Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    13. Kolovoz 2016. 13:42

Hello curke!
    Evo i nas malo da se prijavimo 😎 Napokon na moru. Zadnji odmorko udvoje takorec. I punjenje baterija za jesen kija ce nam biti jako uzbudljiva 😍 kad se vratim sa mora fino cu poceti zavrsne pripreme i kupovinu, pranje i peglanje. Tako me frka da se nesto ne zaboravi 😊
    Ja bi mogla jesti ama bas SVE! 😂 Nista mi ne smeta i sve mi godi ali ipak pazim radi secera i toga da mi se bebilica ne ubuci a mama da ne bi lose nalaze dobila. No sad 1 tj na moru....malo cu se opustiti.
    Frabe mislimo na te! Drzi se pa ce valjda i taj san na oci doci! Jel moras full mirovati?
    Angel dobrodosla!

Jado
    13. Kolovoz 2016. 13:45

E da pitanje za curke koje su blizu mog termina - kako procjeniti koju ljetnu robicu sad na snizenju uzeti? 
    6-9 ili 9-12 mjeseci? Ili oboje? To je tako riskantno nekako.

ivek2207
    13. Kolovoz 2016. 14:12

Evo i mene,išla do centra tražiti bodije manje brojeve, u benetonu u ilici mi žena nudi 56 a meni izgleda kao za 6 mj bebu. Kupila onda u zari paket od 62 i usporedila s njim i upola je manji a u zare broj veći i još dvoje hlačice sa stopalima. Sav se čovjek pogubi, to varira od dučana do dučana. Još sam si ugarbila u hmu na dječjem odjelu br 170 majicu dugih rukava i vestu da imam za jesen jer sve mi malo od prošle godine,imam još kupona za 15% pa sam iskoristila.
    Stavim slikice kad se dokopam laptopa.

Frabe duga noć u bolnici,jesi još tamo, jel šta bolje?

Neznam za ovu bazu, probat ćemo bez nje ako nebude išlo kupit ćemo onda.

Ja zmajac uživaj na moru tko zna kak će to iduće god izgledati.😀 Mene sve strah kad se sjetim da će nas biti troje. Već smo si ove god razmišljali kak će to izgledati i kaj bu nam sve trebalo, mi prvo obično za uskrs odemo na tjedan dana a sad neznam baš jel budemo..😃

tala
    13. Kolovoz 2016. 14:25

ja sam ljetno uzimala u hm-u vel. 80, a u zari 86, jer je njihova odjeca za jedan broj manja od svega. :) 
    gledala sam po necakinji.  nisam puno toga uzimala, nego kad bi mi zapelo za oko nesto na snizenju... u zari sam narucila majice za 19 kuna. ionako ih necu sada prati ni ista, pa ako ne budu odgovarale lako ih proslijedim dalje...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    13. Kolovoz 2016. 14:46

Ma da ne mislim niti ja puno ali sad sam uzela hlacice za 20kn u hmu recimo. Onako lagane plave presavrsene su, i sebi bi da ima broja 😂 i na 100 muka koji broj. Vece-manje-vece-manje haha. Da lako se proslijede ako imas kome a i nisu to neke cifre ali bi rado da ih nosi moja curica 😊 a u biti nikad se ne zna, moze nositi manje brojeve ili prerasti brzo

Jao Ivek da! Ne mogu si ni zamisliti utroje godisnji. Ali biti ce to jos jedan izazov u nizu zivota kojeg cemo se prisjecati rado 😍

Frabe
    13. Kolovoz 2016. 15:59

Ja vas citan al nista ne kuzin 😩..Smrvia me ovi prepar pa san ko na jeftinim drogama.
    Tu sam i ne mrdam a kad cu ni ne pitam.. strpljivo dajen ruke za infuzije i mir.

Crna191
    13. Kolovoz 2016. 17:32

Frabe drži se..brzo ćete vas dvoje doma..
    Croatina vratila se s mora,malac počeo zezat zadnja dva dana a mi si ostavili obilaženje Krka pa sad plaćam neodmaranje žestokim lupanjem ispod rebra..
    Danas smo bili do Ikee..kupili ormarić za presvlačenje koji se kasnije koristi kao stalaža jer se skida dio za presvlačenje pa cemo ga moc koristit i kasnije u našem stanu za dječju sobicu,a ovdje smo ograničeni prostorom pa je jedino taj došao u obzir..i naravno jos par sitnica..i gdje god se okrenula,sve oko mene trudnice..i mame sa deckicima malim..
    Ja sam isto htjela kupovat te vece stvarčice za ljeto ali ne mogu si zamislit kolki ce biti..mislim da je sa deckicima sigurnije kupit od 9-12 mj..

tala
    13. Kolovoz 2016. 17:46

pita mene mm je li mi dovoljno 1000 kuna za ikeu. ja ono, pa naravno i vise nego dovoljno. odem si napraviti listu, na njoj 4 stvari i lova potrosena  
    imam osjecaj da jos samo to trebam odraditi jer mi nad glavom visi da nemamo madrac ni donje plahte ni podlogu za previjanje... a i neke igrackice su mi zapele za oko... : ))) 

frabe, rade li ti ctg nekoliko puta dnevno? imas li kontrakcije? kako ti klinci ovo odvajanje podnose?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    13. Kolovoz 2016. 19:12

Evo stavljam slikicu danas kupljenog. Još imam i dekicu i čarapice,šta mi je sveki jučer poklonila, i paket slatkih tetrica i bodića kaj mi je mama donijel,al mi dolje ostalo u gepeku pa ću sutra to,htjela bi da vidite,jer su ispale sa uzorkom slatkim tetra pelene na sniženju 5 kom za 69 kn u F&F dučanu pa ako nekome još treba .

Ha tala,tak je i mene moj pital koliko mi treba, ja velim onako okvrino oko 2000, jer smo mi uzimali i kindač,i kompletno posteljinu i sve živo, i isto idem napraviti popis po webu.ispale 2 strane A4 papira, nije bilo dovoljno toliko,al bar smo sve riješili,pa ne moram više tražiti drugdje.

Neznam kakav madrac tražiš i kakave preferencije imaš, al mi smo uzeli ovaj i samo hvale imam, malo je tvrđi a opet mekani. Ima opruge ali su omotane u neku pjenu fleksibilnu,tako je barem uzorkom pokazano u ikea dučanu i ova navlaka je izrazito mekana.Malo je skuplji al smo računali,to kupimo jednom i to je to,a bitno mi je da spava na dobrom madracu.
    http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50150186/

I ove plahte smo uzeli kaj su 2 za 50 kn i 100% su pamuk. http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50113938/
    Oprala ja i nisu se stisnule niti ništa drugo,tako da i meni to super kao i posloga za presvalčenje.
    Uglavnom smo opelješili tamo sve kaj je bilo od tih sitnica i potrepština i zadovoljna sam sa svime što sam kupila.

Makar ja sam uvijek zadovoljna s njima.

Frabe
    13. Kolovoz 2016. 19:23

Dica su se popodne uvukla mazit na krevet u posjeti i cmakali smo se.Oni to relativno hrabro,baka je uskakala a sad je tajo kuci dva dana.Zato san ja zaplakala kad su izisli i pet minuti su suze samo isle.Sve znam i nisam vezana za njih bas da ih ne ostavimo i na par dana al ono.. oni s muzom isli kuci a ja ovde bas umorna od nespavanja i sve skupa pa sam si dozvolila da suze malo odnesu..

Ctg je bia danas a ne znan oce opet.Prepar stalno tece i opet ce ic za pluca veceras.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.