Crna pa nece beba biti veca od 56 cm. Moj mali ce imati preko 4 kg i svi su rekli da je 56 dovoljno. Al opet.....ovisi di kupis. Razlike u brojevima izmedju ducana su nebo i zemlja.
Ma ko ce ga znat.....
Antartika, dobro dosla!
Sad sam napokon postavila lilypie i pokazuje mi jedan dan vise jer sam danas 34+6 pa me zanima jel tako i vama?
I zaboravila sam vam reci da sam pitala dr za caj od lista maline i ona nikad nije cula da to netko pije
Dobar dan svima a posebno novima!
Samo se prijavljujem,ne da mi se nista tipkat..
Vjeva meni pokazuje tocno. Danas 30.tj jos 10!! Woohoooo
Sto se GD tice ja sam isla na ogtt i nema sanse da bi isla na vv prije toga 😆 jos sam bila "ljuta" na dok jer me poslao relativno ranije. Oko 24.tj tako nekako a mogla sam komotno kasnije pa si smanjiti taj vv na neko vrijeme. Nego meni je na ogtt bila srednja vrijednost povisena dakle 1h nakon glukoze. A 2h nakon sve OK. Ovo sve ostalo ok pa sam i pretpostavljala da ce mi secer biti ok u guk profilu....prema tome mislim da je to za vecinu zena bzvz i maltranje iskreno. Naravno ima iznimki koje imaju problema i treba se kontrolirati sve.
I super su mi ti automatski odgovori - 1kg sam dobila a pise mi 'pripaziti na tezinu' haha. Copy-paste 100%, dobro da provjere vrijednosti
Hahahahaha zmajac zbog 1 kile pripaziti hahahhaha
Ja sam isto rano radila ogtt dobila sam 10 kg tad i nalazi bili u redu. Nikad vise nisam morala na vv.
Sad sam na +20kg. Jedem sve kaj mi se jede i sve kaj sam prije jela. Beba i ja smo ogromni al secer nemam nit mi je itko rekao da pazim. Svi nalazi su uredni. Vrijednosti uvijek na sredini.
Dok je tako ja se normalno ponasam sto se tice hrane. A o kilama cu razmisljat za mjesec dana.
Bok trudnice :)
Ajme ja sam se probudila u takvoj boli...užas..mene inače dolje sve boli kad se probudim (vjerojatno od pritiska mjehura) e sad još i crijeva..imam neki grozni proljev i baš se loše osjećam..
Netko je spominjao snove..neki dan sam sanjala da dam rodila i da sam se normalno mogla sagnut bez da mi je ista smetalo pri toj radnji hahaha..nedostaje mi moja sloboda kaj se tog tiče..i mm ima trbuh pa se može sagnut..svaki dan ga ceznutljivo gledam..neka neka..još malo pa ću i ja moć opet..
A ovu noć sam sanjala da su mi odnijeli tv...da ga je mm odlučio poklonit..a tv postavljen pred tjedan dana tek!! Prenerazila sam se hahahahah
Mi spremamo feštu za ekipu sutra da se zadnji puta podruzimo prije nego rodim :) zato sam malo neaktivna i ne uspijem vas popratit sve :D
Cure, dobila sam toplu preporuku za ovu knjigu. Puno se informiram svih ovih mjeseci, uglavnom preko neta, a sad cu za kraj procitati i ovo-ako ne rodim prije xD
Jako su nahvalili knjigu, ali eto ja cu tek nakon sto procitam imati neki sud o njoj, danas mi ju je muz posudio u knjiznici :)
Crna moja sestrična rodila bebu od 4400g 😳 i odgovarao joj broj 56,baš ju je slikala u kompletu iz Zare.Bebe u bolnici izgube na težini oko 10% čak više gube što su veće- ne znam točno postotke i ne rode se veće od 56cm bar ja nisam čula.Ako je oko 3kg onda 50 broj,a šogi rodila oko 2500g i nosila i onaj manji br kratko,mislim 48.Sam te brojeve jako brzo prerastu,takve sam ja upute dobila 😃
Sheena ma neću se time opterećivati,daleko je to,ali kod nas u kvartu nema šanse za mjesto ak se ništa ne promjeni,hrpa djece.
Moj frajer u trbuhu danas divlja,a baš sam zdravo jela,domaće tikvice sa sirom,pire,salatu i juhu.Ošišala me prekratko,ali dobro,narast će,čudi se kako nemam niti jednu sijedu,a ne farbam se,nisam znala da u 31. čudno biti bez sijedih 😂 Fakat sam stara.
Idem probati malo odspavati.
Ugodan vikend ☀️
Sortiraj odgovore
Najstariji