Jutro curke nocas je grmilo i padalo tako da imamo kasniji start danas
Bagi_ca/Sheena eto i ja dobila tu doktoricu 😂 zvala ja mamu jucer da mi provjeri kaslic i dosli mi nalazi. Svi uredni ali kontrolni guk za 2 tjedna. A mene nema u Zg jos 2 tj. I to sam sve sa med sestrom tamo pricala i objasnila da bi kasnila i u slucaju da mi ne ispadnu dobri nalazi. Iskreno bas me briga. Idem kad se vratim. Prije se ne mogu teleportirati sad nikako.
Sto je najbolje ja ne zivim u ZG i meni samo do vv treba cca 1,5h. I kome bi ja bebu od 2-3 mj mogla za to ostaviti na tipa 3-4 sata? Usred zime btw. Sto znaci moguce kasnjenje svega itd itd.
Drame i previse. I uopce se necu brinuti o tome trenutno. Bitno da su nama nalazi ok, bebe da su zdrave i rastu kako spada.
Ali nisu vam mogli gd dijagnosticirati bez ogtt-a koji je los? I cula sam jednom kad udjes u ovo, ostajes u vv - i za drugu trudnocu automatski. Ja cu ici sa kojih 32 tj na drugo vadjenje taman sa 36 zadnje i onda sam u Petrovoj najvjerojatnije koja je centar za secer koliko sam shvatila.
Dobro jutro trudnice!
Mi smo jucer bile u kinu i malecka se toliko rasplesala da nisam film mogla pratit xD
Citam da svasta sanjate, a cula sam da je to posve normalno. Cudni snovi potaknuti hormonima i iscekivanjem. Ja zacudo ne sanjam nista vec dulje vrijeme, a inace su mi snovi bili nevjerojatno zivotopisni. Bo! Osim toga, malo teze zaspivam, ali da se ne moram dizati radi pi-pi svakih 2 sata spavala bih kao mala beba. Tako mi je zao vas koji imate problema s nesanicom, mora da je frustrirajuce :-/
Inace, netko je pitao za njegu pupka bebe. Imate odlican sterilni komplet za kupiti u baby centru(mislim da bi i konzum trebao imati, mozda i muller), uz to octenisept i mislim da je sve pokriveno.
dobro dosla nova trudnice :)
Hvala na dobrodošlici. Čitam da imate problema sa žgaravicom. I mene povremeno zeza, pa sam dobila jedan babski recept koji mi pomaže, uzmem žličicu sirovog griza i progutam ga s vodom. Meni pomaže.
E ja sam pitala za njegu pupka..vidjela sam taj Set al nikako da detaljno pogledam sta sadrži sve..mama me,kak radi u bolnici opskrbila ovim sterilnim gazicama,jos cu kupit octenisept..vidim da i sogi za maloga isto tako ima..
Evo samo da uputim,ovaj malac je u 5 dana dobio pola kg, 56 veličinu vise ne moze..znaci sve mi koje očekujemo vece bebe pripremit 62/68 najvise
Sortiraj odgovore
Najstariji