Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bagi_ca
    21. Kolovoz 2016. 00:17

Nikako zaspat, beba lupa pod rebra uff..

Jado
    21. Kolovoz 2016. 00:23

U i moja je veceras aktivna. Evo sad se smirila pa cu ja nadam se polako u zemlju snova
    Bagi_ca drzi se

Laku noc curkice!

Chippica
    21. Kolovoz 2016. 00:41

Minnie-super, tnx!! :)

mene pak opet u zelucu probada, uopce ne znam od cega :-/

21. Kolovoz 2016. 07:57

Cure jel se vama zna javljati onako kao pritisak u podrucju pupka? Meni evo jucer navecer i neki dan, kao da ce mi se koza raspuknuti i ful mi je tvrdo u tom podrucju😔

minnie25
    21. Kolovoz 2016. 08:32

Sheena ovoj konkretnoj prodavacici ocito nije nista u interesu  Cak i kad je zapisivala u biljeznicu nas broj telefona, ponovi ona od MM-a ime jer smo smatrali da je logika da ima zapisano koga zove. A ona nama na to kaze, ma ne treba mi ime bitno da ja imam broj. Bas me zanima kako ce ga nazvat. To ce biti razgovor u stilu, e, vi ste narucili ona kolica.... Haha... Pravo seljacki  Vec sad se param od smijeha. Ne bi ja mogla nekoga nazvati, a da ga ne oslovim sa gospodin/gospoda + prezime u poslovnom svijetu od srama. 

Angel2709 meni ti je takav osjecaj iznad pupka, tocnije na podrucju zeluca. Vec tjednima imam osjecaj kao da ce mi koza na tisucu komada puknuti. Ali mi je odmah ginekologica rekla da to mali kako lupka s nogicama gura kozu pa izaziva taj neugodan osjecaj. Kad sjedim me bas zna boliti, ali naucila sam se nekako nositi s tim...

Sheena
    21. Kolovoz 2016. 08:51

minnie25 haha užas  vjerojatno mu neće ni "vi" reći nego samo "ej ti jel oces jos kolica ili?" 
    Angel2709 meni je dugo bio takav osjecaj odmah desno od pupka, trunku iznad. Mozda i mjesec dana, ne uvijek, ali cesto. Pitala sam doktoricu i isto je rekla da mu je tu nogica i da je to od toga. Evo prestalo mi je u zadnje vrijeme, valjda je promijenio polozaj

PALE
    21. Kolovoz 2016. 09:11

Jutro!
    Angel i meni zadnja dva dana pritisak kod pupka,pa me i pupak boli onak i zateže.Mažem se sad stalno u strahu od strija.A već su sad veliki pa nije čudno da stalnk nešto boli,danas je bolje.
    Mi idemo na kavu i završni shoping.

tatjana_zg
    21. Kolovoz 2016. 09:55

Jutro svima.
    Curke jeste vi kupovale neke slike il postere za zid u djecjim sobama? Imam prazne zidove pa bi htjela osim naljepnica koje sam kupila, uzeti jos neku sliku veselu djecju ali nemogu nigdje naci nesto takvo......

21. Kolovoz 2016. 10:12

Tatjana_zg baci oko malo na ebay, ja bas gledam naljepnice od tamo i ne mogu se odluciti koje uzeti koliko ima izbora. 
    Mi jucer uzeli u lesnini podnu lampu u kojoj plivaju ribice i tepih.
    Danas jos u ikeu po navlaku za madrac i posteljinu i vise manje je to to.
    Jel netko od vas planira uzimati nosiljku kakvu?
    Vi cure koje imate psa, ja si sve razmisljam da bi mi bilo lakse izvest ga van tako nego s kolicima, al nisam ni sama pametna.

• Makonja
    21. Kolovoz 2016. 10:15

Sunnyday i minnie25 hvala vam puno na odgovorima :)
    Požalila sam se svojoj majčici i kaže ona "a što si sama ne sašiješ ove jednostavnije stvari tipa hlačica". Bome me zaintrigirala. Ima sveki mašinu "na noge", baka mi je profi krojačica, nije više u stanju šiti, ali ima hrpu dobrih savjeta, nešto mi je i ostalo u glavi dok sam ju kao mala gledala kako radi i upijala lekcije :D Mislim da ću se zbilja upustiti u to! Sutra idem potražiti tkaninu, a ove jedne hlačice s nogavicama koje smo dobili ću iskoristiti za mjeru i pokušati napraviti još koje. Pa vam javim kako mi je uspjelo :D ili ne uspjelo hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.