Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2016. 21:35

Ja se dvoumim za taj ogrtac, imam onaj ful debeli zimski, a u 9 mj je jos dosta toplo pa ne znam sta cu s tim.
    Pale to je super stvar, meni je vecina frendica u ljekarnama tako da su me cim sam ostala trudna zatrpale kremama protiv strija domace proizvodnje pa sam im se zaprijetila da vise nis ne donose jer to ne bi uspjela potrositi da sam trudna 2 godine😀 Sta je najbolje moja koza uopce ne upija te kreme i na kraju mi je mustelina bila najbolja od svih al im to ne smijem reci 😝

Vjeva
    13. Kolovoz 2016. 22:07

Angel, meni je termin 24.9., baš smo blizu :) Gdje planiraš roditi?

13. Kolovoz 2016. 22:22

Mislim da cu u Vinogradsku, a ti?

Sunnyday
    13. Kolovoz 2016. 23:09

Frabe probaj se veceras naspavati, vjerujem da ti je tesko bez djece 
    Angel dobro dosla.

Jel kupio neko caj od lista maline?

Jado
    13. Kolovoz 2016. 23:13

Pa Tala nadam se da to nije istina jer bu moja beba preko 4kg? 😣
    A i Cvita ako se ne varam. Tu smo si negdje.

minnie25
    13. Kolovoz 2016. 23:19

Ivek2207 U pocetku im zbilja nista nije potrebno. Ja cu nabaviti mobil, visece igracke za kolica, za kasnije za zubice grickalice i zveckice. Vjerujem da ce to tek kasnije pocet dozivljavat, ali kad sam vec u shoppingu neka se nade  
    Za tajice me bas danas prijateljica savjetovala, neka uzmem od H&M-a za hladnije dane, ali neka uzmem cim manji broj jer da su oko trbuha ogromne. Tako da planiram kupiti u svojoj velicini. 

Maya20 Vjerujem da ti spavanje na ledima ne skodi u tolikoj mjeri. I meni se desi da legnem svakako, ali dok se malac cuje mirna sam. Kazu da je pozeljno izbjegavati, ali nikad mi nitko nije rekao da je strogi ne za spavanje na ledima. 
    Sva sreca da meni najvise pase spavanje na lijevom boku koje je navodno najpozeljnije. 

Frabe nadam se da je sve u redu i da si se uspjela naspavati! Drzi se! 

Croatina i ti imas svog cuvara  Meni se moja isto stisne uz mene cim MM ode na posao i spavamo skupa zagrljene...  

Angel2709 Dobrodosla! 

Sunnyday ja jos nisam kupila caj od lista maline, ali svakako planiram! To cu za koji tjedan...

tala
    13. Kolovoz 2016. 23:37

jazmajac, meni onda ispada preko 3700 : D nadam se da nije istina.

caj lista maline imaju u bio&bio. 

ne znam jeste li vidjele, u draskovicevoj u zg se otvara dević na mjestu bivseg vrtuljaka ( i jos je nesto tamo bilo). moja se mala nanosala njihovih donjih majica i gacica. cijena im je uvijek bila neka jeftinjola tipa 7 kuna gacice, 15 potkosulje.... bas me zanima hoce li biti ista za bebe jer inace imaju i bodyce, piđamice...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    13. Kolovoz 2016. 23:47

Ajme Tala sad si me prepala,kad sam bila 29+5tt Niko imao 1600g 😂😂😂 a piše u nalazu da za tjedan veći.
    Meni sad na zadnjem pregledu procijenili da će biti oko 3500-3700g,bumo vidjeli...

Jado
    13. Kolovoz 2016. 23:47

Sad si me prepala da znas! 😂
    Minnie i ti si nam blizu sa terminom. Koliko je teska bebica kod tebe?

Jado
    13. Kolovoz 2016. 23:51

Eto i Pale nam se prepala 😂
    I da. Moja frendica je 2 tj prije mene i beba joj bila na zadnjem pregledu 1500g isto. Dakle ona je sad otprilike 31. tjedan. Ja sam bila u utorak na.pregledu a ona mislim dan prije mene tako nekako

Ja se nadam da ce imati oko 3800 max. Nemam znanstvene osnove za to naravno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.