Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    17. Kolovoz 2016. 10:27

Hubica i mene tak nešt zaboli čim pretjeram,idući dan laganini i sve bude ok,super za kolica,bitno da si zadovoljna 👍

Crna ma i ja mislim da to neće tako brzo,a niti tebi,ali jedva čekam idući pregled 31.08.I ja volim ranije biti spremna.

• luckyme
    17. Kolovoz 2016. 10:32

mayo, lijepo samo probaj odmoriti dok si još u bolnici i lijepo se učite papati....
    Kad uloviš vremena pitala bih te praktično pitanje budući da je i meni prvo dijete, koliko si i kakvih uložaka nosila i kako se oni stavljaju, tj koliko njih? Ja sam kupila chicco, vir i lola...i jednokratne mrežaste gaćice...  pa ne znam da li stavljam samo chicco ili još i na njega vateni...a neke sam čula da su prvo stavljale noćni pa na njega vateni... ne znam....kako to funkcionira, sorry na pitanju...

• luckyme
    17. Kolovoz 2016. 10:36

između ostalog mayo ti si mi nada da ima "normalnih" poroda jer naravno da u okruženju čujem veelikom većinom samo negativna....sa dugim oporavkom, mrcvarenjem...

minnie25
    17. Kolovoz 2016. 10:42

Crna191 ne sekiraj se, nit MM ni ja nemamo jos osjecaj da se uskoro nasa obitelj povecava za jednog clana. Gledam u trbuh i tesko povezujem dva i dva. I bio je zeljena beba od pocetka i planirana, ali stalno imam osjecaj kao da se sve ovo dogada nekome drugome, a ne nama.  

Koala988 jednokratne podloge su super stvar i kod previjanja bebe, bilo da ju na podlozi previjas pa da ti ju zastiti ili da ju moras negdje van kuce presvlaciti. A ja osobno mislim uzeti i u bolnicu u slucaju jaceg krvarenja jer ako bude veca guzva bojim se da nam nece htjet mijenjati posteljinu. 

Frabe super! Uvijek je bolje kod kuce, nego u bolnici  Lijepo nam se odmori!

Chippica zasad me nitko nije informirao kako ide iza poroda, ali ti imam pregled 2.9. pa ako hoces ti pitam za sve info koje te interesiraju. Jer njih zbilja neces nikad dobiti na telefon. 

Maya20 cestitke na rodenju curice od srca! Super iskustvo s poroda! Neka ste vi nama zive i zdrave, uzivajte u mazenju  
    Eto, krenule smo pomalo  Odmah sam skocila na net i narucujem jos, nemam vise osjecaj da ima vremena na bacanje i da cemo sve stici obaviti na vrijeme 

17. Kolovoz 2016. 11:04

Sheena moj malac je isto imao 2 kile 1.8, sad idem opet u pon uzet bris i na ultrazvuk pa cemo vidjeti koliko je narastao. Meni ce to biti 35 tjedan.
    U koju bolnicu ides?

koala988
    17. Kolovoz 2016. 11:17

pale kod mene slična situacija. Desni kuk boli, ali ne uvijek. Evo od sinoć za poludit, a najgore mi je kad se okrećem s boka na bok. i trbuh se s vremena na vrijeme zgrči. sva sreća pa nije često.

angel ja sam radila bris u petak i nalazi bili u utorak gotovi s tim da je pon bio praznik. tako je u Splitu na higijenskom.

crna ja sam našla na youtubu neki super video baš o čišćenju pupka. nije lose za proučiti. ja sam kupila sterilne gaze 20ak komada i Octenisept, kažu da je najbolji za čišćenje pupka. e sad, neki govore da treba i preko prašak Thyrosur, ali da treba paziti svaki put dobro očistiti da se ne naslažu slojevi toga, a neke patronažne kažu da je dovoljan Octenisept da će se ranica posušiti sama. 

minnie thanks za info o jednokratnim podlogama

luckyme ja lola koristim sad za po doma, a za bolnicu sam uzela Vir80, kupila sam 5-6 paketa, a u bolnicu nosim 4. koliko sam shvatila treba stavljati po tri uloška, jrdan dole i dva sa strane, pogotovo ako je jače krvarenje. Namjeravam kupiti i Chicco pošto su veći, pa nek se nađe.

Joj, i mene panika uhvatila nakon Maye, 36. tjedan je tu, a povremeno se javljaju ovi Braxton-Hicksovi udarci ilitiga lažni trudovi.

Frabe
    17. Kolovoz 2016. 11:17

Ja ne navijan da jos krenemo! 🙈
    Aj ove 36. tt al neka nad do jesenskih kisa i zutoga lisca ostalih! Nekako mi lipse da se ja mucin sa trudnickim tegobama duze al da se posli mrva rodi u idealnom trenu!
    Ne znan ko je pita za uloske,ja nisan chicco al sad bi mogla uzet ovaj porod.Meni bi pasalo bar dva veo pamucna stavit i nije mi smetalo jer su skroz lagani.Nikakve druge nisan jer su mi se cinili neprirodni.
    Pupak nisan posebno tretirala nego praskom jako rijetko a to sad ka i nema u apoteci kazu.Bitno da je zasticen i da pelena ne dira,nekako mi ostalo da najbolje prolazi kad ga se ne dira puno.
    Maya nadam se da ste dobro i da ste se izjubile! 
    Croatina grcevi su zlocesti,nemoj misliti na grceve.Strah te straha pa zastrasi strah nestrahovanjem! 
    (Jbt koja mudrost,a!?)

bagi_ca
    17. Kolovoz 2016. 11:18

Hubica ja isto imala neke cudne grceve i to takoder prepisala forsiranju, a danas me tak zateze trbuh da ne mogu sjedit nikak mi ne pase 😕

Nosila krv na v.vrhovec i nisu mi priznali jednu epruvetu jer se zgrusala krv i vec sam se prepala da ce me ponovo slat vadit, al dobro rekli da tu nece provjeravat i to je to.

Danas mi je bas neki dan za izlezavanje 😊

bagi_ca
    17. Kolovoz 2016. 11:21

Pocela me sinoc mucit zgaravica 😳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.