Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    16. Kolovoz 2016. 10:02

meni se čini ova super: http://www.magicbaby.hr/namjestaj-i-dekor/namjestaj-hr-2/njihaljke-hr/bertonne-njihaljka-2u1-sw108-zelena-clone.html Može u tri različita položaja, a nije preskupa. 
    ps. ne znam jesam li dobro stavila link.

tatjana_zg
    16. Kolovoz 2016. 10:18

To ti je ista ko nasa samo zelena. Vidjela sam ju u ducanu al mi je bila presarena pa sam uzela bez. Al mislim da neces s njom pogrijesiti. Sve je stvar ukusa 

Crna191
    16. Kolovoz 2016. 10:23

Jutro curke..
    Mi se konačno odmorili, da nam nisu počeli lupat i brusit iznad glave vjerojatno bi do 10 spavali..glupe stare zgrade..
    Koala ja sam uputnicu za rodilište dobila jos prije mjesec dana..to je D1 koja ti vrijedi..nema ograničenja..ja idem sad na jedan pregled u bolnicu i sad cu je predat,i to je to..kad počnu trudovi samo dolazim u tu bolnicu..
    Joj ja sam valjda jedina koja uopće nije ni pogledala te njihaljke/hranilice..da ne saznam tu od vas sta se sve kupuje,moje dijete bi valjda bez svega bilo😕 
    Grozna sam trudnica,ne pjevam bebici,ne pričam s trbuhom osim kad me lupi pod rebra..bas mm govorim kak smo vec dosta blizu kraja a ja jos nemam osjećaj da je to sve stvarno za naše dijete..kao da za nećaka pripremam sve..

Hubica01
    16. Kolovoz 2016. 10:28

Jutro trudnicee!! Nove, dobrodošle!

Bome ste se raspisale... nadam se da ste sve dobro i da uživate...mi smo imali baš društveni produženi vikend pa smo išli do Eko parka Kraš i tako... 

Koala, meni se super čini ta njihalica, Tala onu koju bi tvoj muž smo mi gledali na zadnjem sajmu beba i trudnica i prefora je, samo cjenovno previše..a i još pitanje hoće li beba htjeti biti u tome..ali tko si može to priuštiti super...

Frabe, kada ćeš kući? Jel sve ok s bebom?

Croatina, jesi ti dobro? Jesu prestale tegobe? 

Ja ću se ovih dana zaputiti u bubamaru po tetra pelene i po onaj jastuk dekicu...čim sjedne naknada s hzzo-a...a što se tiče kreme za guzu, još nisam odlučila koju ću kupiti...ja sam bila bejbisitterica prije 2 godine, i mama je zahtjevala dok je beba bila manja, prati guzu sa prokuhanom vodom i brisanje sa onim većim tuferima...krema pavlovićeva ali samo na prst je dovoljno... vlažne maramice samo u slučaju kakanja..

Mi danas idemo vidjeti kolica...gledali smo u Leo kidsu, ali kad se sklope su nekako preogromna, pa ćemo vidjeti danas ova druga...

Uživajte danas! 

Frabe
    16. Kolovoz 2016. 10:34

Idemooooo nasoj kucici! 😊😊😊
    Mirovat al kuci!

koala988
    16. Kolovoz 2016. 10:37

crna thanks za info za uputnicu. Ja isto ne pjevam i ne pričam s bebom :( Osjećam se čudno kad to radim, a mm zna popričat s njom. ja je samo mazim. :) što se tiče opreme, mi smo gotovo sve posudili: kolica, autosjedalicu, krevetac, robicu za prva tri-četiri mjeseca. jedino sam kupila dvi body benkice i pidamice i potrebnih stvarčica u DM-u i posteljinu.. Jedna baka kupila komodu za presvlačenje, a drugoj namjeravam reći da kupi njihalicu. I to je to. 
    frabe i croatina jeste ok? 
    Ja jedva čekam pregled 1.9. i ulazak u puni termin!

ivek2207
    16. Kolovoz 2016. 10:41

Aaaa super frabe, doma ces se bar naspavati. Neka mirovanje, lakse je u svom kutku.

Ja evo cistm ladice,pecem medenjake muzu, trazi me vec tjedan dana pa neka se sladi. Stavljam slikicu zadnje kupnje i poklona kaj smo dobili nista veliko, znak paznje

Nadam se da jesam, s moba postam. Uzivajte danas.
    Frabe super.

Chippica
    16. Kolovoz 2016. 11:01

Ivek, slatko :) joj ove male carapice :)))

Mi necemo kupovati njihaljku. Previse novaca za nesto sto ce beba samo kratko koristiti. Ima ih prekrasnih i ako od nekog za poklon dobijemo super, ali u suprotnom ce biti bez toga...vec smo se ionako previse istrosili.

Frabe, super da su te doma pustili, vjerujem da ti je odmah lakse, barem s psihicke strane. Cuvaj se.

Bas sam evo jutros pomislila kako beba nist ne divlja, inace je prava mala divljakusa po cijele dane :) i evo nje, krece sa stucanjem, pa nogice i sad ce show. :)

Chippica
    16. Kolovoz 2016. 11:01

Ivek, slatko :) joj ove male carapice :)))

Mi necemo kupovati njihaljku. Previse novaca za nesto sto ce beba samo kratko koristiti. Ima ih prekrasnih i ako od nekog za poklon dobijemo super, ali u suprotnom ce biti bez toga...vec smo se ionako previse istrosili.

Frabe, super da su te doma pustili, vjerujem da ti je odmah lakse, barem s psihicke strane. Cuvaj se.

Bas sam evo jutros pomislila kako beba nist ne divlja, inace je prava mala divljakusa po cijele dane :) i evo nje, krece sa stucanjem, pa nogice i sad ce show. :)

Vjeva
    16. Kolovoz 2016. 11:07

Frabe, super! Nek te svi sad cuvaju doma

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.