Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Makonja
    21. Kolovoz 2016. 10:16

Stvarno mi je prerano još.. "hlačice s nogavicama".. mislila sam na "hlačice sa stopalima" :D

21. Kolovoz 2016. 10:17

Minnie25, Sheena i Pale hvala vam, znaci to je ocito normalno.
    I ja se mazem ko luda, pa mustela, pa bademovo ulje, mislim da se u zivotu nisam toliko puta namazala ko u zadnjih 5 dana 😀
    Inace u kozmu je vikend akcija na sve za bebe -30%, vrijedi i za pelene.

tatjana_zg
    21. Kolovoz 2016. 10:20

Angel ma jesam. Vec sam uzela naljepnice preko e bay-a. Al bas mi fali neka slika. A neda mi se opet cekat mjesec dana.
    Nasla sam kod nas postere sa disnijevim likovima al naravno u dimenziji u kojoj nema okvira pa bi morala uzet il veci il manji. 
    Jos cu malo pronjuskat 

tatjana_zg
    21. Kolovoz 2016. 10:23

Btw i ja sam se mazala sa svim zivim. Bio baza, bio oil, ulja, kreme.....i nista. Sva sam popucala. Ak je sudjeno nemozemo mi tu nista. Mozda tek malo ublazit. Sve si mislim kakva bi bila da se nisam uopce mazala.....

21. Kolovoz 2016. 10:25

I ja mislim da je tu nekako najvise genetika u pitanju.
    Gdje si uzela te disney postere?

Jado
    21. Kolovoz 2016. 10:25

Samo da zazelim dobro jutro trudnicama i bebicama 
    Mislim da cemo sad imati puno tegoba tako da vas zatezanja/istezanja ne moraju "brinuti" toliko. Ja sam jucer mislila da ce mi trbuh otpasti koliko je tezak bio uzas. Valjda se beba skroz naprijed povukla i osjecaj kao da ce mi koza puknuti.
    Ali proslo za 2-3....4? sata 😅

watermelon
    21. Kolovoz 2016. 10:36

Pozdrav svim curama! 
    Evo da vam se i ja priključim pred kraj :) 

Meni je ovo prva beba i čekamo dečkića. Nekako imam osjećaj da je ovo baš godina za dečkiće, rijetko čujem da je neka curka.. 

Panika me počela hvatati otkad ne odbrojavam troznamenkasto heh 
    Sto pitanja u glavi, kako ću ja skužiti kad treba, što treba, hoću li otići u bolnicu na vrijeme, kako, što, kuda, zašto.. ali ajde, razmišljam da ako su drugi uspjeli, valjda ću i ja :) 
    Inače, plan mi je roditi u Vinogradskoj

Angel2709 - ja planiram uzeti nosiljku svakako. Za početak vjerojatno elastičnu maramu, a kasnije ću vidjeti, vjerojatno neku od klokanica jer nekako mislim da se s običnom maramom ne bi snašla, ali otom potom :) 
    Preporučam grupu na fejsu "Nošenje djece (Babywearing)" ako nisi uključena pa malo prouči..

tatjana_zg
    21. Kolovoz 2016. 10:46

Angel nasla sam postere na stranici europlakat. I zna ih biti u emmezeti. Vidjela sam i u lesnini al tamo su vec uokvireni i cijena je oko 300 kn. A sam poster kosta 40-50 kn.

tatjana_zg
    21. Kolovoz 2016. 10:48

Ne europlakat nego europoster. Evo link:https://www.europosteri.hr/djecji-plakati/?gclid=Cj0KEQjwouW9BRCN0ozIifTI6_cBEiQAD9gNsTH2qmb7kmsPdG8mTjTZWcuifGu_rZqyJg0iPZ0eRNMaApyc8P8HAQ

Sunnyday
    21. Kolovoz 2016. 11:17

Angel ja sam imala takav osjecaj, sve me zatezalo i na dodir me bolilo. Na uzv gin je rekla da je tu guza, tako se gospodin namjestio.
    Makonja ja sam sama sila nesto, a i mama mi je sila pa imam dosta toga. Lakse ti je sasiti bez nogavica, haha salim se  lakse ti je sasiti bez stopalica, takve su moje. Na pinterestu ima super ideja, pogotovo mi se svidja komplet sa kapicom.
    Tatjana ja sam jednom prilikom u Plodinama vidjela sliku za bebe,veliku, bila je oko 50kn a na slici medo. Bas mi je zao sto je nisam kupila.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.