Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    minnie25
    19. Kolovoz 2016. 21:14

Angel2709 ja sam isto najvise kila dobila u 5. mjesecu, a sad dobijem u prosjeku po kilu mjesecno... 
    Trenutno sam na +12 kg i nadam se da necemo do poroda preci +15 kg. 
    A nocno svjetlo svakako mislim uzeti jer nam je cijeli stan u open space konceptu, jos imamo i psa, tako da ne zelim da stalno svjetlimo ko Betlehem. A i racunam da cu s nocnom lampicom vidjeti dovoljno da nocu obavljamo podoje i presvlacimo se bez puno razbudivanja. 

Sunnyday drzim fige da malecka cim prije ozdravi! 

Antartika dobrodosla! 

Crna191 mene je patronazna vec zvala, kod nas ginekologica obavjestava. Zvala me je vec u 5 mjesecu trudnoce. Pa provjeri malo kod svoje ginekologice da li je takva i kod vas praksa. 

Luckyme ja planiram frizerku obaviti oko 35 tjedna jer se ja ne farbam, samo trebam skratiti vrhove. 

Saky84 i Dalmatinska.dusa danas su sjele, meni komplikacije, ali popodne, ne jucer kako pise na njihovim stranicama  

GogyRi definitivno sam ja za aspirator za nosic. Hvaljeni su oni za usisavace, i to Arianna i Nosy. Jednog od ta dva mislim uzeti. S time da postoji napomena da se na pocetku s tim bebu ne forsira, jer kad dode iz rodilista tesko dise, ali da nije zacepljen nosic. Prokopala sam forume i mame na to stalno upozoravaju. Iako neke patronazne savjetuju malo fizioloske otopine ustrcati u nosic prije podoja, nikako ne s aspiratorom vuci jer da je takvo disanje normalno kod malih beba.

Chippica
    19. Kolovoz 2016. 21:20

Saky, mozda se otvaras. Rekla mi je dr da od toga znaju biti dole bolovi, kao probadanja, jako neugodno. Ako i je to, nema brige jer smo u terminu :-p takooo da, ako bude sta nocas, sreeetno :-D

sanjac
    19. Kolovoz 2016. 21:51

Vecer cure :)

Evo ja konacno sjela, mislim da cu zaspat kao mala beba veceras :)

Danas sam bila u kozmu, kupila sam 4 paketa pelena, 2 mala pakiranja vel. 1 (pampers premium i onaj zeleni) i 2 velika pakiranja vel. 2 pampers zeleni, kremicu za guzu, vlazne maramice.. U dm-u sam kupila jos neke sitnice sebi za bolnicu, termometar za kadicu, aspirator za nosek, tupe skarice..
    Konacno sam kupila parni cistac, napravila sam generalku kuhinje, sva mi je divna i krasna :)
    Sutra idem jos do ikee nabaviti neke sitnice i to je to sto se tice shoppinga za ovaj mjesec..

saky meni su danas sjele komplikacije :)

luckyme ja sam se sisala prosli vikend, i bas sam dosta kose skratila, sad sam mirna neko vrijeme :)

Nove curke dobrodosle :)

Sheena
    19. Kolovoz 2016. 22:02

Koala988 , mi smo kupili baldahin i stalak u Lesnini, slatko je bas :) mozes ga na koju god stranu staviti pa ne smeta ak je jedna strana krevetica otvorena, mi smo stavili u kut pa preko duze i krace strane

Sunnyday
    19. Kolovoz 2016. 22:43

Koala nema na cemu :)
    Minnie hvala, nadam se da ce brzo ozdraviti.
    Chippica ja tek sad vidim da si ti u terminu,joj to se toliko priblizava a ja nisam toga svjesna, sutra definitivno nesto moram da pripremam 

tala
    19. Kolovoz 2016. 22:45

mi imamo ovakav baldahin iz ikee. stavit cemo ga kasnije. sad ne vidim potrebu : )

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    19. Kolovoz 2016. 22:47

Večer curke!

Meni su komplikacije sjele jutros, ja sam u zagrebačkoj banci...

Ja sam danas otišla u Arenu i kupila si dvoje tajice, grudnjak za dojenje u crnoj boji i 5 gaćica i sve na trudničkom odjelu (to je na kraju poklon od muža, pošto mi je sutra rođendan)  :))  i baš sam happy..ima baš super stvari, napokonn...tražila sam haljinu za svadbu koju imam sljedeći vikend ali ništa nisam našla -.-  sve mi je tijesno uff 

Tala, jedva čekam krenuti u teretanu ponovno...ne odmah poslije poroda ali vrlo brzo,ovoliko celulita na nogama nisam imala nikad, baš sam si mlohava ovako.. hvala na pitanju, muž je super ali i dalje vjeruje da je dečko haha znat ćemo (nadam se) 100% u sljedeći četvrtak na uzv...  :)))

Minnie25, ja se isto debljam 1kg mjesečno, osim prošlog mj,kada sam dobila 3kg pa se nadam isto da neću preći tih 15kg.. leđa me ubijaju svaku večer, pogotovo ako sam cijeli dan u pokretu..a o listovima na nogama da ne govorim ..mm me onda masira :)))  

Laku noć svima,, do tipkanja ujutro :)))  

Sunnyday
    19. Kolovoz 2016. 22:48

A ja se dvoumim da li da ga stavljam ili ne. To mi je super za curice, i ona je to imala, ali sada nosim deckica i nemam pojma jel to ok i za njih?

tala
    19. Kolovoz 2016. 22:54

danas sam u mani za 38 kuna kupila trudnicku tuniku/haljinu koju nosim u bolnicu kao spavacicu. super je rastezljiva. na nekakvom je snizenju.
    uzela si balerinkice boje crvenog vina za ove dane koji nam dolaze i maloj, naravno, hrpu stvari za skolu i odjecu. sad bi valjda bilo dosta :D 

croatina, kolica su stokke scoot v2.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Crna191
    19. Kolovoz 2016. 23:02

Evo nas homemade mobil

Ja necu baldahin stavljat..imam na kolijevci mogućnost za stavit ga ali kad sam stavila mi je nekako zenskasto bilo..ne znam..ni mm se nije svidjelo..vjerujem da na kreveticima to lijepse izgleda nego na maloj kolijevci..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.