Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PALE
    16. Kolovoz 2016. 11:12

Jutro!😞

Ja sam skroz neispavana,noćas imala lažne kontrakcije,čim malo duže u šetnji i na nogama odmah sr...nje!Ok sve sad,Niko štuca,radim pastu s kozicama i to moj max danas,odmaram!

Glede njihaljke,moj zahtjev bio da je mala,udobna,neutralne boje,i da ima više položaja da je mogu hraniti dok ne sjedi samostalno u hranilici(mogu se vješati druge zvečke i igračke umjesto ovih) i dobila ovu,šokirala se kad vidjela cijenu ne bih za to dala toliko love,ali sestrična ima istu takvu i kaže da je baš zadovoljna pa mi kupila istu.
    Gold dobrodošla....
    Frabe super što ideš doma,bar ćeš se naspavati u svom krevetu 😉👍

Jeste gdje vidjele one avent vrećice za zamrzavanje mlijeka?Saznala sam da to trebam,a ne sjećam se di toga ima.

PALE
    16. Kolovoz 2016. 11:15

Ja pričam sa Nikom,kao i moj muž,već mu glas pozna pa ako se zabrinem da mirniji moj muž mu priča i odmah se javi i jaaako mu se veselimo,eto mi smo čudaci 😂 💕 Svatko je drugačiji,nekome je sve stvarno tek kada rodi,nije to ništa čudno 😊

ivek2207
    16. Kolovoz 2016. 11:21

Mi isto necemo njihaljku, em kosta,em smo u malom stanu pa si ne zelim stvarati guzvu, al me nebi smetalo da imam, da smo u drugim uvjetima.

Evo oprala mi se prva tura bodija i tetra pelena, dvostruko sam ispirala pa ce valjda biti ok. Nosim na sunce dok ga ima da se susi, mama ce popodne mi popeglati. 
    Jos 59 dana imam po tickeru, tak bu brzo to proslo imam osjecaj a sve mi jos tak nestvarno. Ja pricam s njima, kad me uhvati, ovako malo ga "pospotam" kad luduje kroz dan al nis previse.
    Mama mi veli da ce me pravi majcinski istinkti lupiti tek kad ga vidim i primim u ruke. Tko zna.

koala988
    16. Kolovoz 2016. 11:31

frabe uživaj doma i naspavaj se!

joj, ja sinoć pokušala spavati s onim ogromnim jastukom za dojenje, haha. udoban je, ali bacila ga nakon 5 minuta jer ga ne mogu porenositi stalno sa strane na stranu, a ja se stalno okrečem i još uvijek spavam i na jednom i drugom boku i leđima. 
    vidila sam da su neke od vas pisale o jednokratnim podlogama za previjanje što se mogu staviti ispod sebe. hoćete to nositi u rodilište i hoće li to biti korisno možda i doma. Ne znam koliko je uobičajeno krvariti nakon poroda? Ja imam niske trombocite (98 prema zadnjem nalazu) pa se bojim da će biti tog krvarenja pa bi si uzela i za doma ako bude potrebno. zbunjena sam skroz. prvi porod, uopće ne znam šta očekivati iako sam pročitala tonu članaka o svemu i svačemu.

Vjeva
    16. Kolovoz 2016. 11:32

Pale, Aventove vrecice imas u Baby centru

Crna191
    16. Kolovoz 2016. 11:36

Pale ja mislim da sam vidjela u babycentru u cc1 west..
    Ma mm stalno priča s njim,i isto mu se javi..pusta mu Beethovena..hahaha freak,pa ovaj mali u trbuhu počne lupat..ja ga samo dragam..
    Bila jucer malo vidjet nećaka malog..ajme pravi mali Lav živčani..nema šanse da mu dudu uvali..samo sisa..i spavanje u krevetiću nikako..samo kraj mame..stariji brat mu je bio totalna suprotnost ko beba..

Ivcy1306
    16. Kolovoz 2016. 12:24

Pozz cure, evo i mene da se malo javim. 
    Jako lose spavala sinoc, mozda svega 3sata. Nikako se namjestit vise nemogu, a jucer sam po prvi put dobila pitanje nosim li trojke, pa si zamislite koliki mi stomak u 28tjednu. 😱😖  
    Zato sam jutros vrijedna,kucu sam si pocistila i skuhala rucak i sad digla sve 4 u zrak. 
    Preksutra imam pregled i jedva cekam jer me zbilja zanima koliki je moj malac kad mi je trbuh ovakav, popucala sam totalno😫 
    Kako ste mi vi?

koala988
    16. Kolovoz 2016. 12:37

ivcy joj, zar već toliki u 28. tjednu :( ako ti sad smeta za namjestit se kako će tek biti za 7.8 tjedana.
    Evo i meni danas sve ide nekako laganini. uspila sam oprati robicu vel. 68. i nešto veće što mi je još ostalo, napraviti juhu od muškatne tikve, svekar donio uz to malo janjetine (a ja ljubitelj haha) i uspila sam još istražiti po netu šta sam htjela, tako da sam poprilično zadovoljna sa svime.

Hubica01
    16. Kolovoz 2016. 12:39

Ivcy, žao mi je da nisi mogla spavati... odmori popodne ako možeš... ja se cijelu noć okrećem, na jednu, pa na drugu stranu pa na leđa, pa 2 puta u noći dizanje na wc... i onda rezultat probudim se u pol 10h.. ahh ahh slatke muke.. ja isto pospremam, i pakiram polako..jedva čekam useliti u naš stan :)  

Ja isto baš ne pričam s trbuhom, navečer kad se legnem ispred tv-a, onda i mm mazi trbuh i počne se ritati... :)  

Sljedeći tjedan imam pregled, zovem danas ginekologa ali mi se ne javlja, još uvijek ne znam nalaze ogtt-a..

Frabe, super kaj ideš doma, odmori se... :)

Saky84
    16. Kolovoz 2016. 12:49

jutro curke..
    Frabe bas mi je drago da idete kuci...ali se pazi i odmaraj sta vise..
    Chippica mislim da si me ti pitala za trudove, da imala sam ih samo jedan dan i stali su..jutros bila na pregledu i nisam nista otvorena a tako sam se ponadala...i jos kad mi je rekla da mi maleni ima 3800 probljedila sam...protoci su odlicni, posteljica uredna cak mi je i ctg radila i on je odlican...rekla je samo da ce biti veca beba...mene strah sta ce biti ako prebacim koji dan, pa on ce ic daleko preko 4 kg...sreca da sam samo par komada uzimala robice vel 56 ostalo je sve 62 i 68..i da rekla je da sam po UVZ u 37 tjednu..znaci nema druge neko po stepenicama gore dole 
    Ivci i meni je stomak dosta velik od pocetka pa evo po mjerama nosim malog mrgu ..a stomak mi nije popucao ali zato noge da 
    Sta se tice krema za guzu ja cu uzeti JGL pa cu za dalje vidit. A tetre sam uzela preko Malog andjela mada ima jos jedna preko fejsa Tetra pelene za bebe i odlicni su uzorci, cak mislim i njih par komada uzet.
    Sve nove cure dobro dosle...nisam stigla sve popamtit pa mi nemojte zamjerit 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.