Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    19. Kolovoz 2016. 13:55

hej, curke!

imala sam iscitati dobrih 6-7 stranica : ))))

antartika, dobrodosla!
    hubica, također, jedva cekam poceti vjezbati! u plusu sam 7 kila i to mi tako tesko pada, kao da su mi misici posve nestali i postala sam uzasno smotana. sve mi ispada, svugdje zapinjem... vec planiram malu i kolica ia zapiciti navecer par kilometara brzog hodanja :D sreca na velikim kotacima : )) kako je muz? je li jos ne vjeruje za curicu?
    pale, i moja sveki je odgojiteljica u zg vrticu i isto je pravilo za rođene nakon 1.9. sve si mislim da cemo mi krenuti s dvije godine. imamo tri vrtica u ulici (drzavni i dva privatna). cijena privatnih je...uh... cak i uz subvencije grada zagreba...

HM ima akciju hlacice+majica=69 kuna
    http://www2.hm.com/en_eur/kids/offers-highlights/s278-baby-top-bottom.html

isla sam si jucer kupiti trudnicke tajice. grozno su mi stajale, ono oko trbuha visi na sve strane. na kraju uzela obicne crne na djecjem odjelu 170 velicina i to jos bilo 2+1 gratis. ma, super! 
    i trudnicki dzemperic i majicu s cipkicom koju cu moci nositi i kasnije : ))))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    19. Kolovoz 2016. 13:56

Vjeva i meni jedan dan krivo piše,trudna sam 1. dan manje

croatina
    19. Kolovoz 2016. 14:33

Tala koja kolica imaš? :D

koala988
    19. Kolovoz 2016. 14:51

vjeva i meni piše dan više. ne znam ni ja kako :) 

joj, ja ne smin gledat djecju robicu inace bi sve pokupovala.

meni se po cijele dane spava, a inace dobro spavam. zaspem oko 11 do 8, nekad 9 ujutro i popodne ubijem oko od 10 minuta do sat vremena. kako kad. i opet mi se spava hh. tijelo skuplja snage za nadolazeći mjesec. evo ja danas ušla u 9. uh.

Vjeva
    19. Kolovoz 2016. 15:32

Mozda nam je to zbog prijestupne godine :))

Crna191
    19. Kolovoz 2016. 15:58

Krivo ste me skužile..on je do sada nosio 56..znaci malo vise od 2 tjedna..rodio se sa 3700 i 53 cm..jedino mu hm jos moze 56 al i to pitanje kolko dugo..a ja sam bila uvjerena da ce 56 nosit sigurno mjesec dana🙈
    Chippica hvala za sliku..ja sam to sve kupila ovako samo svako zasebno..onaj prasak sam vidjela kod sebe u ljekarni za kupit ali mislim da necu uzimat dok patronažna ne kaze jel treba..
    E da,znam da je bilo govora vec o tome,ali sam skroz vec zaboravila..jel mi obavještavamo patronažne da smo rodili ili one same dođu?

Sunnyday
    19. Kolovoz 2016. 16:14

Tatjana tako sam ja u prvoj trudnoci dobijala brzo kg, ali sam ih skinula kasnije
    Ja sam se udebljala 15kg do sad
    Tala jel uzivas sad kad ti je dosla curka? 

koala988
    19. Kolovoz 2016. 16:25

Je li ijedna od vas ima baldahin za djecji krevetic? Naime, meni će krevetić ići tik uz veliki krevet, bez jedne strane tako da prijanja direktno uz krevet, tako mi je lakše. Sad ne znam kako bi baldahin izgledao preko takvog krevetića s jednom stranom maknutom, a to mi je lijepo vidit na krevetićima.

Sunnyday
    19. Kolovoz 2016. 16:35

koala imam ja, mozes ga staviti sa strane, ja sam tako 

koala988
    19. Kolovoz 2016. 16:38

sunnyday di si ga kupila? njega i stalak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.