Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    15. Kolovoz 2016. 15:26

Kod mene sanitar za kadu ovde s menom,dezinfekcijske dm za skoljku i okolo po sobi.Tekuci sapun mi muz donia,japanke ostaju u kosu a vlazne za ruke nisam bas i njih dezinfekcijske.
    Makar stvarno nama je ovde cisto i uredno.Dva puta dodje cistacica,ujutro malo temeljitije a popodne samo proleti wc i ostavi ako fali papira.

15. Kolovoz 2016. 15:31

Minnie 25 gdje si uzela te jednokratne podloske za wc? 
    Ja sam za apsolutno svaku bolnicu u zg kao i za onu rijecku(jer su moji u rijeci pa ako me zadesi tamo) cula i dobre i lose price i odlucila da nema smisla se time opterecivat, kako bude bude.
    Sve zavisi kome dodjes u ruke u tom trenutku.

minnie25
    15. Kolovoz 2016. 16:24

Angel2709 ima ti u DM-u bas od njihove marke, u paketu je 10 kom. Super je sto se skupa s wc papirom mogu baciti u skoljku jer su razgradive. 

tala
    15. Kolovoz 2016. 17:12

razmisljam si oko tih kremica za guzu, sto bi vama bilo bolje: da cijeli dan imate masni sloj zatvoren u plasticnu pelenu koja ne dise ili da se kremica upije? 
    prije je bila filozofija da se s kolicinom kremice ne moze pogrijesiti, pa sve jos treba dobro napudrati, pa pelena, pa siroko povijanje....
    ja se nadam da je danas farmaceutska industrija ipak otisla nekoliko koraka naprijed sto se toga tice i da valjda ne bi radili brzoupijajuce kremice za guzu da one stvarno ne djeluju... u svijetu u kojem zivimo sve se siri poprilicno brzo, pa i nezadovoljstvo mama određenim proizvodima.
    osim toga, tu je i bebina guza najbolji pokazatelj. ako je njezna, bez crvenila i iritacije-kremica djeluje, tako da bih ja uvijek prvo pokusala s onom laksom za kozu, a onda dizala ljestvicu.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• GoldZG
    15. Kolovoz 2016. 17:13

Pozdrav cure! Malo kasno sam skuzila ovu grupu i bas mi je zao ali evo sad cu se ukljucit da malo ispunim ove zadnje tjedne. Strogo mirujem vec evo skoro dva mjeseca, prvo zbog jako skracenog cerviksa a odnedavno jer sam otvorena za prst. Sad sam 34tt i treca mi je trudnoca.  Da ne duljim ubacit cu se oko ove teme pripreme za bolnicu, nedavno prikupila sve sto mi treba...to je bilo iscrpljujuce jer je sve muz okolo kupovao....trazila sam Chicco Mammy uloske koji su me spasili zadnja dva puta... jedva ih na kraju nasli u bubamari. Mrezaste gacice, dezinficijens u gelu, vlazne maramice baby o ostalo sto i vi spominjete.  Kremice za bradavice nisam dosad nikad koristila a dojila dugo oba puta..to mi je uvijek bilo nekako bljak zbog tog jer je beba svako malo na ciki i nisam htjela da ona to jede...  od izdajalica u prvoj trudnoci imala avent rucnu, bila je ok, drugi put medela elektricnu i to je zmaj ;)))
    U iscekivanju prvog pregleda i ct'a u bolnici u petak saljem puse svima!

Vjeva
    15. Kolovoz 2016. 17:13

Hvala na savjetima za dezinfekciju :))))

Vjeva
    15. Kolovoz 2016. 17:16

Dobro dosla Goldzg!
    Cekas curu il decka? Termin? Bolnica?

15. Kolovoz 2016. 17:20

Slazem se s Talom oko kremice, treba pogoditi nesto s osnovnim sastojcima sto ce se upijati u kozu, a ne zatvarati pore. Mislim da to ovisi i o samoj kozi bebe, nije kod svij jednaka kao ni sto nama svima ne odgovaraju iste kreme. I trenutno ne vidim cemu bi mi baby puder sluzio, a stavljat ga na sloj kreme koja je masna nema apsolutnog smisla.
    Minnie25 hvala ti, to cu uzeti definitivno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.