Maya svaka cast na nepanicarenju i skuliranosti. Zelim vam svu srecu od srca!
Ja sam od kad su mi rekli da Vinograd radi probleme oko stolcica na Petrovoj ipak u razmisljanjima i eto ti si dodala jos jedan plus sa komentarom o zaposlenima.
Pozitivne vibre saljem curici i drzim fige da ce cim prije do tebe (iako je ok da se i odmoris).
Javi se sa zavrsnim misljenjem oko bolnice ako ti pase.
Luckyme i ja sam radila do prije tj dana. I onda sve oko kuce i pregledi i milijon obaveza. Da se sve stici.
Sad sam na godisnjem i isto nemam sve do kraja. Prioritet mi je madrac i jos jedna posteljima te za mene potrepstine za bolnicu. Sve za malecku ce se nadopuniti u hodu tako da moj savjet je samo polako.
I ja bi radila jos prosli tjedan bez problema ali mi je jako stresan posao bio i naporan mentalno i vise jednostavno nisam htjela
Frabe negdje spava naveliko hahah.. Boli ju cosak za nas :D
Ajde maya drago mi je da imas pozitivno iskustvo :) cek malenu nisi vidjela otkako si rodila? A dojenje?
Kak se zove? :D
croatina ma meni uvijek ok tlak,ali na pregledima do sad bio 130/80 i u čet čim sam ušla u ambulantu mi srce počelo lupati užasno i nervoza neka i eto ga na 140/90,ajde bar su napravili pretrage i u bolnici je bilo ok.. nadam se da neće biti problema do kraja trudnoće, mjerim tu i tamo jer čim moram mjerit panika me pa bude viši... pokušavam se skulirat,a i sklona sam panici pa su muke dok se smirim
Aime,nisam pisala par sati i dođem i šok me snađe.
Mayo pa čestitam od i hvala Bogu da je porod bio tako dobar,usudila bi se reći i idiličan bez obzira što je ranije. Stvarno,ali stvarno sam se iznenadila,malo me i štrecnulo kad sam vidla jer znam da čim krenemo idemo sve,al nisam još bila spremna na tako rane lijepe vijesti naravno.
Želim ti da se dobro odmoriš i brzo vidiš svoju djevojčicu i da svi zajedno uživajte i veselite se.
Idem sad pročitat što ste pisale idućih par stranica pa da se mogu uključiti u razgovor.
Sva sam i ja sad uzbuđena....
Krenulo je cure moje...
E i jel mi može netko objasnit kaj znači to 35+5, 24+4? Meni je svaki puta gin rekla taj i taj tjedan i to je to.. Nikakve plus nešto 😱
Ahahah mimica i ja sam panicar :D samo budi svjesna toga i odj ih kad ti hoće prišit nešto za sto znaš da je kriva panika :D
Croatina taj 35+5 znači da si trudna 35 tjedana i 5 dana. Nisam ni ja znala pa sam tu naučila.
Ja sam 31+4( 31 tjedan i 4 dana).
Ja sam oprala bodiće,hlačice i tetre danas od odjeće,i sve dekice koje imam,još mi ostaju odjelca,štramplice i ostali kompletići i posteljina. Jedva čekam slagati to u ladice i policu sa potrepštinama( sad me malo i panika da i ja ranije ne rodim hehe,tek što sam torbu tako reći složila za rodilište) a i još moram sitnica nabaviti.
Meni uvijek niski tlak,110/60,pa se šali svaki put gin da li sam živa kad mi tako nisko,al ja uopće to ne osjetim.
Haha da frabe se zapakirala u krevet izgleda,neka,nije žena od petka spavala valjda pa da k sebi dođe.
Ajme Maya čestitam od srca 💕
Hvala na friškim info iz Petrove jer tamo i ja idem roditi,ali na carski.
Možda i bolje da te tako iznenada uhvatilo 😉
Drži se...
Krenulo je i kod nas....
Sortiraj odgovore
Najstariji