Gold dobrodošla :)
Pavloviceva.. Da već smo pisali.. Ja mislim nju koristiti... A za osipe od trudija s cinkom zaštitnu kremu...borna kiselina se ne stavlja već godinama niti u originalnu pavlovicevu u trgovinama niti u ove koje se rade u ljekarni...razlika u njima je samo konzervans da mogu dugo stajati na policama (original)
Mi imamo dvije njihaljke.. Hranilicu tj visoku stolicu sa masu položaja od ležećeg do sjedeceg koja kad se otkoci moze se njihati.. Peg perego tatamia :) od 0-36 mi. I imamo sličnu ovu kao tatjana 😁
Gold dobrodosla 😊
Mi cemo ueti samo babybjorn njihalicu, to mi se najvise svida od svega sto se nudi.. 😊
Kolegica s posla ju ima sad i za drugu kcer i ona je prezadovoljna
GoldZg dobrodosla!
Frabe sad gledam popis trudnica i vidim da mi fali termin tvoj? Sram Napisi pa da te uvrstim, dugo nismo vidjele koliko nas je
Sto se tice njihaljka, MM i ja smo zapeli za MamaRoo. Skupa je znam, ali on je inace freak za tehniku i jednostavno ne mozemo odoliti, a da se to ne nade u kuci. Tjesi me cinjenica da nam je ovo prvo dijete pa da ce posluziti jos koji put
ja mislim da ove stokke autosjedalice nikad nisu na snizenju ili ih ja ne uspijem popratiti, a buduci da su skuplje, bas bi dobro dosao neki popustic.
ako uzmem drugu marku, pa jos moram adaptere kupovati, opet me dođe na isto.
mm zapeo da uzmemo ovu njihaljku (opet ja ispadam skrta jer mi je to puno novaca, a bebica je u tome do max. 6 mjeseci starosti)... iako, priznajem, jako je fora s ovim pokretima koji oponasaju nosenje i ljuljkanje.
http://www.ababyco.com.hr/web/oprema/4moms/mamaroo/
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Mi smo ovakvu dobili Fisher-Price, svidja mi se jer ima senzor, pa se sama upali
http://www.magicbaby.hr/namjestaj-i-dekor/namjestaj-hr-2/njihaljke-hr/maclaren-lezaljka-rocker-black-champagne.html
Ovo je naša koju dobili,isto se ljulja,može biti statična,vibracije,više položaja j može biti hranilica dok beba još ne sjedi uspravno,a može se složiti u torbu pa nositi sa sobom,malo mjesta zauzima.
tatjana je li se kod ove tvoje njihalke ovaj donji dio može skroz odvojiti pa da bude samo ležaljka (bez ovih krajeva zanjihalku)
pale ova tvoja mi je super, ja bi ovako nešto, ali je samo do 9 kg. to do 6 mjeseci, ja bi da je barem do 8 hhh :)
još ću malo istrtažiti, draže su mi ove ležaljke nego velike njihalice jer zauzimaju manje mjesta i beba može duže u njima stat, a opet treba gledati da je ležaljka malo kvalitetnija, a ne sama plastika :)
Pitanje za sve: kada se uzima uputnica za rodilište i koliko je ona valjana?! Tjedan, dva, mjesec?
S obzirom da sam kod privatnika, uputnice i doznake uzimam kod drugog ginek, moram ubrzo ići po uputnicu za KKS, pa bih odmah uzela i uputnicu za rodlište ako se može mjesec dana prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji