Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    12. Kolovoz 2016. 21:20

joj, frabe, cuvaj se! meni je ginekologinja rekla da su pre par tablete povucene s trzista tj. da belupo sam nije obnovio licencu, ali da ga intravenozno jos znaju davati u bolnicama.
    ja sam sa starijom bila na njemu, ormidolu i normabelu zbog lupanja srca. jesi u splitskom rodilistu?

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    12. Kolovoz 2016. 21:21

Dalo mi je i ormidol a za normabel cu sama bude li pred spavanje jer svako malo me zdrma..
    Je,splitsko.

Vjeva
    12. Kolovoz 2016. 21:57

Frabe, drži se. Koliko moraš biti u bolnici?

bagi_ca
    12. Kolovoz 2016. 22:04

Frabe drzim fige da sve bude uredu!
    Croatina kak se ona fino nastimal uz tebe 😊😄 meni je inace super kad djeca odrastaju uz zivotinje pa kad se stvori ga neka posebna veza izmedu njih pogotovo ako su skupa od rodenja nesto preslatko vjerujem da ce tako bit i kod tebe 
    Ja se sutra vracam s mora i bas me zanima jesam dobila koju kilicu..

ivek2207
    12. Kolovoz 2016. 22:32

Frabe drzim fige da noć dobro prođe u bolnici ako ostaješ. Bit će sve ok čim si bliže doktorima.

Nikako ne mogu naći pakete bodija od 56 veličine. U h&m danas gledala i to u dva, u zari isto, u c&a nema, pa sve se prodalo. Idem sutra do zare u ilici, možda tamo nađem, a u areni su mi zaru zatvorili. Koma, mali će mi u prevelikoj odjeći biti,  imam jedno par kom 56, sve ostalo 62 htjela sam još koji u manjem broju ali nikako naći. Valjda će dobiti još po dučanima.

Ja kuham svakakva variva, najčešće bude kombinacija slanutak, jedan manji krumpir, mrkva i kukuruz, ili grašak,krumpir,mrkva, ili leća, grah sa ječmenom kašom, i uvijek stavim luk prvo dinstati pa sve nabacam na njega i zalijem ili vodom ili temeljcem,stavim začina pa se sve krčka. Mm obožava luk u svemu pa moram u svako jelo malo ubaciti inače mu nije to to. Na kraju sitno,sitno zaprške i gotovo. Brzo suhano pogotovo ako kupim u konzervi slanutak i kukuruz, ovaj suhi moram stavit noć prije da se namače i još nakon dva sata nije dosta kuhan tako da je najčešće iz konzerve. Sad u trudnlći sam smanjila jer ne preporučuju trudnicama konzerviranu hranu.
    Eto nadam se da si dobila inspiraciju al u principu sve ovisi o osobnim ukusima.😋

Frabe
    12. Kolovoz 2016. 23:07

Ostajem svakako al neman pojma do kad..
    Hvala na ohrabrenju! Bit cemo mi najbolje!

Sunnyday
    12. Kolovoz 2016. 23:12

Frabe bolje sto si otisla u bolnicu, ko zna sta moze biti do utorka. Sretno.

12. Kolovoz 2016. 23:15

Bok cure, evo prikljucujem se skoro u zadnji tren. Od proslog tj sam na godisnjem pa sam tek imala vremena, i iscitala nekih 300 str teme tako da imam osjecaj da vas vec poznam 😀
    Termin mi je 27.9 iako je prema svim pregledima mali frajer veci od prosjeka.
    Frabe drzim fige da sve bude ok!
    Vidjela sam da je netko pitao za Peg Perego isofix, ja se isto dvoumim da li da to kupujemo ili nije potrebno tako da je svako iskustvo dobro doslo.

croatina
    13. Kolovoz 2016. 00:41

Frabe budi nam dobro :)))
    Angel dobrodošla :D što se tiče baze..jako je praktično ako se puno vozite autom :)))

E cure baš vam hvala na idejama za variva :D sutra je grah na redu, a preksutra krećemo s varivima ;)

Bagica nadam se da ti je bilo lijepo na moru :D da..dobermani su veliki zastitnici tako da očekujemo veliku ljubav i pomoć pri prvim koracima :D već mi sad njusi trbuh i nije naporan kao prije ..kao da me štedi haha :D

Minnie gdje si? 

Jedva čekam ovaj produženi vikend :D nadam se da će proći bez grčeva 

Frabe
    13. Kolovoz 2016. 01:17

Bilo bi super spavaaaaat!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.