Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    13. Kolovoz 2016. 19:34

Ivek i mi smo kupili taj madrac i meni se isto cini bas odlican.
    Uzeli smo i njihov krevetic, Gonatt i dosli s namjerom da uzmemo i komodu za presvlacenje, al smo na kraju odustali, uzeli onaj obican drveni stol za previjanje od 170kn i stuva ormar. I tada sam rekla kao imamo sad sve od tih velikih stvari, samo smo zaboravili navlaku za madrac uzeti. Od tada do jucer kad sam radila popis sam cijelu str uspjela napisati sto nam jos fali 😝
    Ne znam kako vi, ali meni je sve to sta kupujem za bebaca totalno super, iako kosta sve jako puno, al sam totalni slom zivaca dobila kad sam si jucer isla uzeti spavacicu i te stvari za rodiliste. Spavacice ne mogu smisliti, a kamo li jos one s gumbicima. Da nije bila mama sa mnom koja ma natjerala da to kupim odmah valjda bi otisla doma praznih ruku. Na kraju sam uzela grudnjak za dojenje u hm-u koji je slican topu (2 u pakiranju) nekakavu spavacicu na minnie u c&a, trudnicke tajice (jer sam do sada se uspjevala uvuci u svoje sportske) i nekakav par bokserica u hm-u bas maternity linija i one mi se jedine zaista svidjaju i cine se supee za prve dane nakon poroda jer su fuuul mekane.

13. Kolovoz 2016. 19:43

Inace, dala sam si truda prouciti kreme za guzu,malo sam luda u tim stvarima, treba mi vise vremena da odaberem kremu nego ormar. Mislila sam kao i Tala uzeti trudi za svakodnevno mazanje al sam shvatila da sadrzi cink te je time to zapravo alternativa Sudocremu koji se koristi kod osipa i crvenila odredjeno vrijeme.
    Netko je rekao da mu mama radi u ljekarni, Pale ako se ne varam, i to mi se cini najbolje da oni naprave svoju domacu.
    I ja cu svoje frendice iz ljekarni zicati da mi ju naprave, a za prvu ruku sam uzela malo pakovanje JGL.

Vjeva
    13. Kolovoz 2016. 19:59

Angel, dobro došla!

Frabe, drži se, vjerujem da ti nije lako... Nadam se da ćeš se večeras uspjet naspavat!

Mi isto gledamo te isofix baze i koma je to što svaki proizvođač ima svoju i iznenadilo me da je toliko skupooo :/

tala
    13. Kolovoz 2016. 20:01

joj, frabe, jesu ti bar cimerice cemu? 
    brzo ce i ovo proci, pa cemo mi ljuljuskati nase bebice : ) 

ivek, sve je prekrasno! najvise se isplati uzeti te pakete bodyja. u hm su dva 70 kuna. samo ja malene velicine ne znam oblaciti bez onih gubmica, pa uzimam sve body benkice. totalno sam si nespretna, ali valjda cu se uhodati : D 
    plahte su mi na listi. koliko ih treba za pocetak? 

angel, ja sam uzela trudi maramice i kremu za tijelo s propolisom (kojom se trenutno ja mackam jer mi koza bude prekrasna i mirisljava). a kad je bila neka akcija sam uzela mustelu za guzu i isto nesto njihovo za kupanje... isprobat cu, pa cu vidjeti...tko zna, mozda nam na kraju nista od toga ne bude odgovaralo ili bude sve...

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

tala
    13. Kolovoz 2016. 20:03

zaboravih pitati, hocete li koristiti puder? stavlja li se to danas uopce?

ivek2207
    13. Kolovoz 2016. 20:40

Ja neću koristit puder ,bar za sada mislim da neću,nadam se da neću ni trebati, svi imaju talk pa bi htjela to izbjeći.

Imam za sad te dvije plahte i jednu koju sam u ovom paketu kupila: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10290184/ te jednu iz paketa posteljine u bubamari tako da za početak imam 4 kom pa ću vidjet jel mi to dovoljno.

ja isto ne volim spavačice,inače spavam samo u dugoj majci,čak i po zimi jer kod nas u stanu je jako vruče,makar ne grijemo puno al imamo dobru izolaciju i fasadu i sve se zadržava unutra pa moram i luftati, al šta ću kad nam trebaju gore a nekak si nebi tajice uzela,možda će me i žuljati a i bolje kad je sve to friško i osjetljivo da se "zrači",hehe,da nije stisnuto, izdržat ću tih par dana,nadam se ne duže.
    Jeste spakirale i kučni ogrtač,ja imam jedan sam ga moram oprati,stavit ću pa nek se nađe, neznam kak ide s posjetama,dal mi idemo van negdje što bi ja rađe da je tako pa da ne smetamo drugim rodiljama a u tom slučaju bi mi trebao ogrtač.

Da najviše se isplati tako u paketima kupiti,gledala sam i ja te u hmu al ovako je isplativije pogotovo kad to nosi 2-3 tjedna.
    Baš sam srela jednu mamu u dučanu danas u zari i pitam onako kako to sve ide,ona kaže rodila prije dva mjeseca curicu i sve što su kupili početno za robicu sve već premalo i veli sad pomalo kupuje veći broj,68 je gledala. 50 kaže nije ni uzimala. Sad ja nisam pitala kolika je beba al očito brzo to sve prerastu.

13. Kolovoz 2016. 20:42

Tala mislim da ce to sve biti super, a beba ce uzivati u finim kremicama.
    E i mene zanima koliko tih plahti trebamo, i za taj puder isto ne znam, mama mi kaze da ona to za mene i seku nije ni koristila.
     Vjeva i meni se te baze cine ful skupe, tim vise sta se ne zelim ograniciti na peg perego stolicu jer kasnije mozda shvatimo da je nesto drugo bolje. Ja cu ovih dana probat to povezati s pojasevima u autu pa vidjeti.
    Inace oprala me doktorica u srijedu da moram mirovati i prestati stalno negdje hodati, al nikako da se toga drzim. 
    Jos i 2 psica od 40 kila imamo pa nikad mira s njima 😝
    Cure koliko ste vi tih benkica i pidzamica kupovali? Ja sam nesto kupila i nesto dobila al mi se cini da imam malo toga, tim vise sto me brine s kojom cemo velicinom krenuti. 
    I zeznula sam se s tekstilnom ogradicom jer sam uzela onu iz ikee kojoj se ne moze skinuti navlaka vec se pere cijela. Sta mislite jel mi treba jos jedna?
    Frabe ima li novosti? Kako se osjecas?

PALE
    13. Kolovoz 2016. 20:42

Frabe drži se,vjerujem da će to sve biti ok i da si brzo doma 👍
    Angel,moja mama radi u ljekarni u malom gradu,super ti je ako nekog poznaš tko radi u ljekarni jer znaš i što stavlja,kod nje staljaju uvijek čisto bademovo ulje i rade često kreme pa budu friške,negdje štede na tome,ali onda krema jeftinija.Krema od jgl isto dobra,na tečaju najviše spominjali tu od jgl i pavlovićevu.

Vidim da svi kupujemo u ikei😃 ja sam kupila jedan paket plahti-unutra su dvije.
    Mi danas često u laganoj šetnji,baš lijepo vrijeme u Zg 🌤

tala
    13. Kolovoz 2016. 20:50

ja 68. imam najvise. mm stalno govori da je mala razlika, podvrnut cemo, hahaha... i tako uvijek kupimo vece.
    inace, stiglo mi je na mobitel koliko beba ima u 29om tjednu x3 je tezina na porodu. znaci, meni 50 isto nece trebati ako docekamo termin : )))

Frabe
    13. Kolovoz 2016. 20:56

Ma skroz ok je cimerica.Kod nas u Splitu smo same nas dvi u sobi.
    Hvala sta brinete! 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.