Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crna191
    20. Kolovoz 2016. 08:47

Sunny bit ce da smo iste na pinterestu gledale..
    Minnie da,stvarno su preskupi..ja sam našla na etsy koji mi se sviđaju i kad sam vidjela cijenu jos vise sam htjela sama Napravit..ovo sam u Mulleru našla filc pa mi nisu boje bas nesto,ali planiram do grada malo potražit lijepsu plavu i sivu..
    Tko zna,mozda se bacim u proizvodnju..mene je ovaj realno koštao 50kn materijal..ok,nije savršen kao kupljeni ali sad sam se bas uhodala pa cu vjerojatno jos neki Napravit sad dok imam vremena..
    A za patronažnu sam vidjela br kod svoje Dr opće prakse..pa cu nazvat i pitat..

minnie25
    20. Kolovoz 2016. 08:53

Uf, i da se pohvalim. Jucer nam je stigao Tommee Tippee set, poslikam kroz dan pa stavim sliku. Zbilja sam zadovoljna. 

A sad i jedna opaska. Jucer smo bili naruciti kolica i neprofesionalnost me je skroz sokirala. Isli smo u Baby Centar. Uzeli smo ICandy Strawberry 2 sa aluminijskom sasijom i u dune bez nijansi. Niti nikakav predracun nije zenskica slozila, samo je to upisala u neku biljeznicu i rekla da ce nas zvati kad kolica dodu. Sva sreca pa sam se informirala prije koji im je iznos. Pitam za koliko ce otprilike stici, nisam dobila niti okviran odgovor jer da ona ne zna takvo sta. Mislim halo?? 
    Htjeli smo uzeti i autosjedalicu Cybex Cloud Q u Moon dust boji, ali nas je vec nakon 15 minuta od odlaska iz ducana zvala da oni u cijeloj Hrvatskoj nju nemaju, osim izlozbene (koja je sva izgrebana bila) i da ako cemo nju, naravno po istoj cijeni kao i zapakiranu. Kao da nije mogla provjeriti stanje i kolica i sjedalice pa da znamo na cemu smo. Sramota.... Tako da cemo po nju produziti do Slovenije jer je tamo imaju na stanju. Da mi nisu oni najisplativiji odmah bi se okrenula i poslala ih u klinac. Kao da im nije u interesu ista prodati. Ponasanje kao da smo dosli kupiti igracku od 50 kuna, a ne kolica od 7000 tisuca kuna. Totalni neprofesionalizam i nezainteresiranost!

minnie25
    20. Kolovoz 2016. 08:57

Crna191 joj i ja sam gledala na Etsy. Cijena me odbila jer zbilja ne vrijedi tih novaca. Mozda naletim negdje na nesto povoljnije. 
    Zbilja ti super izgleda mobil, a ako i nije ultra savrsen (sto ja na slici uopce ne vidim ) tim je posebniji jer je to nesto sta si sa svim srcem izradila za svoju malu ljubav i time je sto puta vrijedniji od kupljenoga  Tako da samo naprijed!

Sheena
    20. Kolovoz 2016. 09:16

Minnie , hvala 
    Ovo za Babycentar, nama su u Zg sve rekli, Cybexov 3u1 smo uzeli, platili sve odmah i dobili racun, kosaru smo uzeli odmah iz ducana jer su nju imali u plavoj boji koju smo htjeli, kolica su nam narucili iz Rijeke, a Cybexovu autosjedalicu iz Slovenije, nekih 30kn smo platili dostavu i to nam je oboje doslo na kucnu adresu u roku koji su rekli.. doduse bez onih nastavaka za kosaru i jaje pa smo se po njih vracali u ducan i tad su raspravljale ko nam je trebao to dati i na kraju je ispalo da su nastavci kod njih u ducanu jer idu uz kosaru i dobili smo ih. Ove kod tebe bas neprofesionalno zvuce :/

Hubica01
    20. Kolovoz 2016. 09:29

Jutro mamice!!

Meni je danas poseban dan jer mi je rođendan a najljepši poklon čuvam u svojoj trbici i jedva čekam da nam dođe :)))  Eto samo da se malo javim i krećem dalje, danas imamo ručak s kumovima i tako, a navečer od frendice djevojačka!! :))  

Što se tiče Baby centra, meni su u City Westu užasno neljubazne, trebalo bi im poslati negdje prigovor na stranicu, ako to uopće tko čita... 

Uživajte mi u vikendu!! 

Frabe
    20. Kolovoz 2016. 09:35

Jutro zene! 

Nisan citala nistaaaa,posli cu.
    Sad mi triba link ca hr ponude online? Otvaran svabe i ne mogu nikako na hr prebacit!?

20. Kolovoz 2016. 09:38

Hubica01 bas sam ja to htjela reci, tamo sam na jednu jedinu ljubaznu naletila i to je bila neka starija gospodja kad smo kolica uzimali. I u Rijeci sam naletila na jednu dragu koja mi je pokazala sva ziva kolica koja su imali i pomogla da se odlucim sta cemo uzeti. Ali ostale u cityu-dakle katastrofa.

Crna191
    20. Kolovoz 2016. 10:06

Hubica sretan rođendan 
    Frabe nisam sigurna da Ca ima online ponudu kod nas..znam da sam i ja trazila pa mi samo kataloge nađe..
    Meni su jedine ljubazne u babycentru bile u westgateu..ove u cc1 west su katastrofa..kad smo gledali kolica,Joolz smo htijeli da nam pokaze kak se sklapaju pa njih 3 nije znalo sklopit kolica..na kraju smo sami mm i ja skuzili..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.