Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    19. Kolovoz 2016. 16:50

U Adax-u sam uzela i jedno i drugo 
    http://adax.hr/webshop/cijena/baldahin-til 
    http://adax.hr/webshop/cijena/drzac-baldahina-za-krevetic evo sad je i na popustu

koala988
    19. Kolovoz 2016. 16:55

• luckyme
    19. Kolovoz 2016. 17:17

Pozdrav curke,evo da se i ja javim, upravo sam dosla s posla i jela. Ovaj vikend punimo 30 tj. Koliko cesto idete na uzv? Zadnji put sam bila sredinom 7 mj, i vjerojatno do sredine 9,kraja 9 necu, vjerojatno ce me u 9 mj poslati na uzv. Cini mi se to duuugo...2 mjeseca...a neda mi se ici privatno...
    Da li planirate jos prije poroda ici frizeru i u kojem tjednu? Htjela bih jos prije poroda obnoviti pramenove jer poslije cu tesko moci pogotovo jer zivim daleko od grada...

Saky84
    19. Kolovoz 2016. 17:21

cure jesu li ikome sjele komplikacije ili porodiljni..da ne idem bez veze do banke a nemam volje ako nema para 

Chippica
    19. Kolovoz 2016. 17:37

saky-sjelo :) porodiljni

Saky84
    19. Kolovoz 2016. 18:33

chippica krenula ja i nakon par koraka me pocelo dolje rezat kao nozem, bol jaka da ne mozes korak napravit ali ne traje dugo..ne znam sta sad to znaci..a banka mi je 10 minuta pjehe od zgrade i sad sam odustala i vratila se kuci...pokusat cu ujutro opet, ako ne rodim prije 

• GogyRi
    19. Kolovoz 2016. 19:00

Curke, malo sam čačkala stare postove, ali nisam snimila ili mi je promakla tema..
    usisavač za nosić? Da /ne, kupiti odmah ili šta? Ima li neka marka da je kao najbolja? 
    Što ako dođem kući iz bolnice i bebaču mi se začepi nos?
    Šta onda ????
    Jojjj stotinu zašto ... :)))

GogyRi

• Dalmatinska.dusa
    19. Kolovoz 2016. 20:59

ima li neka od vas da je na komplikacijama,zanima me jesu legla primanja,jer meni danas do 12:30h nista,a na netu pise isplate 18.8. pa mi nista nije jasno

PALE
    19. Kolovoz 2016. 21:11

Ja imam net bankarstvo i sjele su mi komplikacije,mislim da možda ovisi o banci,ja sam RBA

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.