Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • luckyme
    20. Kolovoz 2016. 19:51

Hubica,sretan rodendan
    Mimica24,nemoj se brinuti previse,kod mene je obicno slucaj da kad se beba ne javlja da panicarim ali onda je tu mm koji me smiruje,puno mi to znaci...
    Meni je patronazna rekla da se tokom dana treba javljati,a ako ga ne osjetim da 2,3 puta cucnem i dignem se,jer oni taj polozaj mrze jer ih stiscemo i da ih to razbudi.... nisam probala,ali primijetila sam da ga slatko razbudi,ali opet i nekad slano...tako da nema pravila...samo bez panike...i moj mis ima pospanijih dana...

Jado
    20. Kolovoz 2016. 21:16

Mimica i meni se zna dogoditi da se ne javlja (samo pogledaj malo postove unazad). Pretezno kad sam poprilicno aktivna taj dan pa se valjda 'strucka' dovoljno ali kako su ti cure vec pisale - voda i leci i onda znam prstima onako potapsati trbuh i javi se
    Mene nerviraju dani kad je sva ludo aktivna i onda stane najednom. Ali eto nit nije njima uvijek vjeroj dan za ludorije

Hubica Sretan Rodjendaaaan!!! 

Dobrodosle nove curke!

mimica24
    20. Kolovoz 2016. 21:31

Curke znam sve moguće metode buđenja bebe,ali danas je baš miran, tu i tamo trzne nešto. Inače cijelu trudnoću je jako miran, ja nemam nekih extra udaraca nikako pa ne paničarim baš. Vidjela sam u bolnici na ctg-u (a radili su mi 10 u 3 dana) da kad udara ja pola toga ne osjetim, dr. kaže posteljica sprijeda, punija sam pa sve to ublažava osjet. Ajde valjda će sutra biti aktivniji. Sinoć sam pila normabel jer nisam mogla zaspati pa mi mama kaže da je i njoj znalo bit tak kad popije normiće

mimica24
    20. Kolovoz 2016. 21:34

I da.. bilo je ovakvih perioda već,pa bi sutra dan nadoknadio,ali opet moram s nekim podijelit brigu :) Radi tlaka i bolnice sam imala burnih tjedan dana pa valjda maleno moje osjetio i sad kad je mama mirna i on je

minnie25
    20. Kolovoz 2016. 22:37

Sheena zvala sam ih ja na kraju pa su mi rekli da ipak narucuju iz Slovenije, ali da, pazi sad ovo, oni ne mogu garantirati u kakvom ce stanju stici auto sjedalica, da postoji sansa da mi posalju izlozbeni primjerak, jer da su oni samoposluzna trgovina. Napomenula mi je da je s njima i tesko pregovarati jer da oni bas ne razumiju hrvatski i da ponekad narucene artikle od njih cekaju i do 3 mjeseca. Lol. Da nije toliko smijesno, bilo bi nadasve zalosno. Znaci spreman si potrosit necije 2 place, a oni se ponasaju kao da kupujes kekse s police. Zaletit cemo se MM i ja do Ilirske pa cemo vidjet sta ce nam tamo reci. 

Chippica, ma ja sam ti inace peh, ali ne sekiram se. Samo da mi nabavimo kolica i as na vrijeme i biti cu zadovoljna. 
    Btw, je li ti rekla ta rodilja, sto su joj rekli kao razlog odbijanja poroda na stolcicu? Morat cu nazvati rodiliste, jer sad nemam mira  Zelim taj stolcic posto poto, bilo bi mi zbilja zao da mi to propadne. 

Mimica24 meni je isto posteljica sprijeda i odmah mi je ginekologica rekla da cu udarce slabije osjetiti. Toliko puta sam vec MM-a proglasila ludim da me sram rec. On osjeti malca kako se mrda, a ja ne vjerujem jer ne osjetim  
    Mi i kad smo bili na 4D, frajer si je skoro sat vremena skrivao sa rukicama lice i spavao. Tek pred kraj smo ga uspjeli toliko nazivcirati da se pokazao i to na cijelih 5 minuta. A nogice je isto imao stisnute dok se nije odlucio popiskiti i pokazati konacno da je decko. Tako da sam i ja navikla da mi se slabo javlja... Iako na nekim mjestima kad me udari vidim sve zvijezde svijeta...

Chippica
    20. Kolovoz 2016. 22:43

Minnie-ne znam detalje, ali cudno mi je to jer koliko znam ne treba nikakva dodatna pretraga za stolcic...i ja si ga zelim, ako mi ga ne dopuste nemam pojma sta cu :-/

• luckyme
    20. Kolovoz 2016. 23:03

Cure,a da li ste imale problema sa bolom u krizima...tj mene boli iznad trtice u sredini, kriza...inace me to ne boli...a citala sam da kod bol u krizima moze znaciti pocetak trudova,a buduci da sam 30 tjedan bojim se i pomisliti...

Chippica
    20. Kolovoz 2016. 23:10

luckyme-drugacija bol. ako te boli kao kad stvari trebas dobit i bol se siri na prednju stranu, to mogu biti trudovi. mene donji dio ledja boli cim se malo preforsiram, ipak u trudnoci naglo dobijemo dosta kila pa valjda taj dio tijela najvise pati, to mi je bilo najbolje objasnjenje. ako bol slabi nakon sto odmoris, nema nikakve brige ;)

minnie25
    20. Kolovoz 2016. 23:53

Chippica meni je samo to na pameti kao i tebi. Samo da se sve poslaze da mogu na stolcic. Nazvat cu ih ja pa pitati jer sad nisam mirna... Cim dobijem informacije pisem ti ih!

Sheena
    21. Kolovoz 2016. 00:01

minnie25 , bas glupo od njih! pa trebalo bi im biti u interesu prodati, kakvo je to ponasanje. Ja prakticki nisam ni trebala znati od kud oni narucuju, platila sam im, doslo je dostavom na moju kucnu adresu u komadu sve ok u originalnim kutijama i to je to. 
    Vezano uz pokrete beba, moj isto ima budnijih i pospanijih dana, sve je to normalno valjda. Jako sam se prepala prije nekih mjesec dana kad mi se na moru u 2 dana javio samo skroz sramezljivo jednom il dvaput, valjda mu sunce lupilo u glavu :) treci dan sve bilo ok. Danas bili kod frendice na rodendanu na rostilju i tamo cijelo popodne i vecer nista , sad sam legla i evo ga sad on ima festu :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.