Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    16. Kolovoz 2016. 16:49

bok pčelice :)
    prvo maya čestitam od srca  neka s malenom bude sve dobro, nek ti ju stave na prsa što prije i držite se :*
    koala, hubica hvala kaj brinete  jesam..dobro sam..psihički se pripremam na nove grčeve jer me pustilo već par dana na miru..danas sam baš popila normabel od 2mg jer mi je nešto čudno bilo kao da bi me moglo uhvatiti :D

frabe ajde super da ideš doma :D kad su te zadnji puta uhvatili grčevi? jesu vidjeli u bolnici oni taj cirkus?

joj ne mogu reć da sam sretna zato kaj si rodila ranije, ali sam sretna kaj i u jesenicama imamo jednu novopečenu mamicu :D javljaj nam detalje kak ćeš moć :) kak je teška malena? jel imate sve spremno? :D

znači već se moramo počet brinut za ove kaj se dugo ne javljaju :D

e pričale ste o pričanju s bebama..a da..ja isto ne pričam s njim..tu i tamo kad me lupi ili nešto onda par riječi, ali glupo se osjećam..ali prvi puta sam se posebno osjetila kad sam gledala nećaka i u tom momentu se leo pomaknuo :D baš onako povezano lijepo :D muž ljubi trbuh svako jutro prije posla i to ..pita me jel se osjećam posebno..kazem mu ja ne xD

Crna191
    16. Kolovoz 2016. 17:00

Ajme Maya čestitam..ovih 2h zvuci super..nadam se da je sve dobro proslo i bebica ce uskoro narasti dovoljno da bude kraj tebe..
    Croatina drži se..nadam se da nece biti grčeva..znaci iste smo..ja sam mislila da samo ja nisam normalna pa nemam neke posebne osjecaje

bagi_ca
    16. Kolovoz 2016. 17:22

Ja isto nr pricam s trbuhom al zato mm da ja samo mazim busu i pustam klasicnu glazbu i uspavanke pa nekad i ja zaspim 😂

Jado
    16. Kolovoz 2016. 17:24

Woooow Maya cestitke! Neka vam je sa srecom i odmori sada. 
    Ne mogu vjerovati bas me iznenadilo! Pls kao i sve trazim detalje sto se dogodilo. Kako to ranije? Gdje si rodila? Tezina? Sve sve. I zavidim ti na 2 sata neka mi sve rijesimo za 2, 3 puta vise nego ti i mrak!! 

Frabe aj ti kuci vise da nam pises kako spada haha 😂 

Cure ja pricam sa malom ali iskreno bzvz. I nije cudno da nema povezanosti. Ja sam cula za vise slucajeva sto nema povezanosti nego ima pa cak i dan-dva nakon poroda. Ali sve to dodje na svoje vjerujte 
    Jedino sam se rasplakala od veselja kad me zaprave lupila prvi puta. I tad se isto vidjelo na kozi iako nemam nesto velik trbuh. Rekla bi prosjecan. Nije niti malecki 😊

mimica24
    16. Kolovoz 2016. 17:58

Oooo nema me par dana kad ono bum! Maya čestitam!!

Ja sam od petka do jučer bila u bolnici, na pregledu u čet tlak 140/90, poslali me na promatrenje i u bolnici je bio 110-130/70-85 kroz te dane..pa su me pustili s urednim nalazom i po potrebi da pijem normabele,mirujem i pazim na sol. Idući pregled imam za 10 dana,a onda dalje u bolnici ctg i uzv do termina. U bolnici su mi uz mjerenje tlaka 3 puta dnevno (kao i svim cirama na odjelu) radili ctg i to mi je iskreno bilo koma jer sam pola h gledala u ekran i pratila je li sve ok.. a taman kad sam navikla morala sam kući. Nek smo napokon stigli i nadam se da do trudova ili pucanja vodnjaka ne budem morala u bolnicu.

• luckyme
    16. Kolovoz 2016. 18:36

Hej Mayo cestitke,vau stvarno iznenadenje.
    Ja sam prosla 29 tjedan,jos radim a pocela me lagano hvatati panika da necu sve stici na vrijeme i da ce me prije "copiti"... jos torbu nisam spakirala,ni oprala robicu,ni kupila svu ...

croatina
    16. Kolovoz 2016. 18:36

mimica i meni tlak uvijek kod moje gin bude iznad 130 i stalno mi seru za taj tlak, a ja im govorim da mi je doma uvijek dobar oko 120 +- 10 ..a na hitnoj kad sam bila na izmjerila mi je 110..i prosli puta kad sam bila na pregledu mi je 140 izmjerila i pocne panicarit..ja reko ma izmjerite mi molim vas jos jednom..u dvije minute je već bio na 130..tak da me opere tlak vjerojatno od uzbuđenja..ja ne znam za ove cure kaj imaju još problema u trudnoći, meni je sve ok svaki puta do sad bilo, čista petica kaže gin, a opet svaki puta kad dolazim u ordinaciju serem od straha..ne znam zašto..

sanjac
    16. Kolovoz 2016. 18:41

Maya cestitam ti 😊
    Kad se oporavis pisi nam kak je sve proslo 😙

• Maya20
    16. Kolovoz 2016. 18:56

Drage cure,puno Vam hvala!!! Jeje, iznenadila nas je cura :-) pisem sa moba, pa mi malo tesko i prazna mi bat, al bar glavno da pokrijem...
    bili sinoc na nekom rockasu u pivnici i malena lupa i lupa, rebra pocela boliti, jedva sjedila.. i prije nego idemo doma- odem na wc i skuzim na wc papiru smedu sluz..inace 35+5,prva trudnoca i porod! skuzim da ide to dosta i zakljucim- sluzni cep. Nisam dizala paniku, popila jos cugu i oko ponoci doma krenuli.. doma opet ista stvar.. i odlucim malo pratiti situac. Poceli lagani grcevi, al nista strasno. Otisla lec oko 3, oko 6 me probudi bol u ledima i onako, kao menatrualna bol... mm taman krenuo na posao, ja da cu ga pozd i skuzim da nekaj curi. Mislila ta sluz, krenem na wc-a ono.. plodna voda. Otisla se otusirat, zdepilirati... i oko pol 8 krenuli u Petrovu... oko 9 na uzv da procjene velicinu bebe.. onda na klistir.. ciscenje... oko 10 u rađaonu, u pol 11 dobila  gel... bila otvorena tek cm, rekla dokt- ma neces ti tak skoro, doci cu za pol sata da vidimo dal hoces epi... 
    i onda pocelo bolit,serafit... dosla dokt a ja 7 cm otvoreno.. kasno za epi.. za slijed 15ak min se skroz otvorila.. i u 12:10 stigla bebica...
    inace prvi porod, ni njima nije jasno kako je tako brzo krenulo... a ni meni.. malena je 2400 i 45 cm. I sto je najbolje - nije niti u inkubatoru, samo je kod sestri na promatranju,obzirom da je tako sitna.. nisu mi poslije dali da je vidim, sutra idem..
    Ja ok, vec se tusirala, piskila sama, presvukla se solo... nadam se da ce ostati. I za sad niti tabl nisam popila, vidjet cemo kak ce preko noci biti...
    sto se tice Petrove-prezadovoljna sam. Simpaticni, trude se, odg na pitanja, pomazu.. babica i dokt bile super!!! Nazalost, od soka zaboravila ime...al svi do jednog super!! Eto.. to je to za sada.. cekamo sutrasnji dan pa se javim!!!
    Ps- nismo bas spremni sa svime, al ima kindac i spremila sam robicu.... mada ce joj sve biti veliko, pa ce mm u shopp. Imam sve 56, 62.. a ona mrvica!! 
    Saljemo puse svima!! I da vas utjesim- cim je izasla- bol apsolutno istu sekundu prestala!!! :-) i konacno prodisala :-)

Saky84
    16. Kolovoz 2016. 18:59

chippica  bome nosimo obe teske kategorije haha..ja se iskreno malo i prepala danas..kad je tebi pregled? bas me zanima koliko ce malena imat.
    PALE neda mm, tj nece da se sexa jer on misli da ce malcu nesto napravit i nikako mu objasnit. Lipo sam mu rekla da cu ja samo sist na njega dok on bude spava hahahaha nece ni znat sta ga snaslo 
    tala nadam se da se malena nauzivala i vjerujem da jedva cekas da dodje i da se napricate 
    Maya20 cestitam od srca na bebici..nek sve prodje dobro...vjerovatno je cisto reda radi inkubator jer je prije 37 tj rodjena
    mimica24 bas mi zao zbog tlaka, bitno da je sad pod normalom i nastoj ga pratit..i jos tjedan dana i moze beba i vani 
    croatina sama nervoza oko pregleda dize tlak..tako je meni danas bilo, doduse rekli su skroz uredan ali ja cilu trudnocu imam od 100-110/60,70 i danas mi 125/95 poludila sam sama na sebe bila...pa kad sam dosla kuci je bija 98/65..nervoza cuda radi.
    frabe nadam se da si kuci i da ces se konacno i naspavat, samo se ljepo pazi i opusteno koliko god mozes.
    ostale cure pozdravljam, ako itko jos ima pregled danas nadam se da ce proc u najboljem redu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.