Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    15. Kolovoz 2016. 20:08

Ma ja drzim fige i laktove i kolina i sve sta triba da ostanemo sta duze u komadu pa ako se i triba strpit za doc doma pritrpit cu! 😊

Neko pusi blizu mog prozora! 😢

• GoldZG
    15. Kolovoz 2016. 20:25

Sto se kreme tice Pavlovicevu sam uvijek izbjegavala jer koristi bornu kiselinu koja je stetna. Svojedobno je cak bilo zabranjeno da stoji medju baby stvarima ako se dobro sjecam. Govorim o onoj bas originalnoj pavlovicevoj, ne znam imaju li ove sto se u ljekarni rade isto tu bornu kiselinu. Malo proguglajte pa cete vidjeti. Ne kazem da trenutno nisu dobre, hrpa ih mama koristi, ali ako imaju to nesto sto se izbacuje iz vecine stvari za kozu vec godinama nema razloga da ne pronadjem nesto prirodnije. Ipak je guza s tim namazana prakticki dvije godine, dovoljno da i malo stetnog napravi stetu....

• GoldZG
    15. Kolovoz 2016. 20:26

S druge strane ja pelene nisam koristila cetiri godine pa se mozda nesto promijenilo u sastavu....

• GoldZG
    15. Kolovoz 2016. 20:31

Btw, ne znam jeste li sve nabavile AS, mi smo super deal ulovili u magic babyju - 20%popusta plus frotirna navlaka gratis i fakat se super isplati. Vec smo trazili pu njuskalu jer je nasa stara vec prestara i ajmo rec istekao je rok trajanja kad smo ovo vidjeli. Pa eto da znate.

Jado
    15. Kolovoz 2016. 21:17

Ivek meni je i do grada i Zaboka 20 -30min cca. Ako mi tako Bog odredi mogu se poroditi na bilo koju stranu krenula 😂
    Nisam ni sama pametna eto sve mi se bolnice gade. I jos bi pretrpila te sobe sa vise zena/beba - prljavstinu jer je sve staro ali to da smo posao za odraditi mi je koma.

koala988
    15. Kolovoz 2016. 21:28

gold dobrodošla. meni je termin 19.9. ali ginek. isto misli da bi mogla ranije zbog skračenog cerviksa.

Što se tiče kremica, za guzu ću koristit JGL prema preporuci i Sudokrem u slučaju većeg osipa, a za grudi Purelan kremicu. Ja imam električnu izdajalicu Medela. Ja sam je posudila jer je dosta skupa, ali najhvaljenija iako se nadam da je neću morati puno koristiti. Volila bi dojiti, a prvo mi je pa se nadam da ćemo se ja i curica brzo ušemiti.
    Je li itko od vas kupovao njihalicu? Mi smo gledali u Baby centru i nije uopće bilo izbora, sve neke plastične ili preglomazne.

• GoldZG
    15. Kolovoz 2016. 21:39

Meni se najvise svidja ona babybjorn njihalica u kojoj se dijere zapravo samo ljulja pokretima. Imala je moja frendica i fakat je super. S druge strane jedna ima neku na stalku sa zvukovima, sama ljulja u nekoliko varijanti i tak...  al ta je ono space shuttle :)

• GoldZG
    15. Kolovoz 2016. 22:11

Koala988 mislim da je najbolje proguglat za njihalicu, vidjet koji otprilike model ti se najvise svidja i onda potrazit uzivo. Ja sam, otkad sam na mirovanju pa ne smijem mrdnut, otkrila sve cari online shopinga i mogu ti reci da svi sad ducani imaju online cijelu ponudu bar sto se opreme tice...babycentar, bubamara, magicbaby....tak da suzim izbor i onda ciljano u shoping :))  ovak nesto imas u jednoj poslovnici izlozeno nesto u drugoj ...

PALE
    15. Kolovoz 2016. 22:55

Ja sam dobila na poklon viper/njihalicu iz magicbaby Mclaren,sastavili je fora je,djeluje mi jako udobno ovo di beba sjedi.Beba smije u tome biti max sat i pol,tak na tečaju rekli,meni ok jer nemam blizu baka servis da znam da na sigurnom 5-10min ak moram tipa dovršiti ručak,na wc...Zvečke i mobil dobili na posudbu,idući tjedan idem prati robicu i igračke.

To za pavlovićevu smo već pisali,moja mama radi u ljekarni i ne koriste nikakvu bornu kiselinu,možda to u trgovinama nemam blage,i moja svekrva radi u vrtiću,rekla je da su ti osipi većinom od vlažnih maramica i prevelike količine krema,pa ih max izbjegava,pere guzu blaznicom i vodom,osim baš ak se jaako ukakaju,a isto koriste pavlovićevu tamo i to u malim količinama. 😉

tatjana_zg
    15. Kolovoz 2016. 22:59

Mi smo uzeli ovu njihaljku:http://www.magicbaby.hr/namjestaj-i-dekor/namjestaj-hr-2/njihaljke-hr/bertonne-njihaljka-2u1-sw-108-bez.html

I jako mi se svidja. Moze bit njihaljka ili lezaljka. Svira i njise sama. A kad je lezaljka onda moze svirat i vibrirat. I nije glomazna.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.