Maya, vama je bas kao po spagi islo. Ajde bas mi je drago da je sve ok proslo. Kako se zove curica? Zasto ju ne smijes vidjeti? Kakve su ti cimerice u sobi? Do kad ostajes?
Ajmee krenuloooo :-)))
maya, cestitam ti na malenoj djevojcici !!!! stvarno si imala lijep porod!
bebice iznad 1800 grama s dobrim apgarom se ne stavljaju u inkubator cak i ako nisu rođene u terminu.
moja je curka imala dvije kile, apgar 10/10 i nije isla u inkubator.
ivek, tako je i moj tlak nizak, a ja sam navikla. doktorica kaze da je bolje da je nizak nego visok : )
frabe, kako si nam danas? nisam pohvatala, jesi li vec kuci?
croatina, je li normabel pomogao sprijeciti nove grceve? ides na ultrazvuk?
jazmajac, hoces li imati pratnju na porodu? vidim kako mijenjas bolnice : ) pa me zanima kako to ide s pratnjom i tecajevima..
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ma ne spavam.. evo san popila normabel jer ja dva dana ne mogu udahnit zrak normalno pa samim tim ni zaspat.Onda kad na to plitko disanje dodamo nespavanje iz bolnice i lezanje ja do wc-a jedva iden koliko me uvati vrtit.
Sad san upalila klimu jer iman osjecaj da uopce nema kisika u kuci.
Tala sad i Petrova uzima tecaj od svih. Od ove god su ih malo zasarafili i rekli da ne inzistiraju na svom tecaju jedino i da prihvate i od drugih domova zdravlja i bolnica. Imam frendice koje su se bas "rastrkale" po bolnicama tako sa su sve info jako friske.
A mi planiramo sad ici pocetkom rujna negdje na zapad. Odn nadam se pocetak rujna a ne kraj. To mi malo na knap da se mucim zadnjih mj dana sa time bas.
Saky, ja mislim da sam gotova s uzv do poroda. Moja dr. je otisla na go i rekla da se vidimo tek 29. u slucaju da ne rodim tanije, tako da mislim da necu vise znati koliko se mala ubucila. mozda bolje :-D
Nego da vas pitam, kako to ide, ako rodim prije dogovorenog pregleda, da li bolnica javlja ginekologu koji je vodio trudnocu da sam rodila ili sama moram nekog poslat da obavijesti s obzirom da se njih na telefon ne moze kontaktirati? I kad je onda slijedeci pregled, kako se narucuje? Minnie, mi smo kod iste jel znas kako to kod nje ide?
Maya cestitam ti od srca, zelim tebi brz oporavak od poroda i bebici da bude zdrava i vesela curica. Nista se ne brini, i ja sam rodjena sa 2400g pa sam zato sada poveca :) bit ce sve ok..
tala nemam ti pojma za normabel...ja sam popila od 2mg (inače kad me grči popijem 5) i nije me zgrčilo..moguće da me nije ni trebalo, a moguće da je spriječilo..ne mogu ti opisat kak imam cijeli dan danas osjećaj da će me opet..sva sam na iglama zbog tog..idem na uzv, da..samo ne znam gdje još..
ma i moj dragi muzic se rodio dva mjeseca ranije sa jedva dvije kile pa ga evo sad..pravi je :D
gle koja panika u kokošinjcu hahaha :D sve smo se uzvrtile kak je krenulo s porodima :D
hvala na info za ove 35+5 :D
Meni dvojka pomogne.. a u bolnici nisan imala ni spominjala grceve jer ih ne vezen s rizikom za trudnocu..
Sortiraj odgovore
Najstariji