Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sheena
    20. Kolovoz 2016. 12:04

Minnie kupili smo u cc west u Zg-u, jedna ljubazna starija gospoda nam je sve objasnjavala i spomenula da moraju iz Slovenije naruciti jedno a iz Rijeke drugo, samo kosaru dobili odmah. Platili smo sve odmah, i tih 30kn dostave, doslo je jedno za 2 dana a drugo za 10tak dana. Tak da pretpostavljam da ipak mogu oni povuci iz Slovenije, ili mi je krivo rekla od kud narucuje. One na blagajni i meni nisu imale pojma tad, al je ova zena spasila stvar, pretpostavljam da sve mislimo na istu

koala988
    20. Kolovoz 2016. 13:07

sheena super fotkica

chippica u kojoj bolnici su ti to rekli? mi smo platili u splitskom rodilištu, a na tečaj možemo i ne moramo, ali namjeravam ići sada početkom 9. mjeseca na par predavanja ako budem još u komadu.
    sinoć me isto malo dole probadalo, možda se otvaram i pritisak mi je, ne mogu dugo stati na nogama.

hubica sretan rođendan :)

Nisam sve uspila popratiti, ja još nisam ništa kupovala u Baby centru osim jedne kapice za 15 kn, nekako su mi preskupi.

sanjac
    20. Kolovoz 2016. 13:50

Hubica sretan rockas, lijepo se provedi danas 🎂

Chippica
    20. Kolovoz 2016. 14:36

Hubica, hepi brzdej :) uzivaj danas!

Mene jutros u 6 probudila bol u trbuhu, mislila sam da cu u bolnicu ic...uopce ne znam postoji li lijek protiv boli u trbuhu osim probiotika koji ne djeluju instant. mucila sam se oko 45 min i srecom smirilo se. ajme koje olaksanje, bas je bilo gadno-skroz gore u predjelu zeluca. 

Minnie-bas mi je zao sto ste imali tako neugodno iskustvo u ducanu. valjda kako potrefis prodavacicu, mi smo do sad stvarno imali srece. uvijek je bila jako srdacna i susretljiva.

koala-mislis za stolcic ili? to sam cula od nedavne rodilje da joj ga nisu dali...

koala988
    20. Kolovoz 2016. 15:03

Ne za stolčić nego za potvrdu da mm može biti na porodu! Ili sam te ja krivo shvatila. :)

Chippica
    20. Kolovoz 2016. 15:13

Ne, to je Minnie napisala da kod nas u Ri vise ne treba potvrda za muzeka niti se placa prisustvo na porodu. yey :)

tala
    20. Kolovoz 2016. 16:00

netko je spomenuo da je kupio AS u magic baby-ju sada na -20% na maxi cosi. jesu li vam dali da iskoristite i kupon -130 kuna koji se dobije u dm knjizici? 
    kakva je to vreca koja se dobije gratis uz AS?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

mimica24
    20. Kolovoz 2016. 16:05

Pozz i od mene danas. Hubica sretan ročkas!

Moj dečko je danas jako miran, već sam na sve moguće načine budila ga,ali ne želim paničariti... čekam strpljivo

Sunnyday
    20. Kolovoz 2016. 16:07

Antartika i ja imam nizi tlak, pa mi se samo spava.
    Sheena a bas mi se svidja baldahin, super vam je sve.
    Hubica sve najbolje ti zelim za rodjendan    

Saky84
    20. Kolovoz 2016. 18:55

Hubica sretan rodjendan i sve naj od srca 
    Frabe nisam rodila jos, mada kukan da cu svaki dan ali ne ide..na kraju cu koje sam srice i prebacit ona dva tjedna jos ..
    koala mi smo platili ali necemo ic jer ne stignemo, meni je bitno da mm bude sa mnom a i on sam je izrazio zelju i stalno svima govori da jedva ceka..a to za probadanje i mene je, pa kad sam prosli tjedan bila kod gin rekla stanje zatvoreno..moram priznat da sam bila tuzna malo..voljela bi da je bar prst bio...i stajanje na nogama, opcenito hodanje duze od 5 min mi stavra nelagodu...izluduje me to sama sebi sam kao invalid...
    Antartika i ja ti imam problem sa niskim tlakom, al tako mi je cjeli zivot...pa ja odlicno sa njime funkcioniram, dok npr kad mi se digne na 120/80 mi stvara problem tj. ja se ne osjecam dobro kao sa "mojim" niskim 
    Sheena baldahin je super!
    mimica24 pokusaj sa slatkim, napij se malo vise vode, mozes malo i protrest stomak ili npr upali muziku na mob i stavi blizu stomaka...ovo su sve nacini koji meni pomognu..pa malo na bok pa malo na ledja...jel ti se javio danas ikako?...meni je nekidan se javio samo ujutro i tek onda navecer u 8 kad sam mislila ic na hitnu, a prepao me bio bas..
    chippica da nije bol jer se beba tako nogicama namjestila, meni se to zna dogodit kad nasloni nogice na moj zeludac i to pretezno na ljevom boku..
    crna mobil ti je odlican! Bas imas talenat ja sam za to totalno ebete kako bi se reklo...ja i sivanje nikako zajedno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.