I da ja sa mojim malenim pricam od kako smo ugledali plus na testu, a pogotvo od kako ga osjetim. I stalno ga zovem imenom, tako da se bas vidi ako spava duze ja pomazim stomak i zazovem ga odmah on dodje na moju ruku i to me tako veseli...uhvatila sam sebe i na kavi da pricam sa njime kad vidim da se mice i negoduje jer ne voli kad sjedim, tad nema puno mjesta za istezanje...nekima mozda djelujem luda ali mene nije briga
hahahaaa Saky, ajme velike li bebe, steta da nismo u istom rodilistu, mozda bi se potrefile :)
ja isto ocekujem veeeliku curu, kad god pojedem nesto ona plese k'o luda, pravi mali gladus. biti ce buca mala.
kako cure vi s hrkanjem? meni kaze muz da sam pocela hrkat strasno da spavat ne moze :-o ajmee pa to nije bas ni zdravo. ima li neka s tim problema, kako se uopce rijesit toga? malo googlam da je to cest trudnicki problem ali nema ponudjeno neko rijesenje...
Koala je zbilja mi je ogroman trbuh, sa 22tjedna imam snimku gdje mi vec nateze kozu, a neke cure tek sa 20.tjednom osjete prve pokrete. Cini se i meni da ce ovo biti mali mrga, nisam od 22.tjedna bila na pregledu a u cetvrtak ulazim u 29.i tada imam pregled. Sve si mislim da mi nije pogrijesio u terminu mozda😆😂
Hubica kako si ti? Mozda se jos nije vratio s godisnjeg, mislim da je mene narucio bas prvi radni dan nakon godisnjeg ali ti nisam 100% sigurna!
Ivcy, evo dobro sam... najela se lubenice pa mi sada trbica jako tvrda uhhh meni je rekao da nazovem 16.8.jer se tada vraćaju s godišnjeg. Kada je tebe naručio? Jesi ti dobro?
Meni svi kažu da imam ogroman trbuh, sljedeći tjedan ide mjerenje, baš me zanima kolika je i naravno nadam se da je sve u redu :)
Ivcy i meni ti je trbuh dosta velik od početka..cura koja je mene šminkala za vjencanje je bila u 6,mj trudnoće i bez trbuha..a ja sam ko bumbar vec bila u 6.mj..do nedavno su svi kad su me vidjeli pitali da kad trebam rodit jer su mislili da sam pred terminom sto je mene užasno živciralo..svatko je drugačiji pa se ja vise ne zamaram time..
Frabe odmori doma konačno i čuvaj se..
Tala kad je tebi kontrola?
Meni jucer i danas malac nekako miran..mislim,osjetim ja njega kad se namješta pod rebra ali nema onih udaraca jakih kak je prije znao..
Vjeva i Crna hvala za info za vrećice,poslat ću muža.
I meni trbuh veći,ali i beba,a i visoka sam 164 cm pa ne može biti manji nego netko tko je 10cm viši.Nemam uopće strija,pijem puno vode,jedem zdravo i mažem se svaki dan elancylom valjda će takk i ostati,mada i genetika tu bitna.
Moj je jučer bio miran dosta,a danas je opet divljak 😊
Sunnyday jesu tebi prošli oni grčevi kao pred mengu?
Idem ja malo odmoriti.
Saky bome velika beba,bilo bi najbolje da što prije rodiš,mojoj frendici trudovi krenuli od seksa to joj čak doktor savjetovao,isto beba bila velika pa odlučila da je dosta 😂
curke, kod nas radno punom parom. da majstorica cvita i ja ne napravimo pola toga same dok mi je muz na poslu, trajalo bi do bozica : )))
danas je otisao po curku i jedva cekam da navecer stignu da se posteno izmazimo. ne mogu vjerovati da nas ceka peti razred i, kazu, razrednica iz biologije!
kontrola mi je tek za dva tjedna : )
idem vas malo procitati. zapele mi za oko tetrice i lijepa dekica. odlicni pokloni!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hubica,dobro sam samo neispavana. Inace sve ok, radila sam ogtt i nalaz je super, sad jos cekam da saznam nalaz od stitnjace. Inace mene je narucio 18.8. Javim se kad obavim pregled! Nadam se da ce radit uzv jer mi zbilja fali da vidim malca sto radi
Ivcy, odmori se... nisam mogla dobiti ginića na tel pa sam mu mail poslala i poslao mi je nalaz i sve je u redu, ogtt je super pa sam happy! :))))) napisao mi je da im je danas prvi dan nakon godišnjeg pa je ludnica s telefonom... ja imam 25.8.zakazan pregled i onda će mi raditi mjerenja i sve kaj treba.. jedva čekam je viditi!! btw, mm još uvijek misli da će narast nešto drugo između nogu hahahaha Ali bitno nam je da je zdrava i da je sve u redu.. :)
A ti obavezno javi kako je prošao pregled, ma da znam da će sve biti odlično :))
Sortiraj odgovore
Najstariji