Crna a ja ne vjerujem, ja sam isto mislila napraviti mobil sa zvjezdicama (i sasiti navlaku za igradicu sa zvjezdicama) Na pinterestu sam ugledala takav i bas mi je super. Bas me podsjecas na mene, a ovo nije prvi put haha.
Cure bok! Čitam vas već par mjeseci i super ste mi, ali evo tek sad sam se odlučila registrirati i pisati...
Našu curicu čekamo početkom studenog i tek mi je prije par dana postalo jasno da je to tu, iza ugla! WAAAAA! Malo me panika hvata :) Ne od poroda i tog, nego hoćemo li uspjeti pripremiti sve za bebu... Nešto već jesam (pelene), po opremu idemo idući mjesec na more kod mojih, nešto robice smo dobili i da je ljetna beba bilo bi rekla bih dosta, ovako ćemo morati nabaviti još robice.. I sad sam već par dana u pretrazi interneta da skupim informacije gdje kupovati robicu. U našem malom gradu ima samo Kik i Mana gdje ima nešto dječje robe, i Lidl, ali to treba baš čekati kad će naletjeti što trebaš. Pa se tako spremam za Zg kroz par tjedana u šoping svega što nam još fali, dok još mogu voziti :D Što biste mi preporučili gdje da potražim robicu za prvih par mjeseci? Bitna mi je kvaliteta, ali definitivno ni cijena nije zanemariva. Puno se zahvaljujem unaprijed svakoj koja bude imala volje odgovoriti :) Čitala jesam forum, ali previše ste se raspisale za pročitati sve kroz tjedan dana :D
A ne znam,kazem zadnji put sam isla sredinom 7 mj i mislila da ce mi opet raditi na sljedecoj kontroli tj poslati me,ali nije,a iducu kontrolz imam sredinom rujna...ma cudni su u toj bolnici...na uzvu ni mu ni me...niti znam.kak je beba okremuta nini ists
Dobro dosla makonija. Ja sam zadovoljna sa h&m, zarom,c&a. U glavnom mi je sva robica iz tih trgovina i zadovoljna sam, ma jako kratko oni to sve nose pa se ni ne stigne unistiti :)
Jutro svima. Evo ja se mučim s niskim tlakom, otkako sam ostala trudna tlak mi je 90/50, sinoc me u pola 9 uspavao.
Baš sam ušla u 27 tjedan i sveukupno sam dobila 7 kg. Samo stomak imam. Kao da sam progutala košarkašku loptu.
jutro svima, nadam se da ste se naspavale :)
vezano uz baldahin, mi isto cekamo deckica, ali ipak ga imamo, bila sam nestrpljiva pa smo probali vec sloziti, evo fotke:
znaci to je taj iz lesnine, krevetic i sve je kupljeno u lesnini
Crna191 kod moje ginekologice je praksa da zoves sam patronaznu nakon poroda ako zelis, seka je za prvo dijete zvala nakon poroda i dosla je tad, za drugo nije ni zvala;
najbolje da pitas na iducem pregledu kakva je praksa tamo di si ti i da ti daju br telefona ako moras sama zvati
Chippica, sinoc sam kopala po forumima i cure nisu spominjale da su potrebne neke dodatne pretrage za stolcic. Jedino je bilo slucajeva da su odbijene zbog loseg ctg-a, odredenih problema kroz trudnocu ili ako bebac nije bio pravilno pozicioniran za takav tip poroda. Ali nikad nije naodmet nazvati i pitati bolnicu. Tako sam ja kad me zanimalo da li MM smije sa mnom na porod bez tecaja. Ne samo da su mi odgovorili da moze, nego su me jos dodatno pozitivno iznenadili kad su rekli da se to vise ne placa i da mu je jedina zadaca pojaviti se. Osim ako mi od straha ne pobjegne haha
Ja cim sam saznala da je decko sam odustala od baldehina. Ionako mi krevetic ide na lokaciju gdje ne bi niti bilo mjesta za postavit ga pa sam mirna. Al da je cura definitivno bi ga imali
Crna191 mobil ti je preslatki. Nesto takvog tipa i ja trazim, ali nemam bas srece. Tematika sobice su nam trebali biti oblaci, a ovakav mobil sam mislila kombinirati sa glazbenom ovcicom od Clouda B. Vani ovakvi mobili kostaju i preko 80 dolara.
Makonja dobrodosla! Ja ti ljeto provodim na moru pa sam vecinu stvari kupila preko interneta. Najbolji ducani su mi Zara, H&M, C&A, Mali Andeo, body benkice imas odlicne na stranicama od MTČ-a (u bijeloj boji,obicne, najbolje za otkuhavanje). Za opremu mislim potegnut do Ikee, a grickalice, zveckice i slicno sam pokupovala preko stranica Mali Putnici, Baby Center, Magic Baby, Bubamara. A izvana mi stizu neke stvari koje je ovdje cesto nemoguce nabaviti ili su mi povoljnije nego kod nas, tipa jednodijelne pidzamice i jos par sitnica sa web shopa Next direct. Eto nadam se da sam pomogla
Sheena preslatki vam je krevetic i posteljina! Ja se nadam da cemo sad kroz 9. mjesec konacno i taj dio obaviti. Samo da MM malo padne posao pa da mozemo put Zagreba. Jedva cekam!
Sortiraj odgovore
Najstariji