Opet ja. Evo clanak o spavanju
http://www.roditelji.hr/trudnoca/trudnicka-knjizica/1649-udobno-spavanje-u-trudnoci/
I ja sam cula da je najbolji lijevi bok ali tko to moze kontrolirati u snu??
Ja inace i spavam na ledjima. Sad mi se tu i tamo dogodi da se okrenem na bok ali se probudim na ledjima uvijek nekako
Ja ocu spavaaaat!
Naravno da ne spavam,cim pisem to je i logicno ka!
Koncetracija mi je nikakva pa sve sta san vas citala neman pojma sta ste pisale! 🙊
Psihicki se pripremam ic u wc sa ovim stapom i infuzijom na njemu,a kotacici su mu iz Jugolige!
Tala hvala, nisam znala da ga ima u buo bio, planiram ga kupiti ivuh dana, a zanima me jel neko vec pije?
Frabe a i ja sam budna, cjeli dan danas na nogama, imala goste do nedavno pa sad odmaram noge.
JaZmajac ja nemam problema sa spavanjem, spavam na trbuhu u prvoj trudnoci sam na boku spavala, i bila sam uvijek neispavana i svako jutro se budila sa bolovima u ledjima ili ramenima.
Dobro jutro!
Spavalaaaa!!!👏👏👏
Ono cca 3,5 sata al jesan!Probudilo me sta mi je hladno i sad opet ne mogu al ionako ce sestra skoro uletit..
Zeludac mi se javlja,bas mi muka jutros,droga tece,na momente bas izaziva nelagodu nuspojavama al ok,nadan se da je efikasna di triba bit.
Tala koliko si dugo bila na preparu s prvom?
Minnie 25 ako za tajice vrijedi to sta ti je frendica rekla onda ja imam ekstremno velik trbuh jer mi moj broj nije preko trbuha mogao pa sam uzela vece koje mi sad imaju malo mjesta u nogama.
Ja sam br 50 uzela dva komada na koja sam slucajno naisla u lidlu i bili mi slatki na likove iz crtica. Doktorica mi cijelo vrijeme govori da ce malac biti velik, ali rekla mi sveki da je mm izgubio cijelu kilu na porodu i na kraju dosao na neku prosjecu bebu iako je bio ogroman kroz cijelu trudnocu.
Jutro, frabe super da si odspavala,kolko tolko, bitno da nisi budna sve ove sate. Drži se, nadam se da ćeš ubrzo doma.
Minnie dobro ti je rekla frendica za tajice, mama mi neki dan kupila i uzela jedan broj veće nego inače,L, i malo mi plešu po trbuhu, a nadam se da mi kako raste da će mi biti dobar na kraju samom trudnoće. I jedino kaj me svrbucka trbuh malo i dobila sam neke sitne sitne kao prištiće ili osip po tom dijelu, sad neznam jel je od hlača ili vručine. Makar piše da su 95% pamuk.
Joj mene baš zanima koliki je moj Domagoj, bila sam na pregledu sa punih 27 tj i tada je imao 1170 g , i rekla je da svaki tjedan dobije oko 200 g , a već je zadnji put rekla da je veći za tjedan dana,idući mi je pregled sa 34 tjedna i već sad znam da ću bit u šoku koliki će biti.
Jutro!
Slažem se za tajice,imam M kratke i S duge oboje iz HM,duge mi super,inače nosim S,a ove kratke mi super za po doma,paše mj što su široke pa kad jd hladnije njih obučem i mislim da će mi biti ok zadnjih par tjedana trudnoće sad u 9mj.
Pozitivno je kod termina u 9mj što sam kupila 2 haljine-jedna trudnička,2. moj broj,2 tajice i 1hlače,mogla sam dosta svoje robe,dok moja frendica koja rodila po zimi morala zimsku jaknu,hlače i brdo robe...
Idemo mi na kavu i šetnju,pozz
hej, curke!
klap, klap za spavanje frabe!!! ja sam u prosloj trudnoci bila na serklazi u 28om tjednu i od tada do kraja tj. do 40+0, inducirani, bila na pre par tabletama, ormidolu i normabelu. curka imala dvije kile kad se rodila u terminu. svasta su govorili, zastoj u rastu ovo ono. danas ima 164 cm i jos malo ce me prerasti, igra kosarku, mrsavica, svaki razred 5.00, hrpa izvannastavnih aktivnosti koje rastura....
tako da sam ja u ovoj trudnoci poprilicno mirna jer sam naucila jednu prostu rijeci kad mi krenu s tim negativnostima...odj****e (moje isprike na prostacenju )
jazmajac, cim mi kazu da je presla tri kile, krecu cucnjevi, malina, datulja... hahahaha... van iz podstanarstva!
ja sam nedavno isprobala svoju zimsku jaknu i parku i imam jos par cm viska kod trbuha, joj, joj...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sad su misljenja da nije uopce cudan nalaz prst,29+5 za trecerotkinju! Pa ti sad budi pametan..
Al ja i dalje mirno podnosin i slusan ih.Jedino sta me noge bas zabole i pocrvene cin san par minuti na njima-umivanje i osnovno u wc a oni isto kazu normalno.. 😩
Idemo dalje,vec smo tri dana u plusu od postavljanja dijagmoze!
Sortiraj odgovore
Najstariji