Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    16. Kolovoz 2016. 22:12

Pa je,nisan ni probala peticu. Desetku san dobivala kad me kicma kocila u inekciji npr. i ne bi me uspavalo al bi opustilo bol a ovi od dva me u grcevima bas zna opustit da zaspen.Sad san ga veceras popila zbog premorenosti i da prodisen i evo mi npr. zeludac prokuva,tako da mi je bice od lezanja on remetia disanje.

• Maya20
    16. Kolovoz 2016. 22:51

Puno hvala na divnim zeljama!! 
    Rodilail iza 12,pa me oko 14 prebacili u sobu. I taman mi se oko 16 pripiskilo i zvala sestru.. i malo mi se zavrtilo i nisam uspjela na wc.. I samo zbog tog mi nisu dali do bebice, kao da se oporavim. A ja samo nisam jela nista pa mi pozlilo ;-) 
    Al isao je muz, vidio ju, nije u inkobatoru.. sutra ce pedijatrica je pregledat i vidjet sto cemo dalje... samo da noc dobro prođe!!
    Kaj se tice boli- uh.. nekak to kod mene brzo i intezivno islo..najgore mi ga pred kraj bilo prodisat, tak grci da nemres disat, a moras... pa sam nekak to odstenjala a poslije mi i kisik dali da mi olaksaju.
    A muza sam zvala tek kad su ki rekli da dam otvorena i da krece, nekako mi prije pasalo da sam sama u toj svoj boli :-) mislim da bih mu ruku slomila da je prije dosao, haha. Da, mi smo imali tecaj iz doma zdravlja i  nije bilo problema..cak nismo ni odjelo imali, pa su mu dali...
    Cimerice super, mlade, jedna bebica je u sobi sa nama, al sestre su super. Svako malo je dolaze presvuc, provjeriti, sad su je uzele na kupanje. Druga cimerica je isto rodila ranije (36ti tj, skoro 37), al beba na zadak, pa isto ko i moja curka nocas na promatranju! :-)
    cura je Lorena ;-) 
    samo vi pitajte sta treba!! Tu smo zato da si pomognemo :-)
    Ps- haha, a ja po terminu trebala bit u ljetnim bebama, al zakljucila da bolje u jesenske, jer bih tamo bila zadnja :-) :-) :-) a sad sam otvorila sezonu!!
    I da - jako je cisto ovdje, i wc i kupaone stalno ciste, imamo klimu, tv, radio.. fakat je ok..
    Pozz od nas dvije

• luckyme
    16. Kolovoz 2016. 22:56

Mayo od srca cestitam na maloj princezi...lijepo se nocas odmori i napuni baterije...
    Kako si samo smirena,a ja sam ovih par dana nekako nervozna...strah me...ne samog poroda nego da izdrzim do kraja!

Sunnyday
    17. Kolovoz 2016. 00:24

A nema me od sinoc na forumu pa vas nikako procitati :)
    Frabe odmori sad kod kuce tj naspavaj se. Drago mi je da je sve u redu.
    Pale jesu,prestali su grcevi tj ne bole me vise, lazni su bili.
    Maya cestitam od srca. Bas si nas sve iznenadila. Zelim joj dug i sretan zivot!
    Croatina 35+5 znaci da si u 36.tt. Punih 35 i jos 5 dana, dakle traje trideset sesti.

• Dony
    17. Kolovoz 2016. 08:11

Ajmee pocelo je pocelo! Cestitam Mayo od srca, stvarno imala si porod za pozeljet i svaka cast na smirenosti... 
    Sve smo sad uzbudjene kad znamo da se blizi porod.. Ali ja imam jos vremena, taman ce dosta vas se poroditi pa da cujem iskustva.. 
    A ja nemam jos ni kupljeno puno stvari, ove dane ja i muz planiramo po krevetic i komodicu. 
    Cula se jucer s frendicom koja  je rodila prije 20 dana i rekla je da me nece strasit  ali da je uzasno tesko s malom bebom, da ima osjecaj da joj je stalno na sisi. I pitala sam za robicu jer mi tesko procijenit koliko mi treba. Njen bebonja je veliki pa su vel  56 nosili tjedan dana. Mozda bolje vise kupovat 62 pa podvrnut rukave. 
    Moram i ja proucit te njihaljke pa narucit da nam netko kupi za poklon od rodbine. 
    Cuvajte se i uzivajte!

PALE
    17. Kolovoz 2016. 08:29

Jutro!
    Sad sam vas tek brzinski pročitala,jučer sam samo zadnju str i skužila da Maya rodila.

Sunny super da prestalo,ja neki dan imala lažne,valjda nećemo ranije,tj ja ne smijem,noćas me desni kuk bolio,eto uvijrk nešto,bar sam ok spavala.Taman se pohvalila kako se super osjećam,a sad stalno nešto.
    Tala super što ti došla velika curka,uživajte 👍
    Maya odmaraj dok nema bebe,znaš možda tko te porodio?Nisu tj ni epiz radili?Znam da ih sad dosta na GO u Petrovoj.Super si ti to odradila 😊
    Frabe,Croatina kako grčevi?

Jučer sam saznala da rodila cura u Vinogradskoj ista dijagnoza kao Niko,nije znala,idu u Munchen danas pa sam baš nervozna kao da ja idem.Ali bar ću imati info iz prve ruke.

Ja idem popiti kavu i krosan,pa ću razvrstavati i prati robicu,sutra mi mama i seka dolaze pa ću ih zaposliti.

PALE
    17. Kolovoz 2016. 08:30

Okrenula mi se glava na stickeru,fakat sam blizu 😂

croatina
    17. Kolovoz 2016. 08:50

Pale hvala kaj pitaš..jučer navečer sam si malo masirala trbuh jer sam osjećala neku napetost i nije me uhvatilo...to je valjda više strah da me ne zgrci..koma..
    A reci to pokriva hzzo operaciju ili kako? To se ne radi u hr?

Saky84
    17. Kolovoz 2016. 08:51

Jutro svima 
    Chippica pojma nemam kako to ide...i moja je na go ali mi je rekla da bi bilo dobro da idem na jos jedan pregled, al posto njena zamjena je u drugom gradu ja sam odlucila privatno ic..nekako sam mirnija..al da nisam isto bi kao i ti ostala bez pregleda do dana termina skoro..
    Maya20 ljepo si ti to odradila..mogla bi rec porod za pozelit....mene polako vata panika, nesanica, cjela sam nervozna i brinem se kako cu ja to i jos sa velikom bebom...uh

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.