Samo da vam javim da sam pričala sa susjedom u liftu,cijelo vrijeme joj govorili da nosi curicu,rodila dečka vinogradskoj prošli tjedan 😂 A sve rozo kupili,baš me nasmijala.
Kod mene baby boom kod obitelji j prijatelja i svima fulali težinu bebe po barem pola kg,sve neke velike bebe oko 4kg.
Ja sam isto puno mirnija otkad mi onaj doktor provalio da imam višak plodne vode i ubio me pojam s tim što to znači na kraju svi pregledi poslije pokazuju da imam idealnu količinu plodne vode,rade paniku trudnicama bezveze.
Angel, i ja cu u Vinogradsku, mozda budemo cimerice :) i nosim deckica :)
Ja cu dr u srijedu pitati za caj od listova maline kad buh trebala pocet piti.
Sto se tice spavanja, meni je ok prebacivanje s boka na bok, nekad sam i na ledima iako mi to ne pase bas, kazu da se tako pritiscu dvije velike zile pa nam moze pozlit...
Vjeva, to bi bilo odlicno! Ja jos 22.8 idem svojoj doktorici pa onda na vinogradsku.
Pale, ista stvar je bila i s mojom kumom, ja sam bila vrlo skepticna prema prvim prognozama jer su meni jako rano vec rekli da je decko, ali definitvno tu kod nas nema greske 😝
Sobu smo farbali jos prosle godine kada smo i ostatak stana pa smo uzeli neku njezno zelenu.
Cure kada se taj caj od maline pocinje piti?
I da, gdje ste tetra pelene kupovale? Gledam Bubamaru i Mali andjeo.
Jel netko uzimao vec svedske pelene za siroko povijanje? Ja sam mozda mislila uzeti koju da imam.
Jel se moze pogrijesiti ako se bebu povija siroko do prve kontrole?
Angel,siroko povijanje ti nece skodit sigurno.A pelene u Malog andjela san cula da su dosta tanke.
Ja imam hrpu za povijanje al cu u Bubamare uzet za ispod glavice one u bojama,cisto da mogu razlikovat.
Frabe gdje si ti uzimala te obicne bijele? Ja bi istom logikom, sarene za ovako a bijele za povijanje
Sve su sarene pelene tanje od onih bijelih
Ja sam uzela 10 tetri u Malom andjelu i dobila jos 3 od frendice od nekuda.
Isto sam uzela jednu sv pelenu za povijanje da imam. Nadam se da je 13 tetri dovoljno. Ako naletim kupila bi jos koju bijelu da imam. Ali necu pretjerivati u tome. Mislim da mi je bitnije da imam bodica za presvuci recimo, tako me strah da mi nece biti dosta. A bas prati stalno i peglati pogotovo u pocetku nije neki 'sport'.
Frabe kako je sve danas? i
Ipak nije tolika 'crna' prognoza kako su jucer doktori zapanicarili.
E da. U Malom Andjelu ako se uzme paket tetri se dobije jos 10% popusta. Bar je bilo kad sam ih ja uzimala
Tako da 10 kom ispadne jos povoljnije. Pogledajte pod 'prvila kupnje' izbornikom ili tako nekako
Ajme moje tetra su se iskuvale x puta sa starijom dicom i onda ih uzimala u turbo limaca.A mislin da su mi spominjali dm da su im dobre.
JaZmajac ako ne pitan ni ne kazu a ja inace pitan sve pa eto danas naletilo dezurstvo koje cak i odgovara na pitanja.
JaZmajac, meni ti je pregled tek 2.9., iako meni moja ginekologica nikada niti ne kaze nista takvoga. Prvi i zadnji put sam znala gramazu na 4D u 26.tjednu i imao je skoro 900 g. Tako da cete se po meni tesko moci ravnati, jedino mogu ja po vama.
I hvala na info za popuste u Malom Andelu, svakako cu skicnuti!
Frabe super! Bolje i malo sna nego nista! Nadam se da ce ti uspostaviti dobru dijagnozu i da ce sve biti u redu.
Angel2709 moguce, ona tvrdi da joj se iza pranja jos vise rasirio dio oko trbuha i da je cim manji broj bolji. Naravno, tko moze, najbolje je isprobati prije kupnje. Ja nazalost ne mogu.
Caj od lista maline se preporucuje poceti piti iza 35.tjedna.
Ja cu tetre naruciti sa Malog Andela. Cekam da dodu sa godisnjih. One su gustoce 140g/m2 sto vidim da je prosjek posvuda.
A za siroko nisam uopce pametna, neki kazu svedske, neki ciripi i tetre. Cak sam razmisljala nazvat patronaznu i upitat za savjet sta da tocno kupim i u kojim kolicinama.
Ivek2207 mozda ti ne pase materijal, ja sam primjetila da mi je koza otkad sam trudna puno osjetljivija pa bi to mogao biti razlog.
Tala ja sam neki dan isprobala svoju jesensku koznu jaknu i nema vise zakopcavanja :) planiram si uzeti eventualno neki baloner pa da ga imam i za kasnije.
Sta curke ni jedna od vas nije narucivala sa Next directa robicu? Muci me koje velicine uzeti, zbilja nisam pametna!
Sortiraj odgovore
Najstariji