Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    13. Kolovoz 2016. 01:28

Ahahaha frabe neudoban krevet? :D ajde broji ovčice :D kak se osjećaš?

Frabe
    13. Kolovoz 2016. 01:32

Ma i nije neudoban,valjda podsvjest malo reagira ili je ovi prepar razbudjivac.Ja san ok,nema panike.Bog mi je bas da mir i moje je da suradjujem!

Frabe
    13. Kolovoz 2016. 04:28

Samo vi spavajte 😛

Crna191
    13. Kolovoz 2016. 09:22

Jutro svima..
    Mi evo pijemo kavicu domeka konačno..naspavala se u svom krevetu,ni hodanje na wc me nije moglo omest..
    Croatina ja obožavam variva,pogotovo sad u trudnoci mi pasu..ali grah i leću sam morala izbacit jer sam imala užasne bolove..nije to svima,sogi je najnormalnije jela svaki put..a znam da ti imas problema..
    Mi cemo danas konačno pokupovat sta jos fali za mene i malca da polako počnem slagat torbu i prati njegovu robicu..

Saky84
    13. Kolovoz 2016. 10:06

Jutro svima.
    ja malo u guzvi pa samo da sr javim
    frabe kako si, sta kazu doktori? Kako je bebica? Drzi se

koala988
    13. Kolovoz 2016. 10:23

frabe drži se! Bit će sve u redu na kraju. Držim fige!

Ja namjeravam danas složiti torbu ili bar većinu. Sve imam doma, ali nikako spremit torbu. Bojim se ako je spremim da će mi prije zatrebati. :) Robica je većinom spremna, oprana i opeglana kao i oprema za krevetac, koji nisam još namjestila jer svi kažu da je još rano.

croatina
    13. Kolovoz 2016. 10:44

Jutro pčelice..
    Frabe sirota jesi bar malo odspavala? Šta kažu doktori?

Crna ti si se vratila s mora? Boli te ćošak :D ti bilo lijepo? Variva..da..grah..a bas mi se jede...najavila sam svojima da ću radit, a sebi ću maksimalno light varijantu napravit :)

Ja sam tak sretna kaj je sve gotovo za bebaca...to peglanje me ubilo hahah..
    Koala pusti ti kaj kažu prerano..mi smo kolica kupili nije bilo dva mjeseca da sam trudna ..možeš mislit kaj je to bilo..joj pa rano je..joj pa kaj ste to kupovali..zato sad nemamo brige, nego samo čekamo :))

PALE
    13. Kolovoz 2016. 12:40

Pozdrav! 
    Mi bili u gradu na kavi i malo u kupnji,sad malo odmaramo pa ćemo napraviti wok sa povrćem i piletinom.Kupila samo paket body br 56 onaj I 💖 Mum/Dad i sebi trudničku majicu u HM jer sad još nosim svoje šire majice S veličine i malo su mi knap,a ovu sam platila 40kn jer je 20% na već sniženo,da imam sad za zadnji mj trudnoće. 

Frabe kad ideš doma?
    Meni variva baš i ne pašu,tak da jedem 1puta tjedno,a prije trudnoće sam ih češće jela,najviše mi pašu salate razne i obavezno jedem voće,čitala baš na indexu da lubenica super za trudnice.
    Angel dobrodošla,mi imamo maxi cosi cabriofix,zasad ćemo vezati pojasevima pa vidjeti,naknadno ćemo bazu kupovati.Ako sam dobro shvatila ako kupiš bazu za određenu marku sjedalice moraš stalno te sjedalice kupovati,a ja ne znam koje su dobre sjedalice za veće bebe pa neću žuriti s tim.

Frabe
    13. Kolovoz 2016. 13:03

Neman pojma kad cu doma i sta ce jos.Primam i dalje terapiju i mirujem.Spavanje? Ipak ne!

tala
    13. Kolovoz 2016. 13:18

hej, cure 

evo nam lijep suncan dan, taman za staviti odjecu na pranje, hahaha 
    mm dovrsava neke radove u kupaonici, a ja napokon sjela da popijem kavu. 

frabe, kako se drzis? saljem pozitivne vibrice!!!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.