Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    16. Kolovoz 2016. 15:44

Hvala svakoj na potpori.. ja iskreno ko da san pogubljena cila pa uopce ne citan skoncetrirano sve sta pisete.Nadan se kad se aklimatiziran na stanje mirovanja kuci da cu bit funkcionalnija!

• Maya20
    16. Kolovoz 2016. 15:51

Drage moje! Ja ocito otvorila sezonu jer sam danas popodne rodila! :-) curi se zurilo, sve prirodno u 2 sata rijesili... al malena je pa je u inkubatoru, a ja pokusavam odmoriti i doci sebi! Javim se detaljnije, puse od nas dvije :-)

Frabe
    16. Kolovoz 2016. 16:15

Maya cestitam i nek je sve najlipse!!! 

Ja isto sad vrtin i gledan al ne mogu nac u kojem si tjednu bila.. javi nam kad malo dodjes sebi kako ste..

koala988
    16. Kolovoz 2016. 16:16

Maya cestitaam od <3! Odmori se i onda slijedi uživanje s malenom! Ti si prva iz grupe. Gledam u ljetnicama, još ih dosta čeka, bebe ne izlaze. :)

Frabe
    16. Kolovoz 2016. 16:18

Nasla saaaam!! Jucer si pisala da ces u 36. tt sad.. virujen da je inkubator koji dan i da je sve ok! 😘

Vjeva
    16. Kolovoz 2016. 16:32

Maya, wau, cestitam! Najbitnije da ste obje dobro, jedva cekam cuti detalje...

tatjana_zg
    16. Kolovoz 2016. 16:35

Cestitam Maya!!!!!! 

Znaci pocelo je......sad cemo sve jedna za drugom 😊😀🙄

Chippica
    16. Kolovoz 2016. 16:37

Mayaaa pa cestitaaammm!!!!
    Nadam se da ste obje dobro i da je sve ok proslo!!
    Sad se prvenstveno pokusaj odmoriti i javi nam kad nadjes malo vremena kako je sve to izgledalo! puseee

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.