E cure koje ste pampers kupovale,mislim da je većina, ja bi uzela pamper premium broj 2 od 88 kom ima u dmu,i jednom sal letimično vidjela na paketu da ima kao urez oko pupka,žurilo mi se pa nisam mogla proučavati. Sad tražim po netu i izbacuje mi neku ludu pampers stranicu koja je bez veze.
Ugl jeste u vi uzimale te sa urezom oko pupka,čini mi se to ok s obzirom da se on mora tretirati pa da se ne gužva s pelenom.
Ili je netko čuo nešto drugo o tome ili ima drugačija iskustva,dvoumim se pa pitam,jer mi još nismo ništa od pelena uzimali a te su mi na oku nekak.
Nikad nisan gledala te ureze po pelenama niti san primjetila da su normalni premium ili baby love rubovi imali ikakve smetnje za pupak.Recite da san luda al meni se prese.aju sa tim izmisljotinama ko da je naucna fantastika masu tih stvari oko njege i higijene novorodjencadi.Najbolje da izmisle 24satnu pelenu i 24satnu ad formulu pa da mi zivimo u idili dok beba ne trazi nista! Pih!
Frabe bas sam to mislila napisati! Sve nesto kao napredak ovo ono. Daj pls. Curke kako su nase mame tako cemo i mi. Ja vise ne znam ni sama sta bi uzela.
Najbolje se vratit korjenima i platnene pelene koristiti ali one sto sama u trokut slazes!😂😂 haha
Uzet cu za pupak octanisept, gaze i pazit da nista ne iritira pupu i slusati u sta ce me uputiti u bolnici.
Bagica, mene žgaravica ubija ako jedem kasno... onda posežem za Rennie jer nemrem spavat od toga...
Ja još uvijek ne znam koje ću pelene koristiti... već sam ranije spomenula što mislite o tim platnenim pelenama... nije to možda ni loše tko se hoće s tim baviti... ja mislim da ću u početku kupiti pampers, pa viditi dalje..ma to ima previše vrsti... ne samo pelena, nego kozmetike i ne znam čega..
da, ja nisam puno gledala oko izbora pelena. uzela sam pampers premium care ili tako nešto se zovu jer su bile na popustu u dm-a. uzela sam dva paketa. to mi je sasvim dovoljno za prvih 20ak dana nakon rodilišta. ako nam ne budu pasale, nakon tih 15ak dana uzet ćemo babylove ili neku drugu vrstu,
je li netko od vas uzimao digitalni toplomjer? Ja imam onaj obični za bebice, ali ne znam bi li uzimala onaj za uho u ljekanama?
Shit, meni nije uzela bris za streptokok, a pitanje je dal cu docekat slijedeci pregled. Sta napraviti sad??? Minnie, jel tebi uzela?
Ja se isto odlucila za pampersice za pocetak.
Uzela sam premium broj 2, jel mi mozda treba broj 1?
Jedinica je kao od 2-5kg a dvojka od 3-6 kg.
Kasnije kad se ispraksiramo cu vidjeti, cula sam dosta pohvala za mullerove pelene.
Za platnene sam cula da je super usteda i uglavnom sve najbolje, ali ja iskreno nemam volje za to, tim vise sto cu se vjerojatno vracat na posao prije godine dana tako da nam uz to i dva psa jos i ne treba pranje i susenje pelena, mislim da bi poludili 😀
chippica ako uspiješ napravi bris jer po tome u bolnici znaju da litrebaju dati tebi ili bebi inekciju tj. da bakterija ne prijeđe na dijete. nekidan mi je jedna poznanica rodila i bakterija prešla na dijete jer nije vadila bris pa nije ni znala. s bebom je sve ok, prošlo za par dana, ali bolje se osigurati na vrijeme.
joj, ja gledam što sve treba za prijaviti dijete. uf, koliko toga. ja još nemam prebivalište ko mm pa je još veći problem jer ću ja morati ići riješavati papirologiju. moram vidjet s poslodavcem mogu li oni prijaviti zdravstveno umjesto mene i čula sam da trebam napomenuti prilikom obračuna plaća za 11. mjesec (u 12.) nekakav obračun kako bi mogla ostvariti pravo na povrat poreza. a na povrat poreza imamo pravo čim koristimo rodiljnu naknadu plus trebam provjeriti hoću li dobiti tzv. jednokratnu nagradu u visini prosjeka osnovice (3300) od poslodavca i što je s biožićnicom. uh, koliko nedoumica!
Napisala san cili monolog!!!!!
Ljutito o ponudi svega i svacega i ludosti pomame za istim i nema ga!!!! 😤😤😤
Uglavnom ne volim puno izmisljat oko opreme i higijene jer sta jednostavnije to korisnije!
Sortiraj odgovore
Najstariji