Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    14. Kolovoz 2016. 19:22

Eto koliko san bistra!!! 😤😥😧
    Napisala san ti Koala sve sta si ti napisala da nosis! Skuzaj,ocito nisan bas popamtila.Kantarion ti nece bas odma tribat dok budes ono bas bas krvarila,tad ti je najbolje lipo se samo vodom sta vise tusirat al ne od dole nego nek ti ide mlaz od pupka niz pa ce ti tako samo lipo osvjezavat.. (jesan slikovita,ha!)

koala988
    14. Kolovoz 2016. 19:25

frabe ti si u splitskom rodilištu trenutno? Kaže mi dosta cura da japanke za tusiranje nisu potrebne jer da je u novom rodilištu stvarno čisto. Ti nažalost, sad znaš situaciju. 
    Thanks na nadopuni i brz oporavak. Uskoro će oni tebe pustiti doma :)

minnie25
    14. Kolovoz 2016. 19:57

Nazalost, Carters kod nas ne dostavlja. Provjeravala sam ja to vec odavno  Imaju preslatku robicu.

Frabe
    14. Kolovoz 2016. 19:59

A cisto je.Al ja eto na skoljku ne sidan,svaki dan brisen dezifenkcijskim maramicama sve i bez japanki necu uc.Virujen da zvucin ko totalno luda al ja zamislin odma gljive i svasta!

• luckyme
    14. Kolovoz 2016. 20:19

Pozdrav curke. Kod mene je rijec o prvoj trudnoci i vidim da ste se dotakle teme sirokog povijanja...ja o tome nemam pojma. Kupila sam tetra pelene i svedsku. Na koji nacin se siroko povija? Trazila sam po youtubu nije bas najjasnije... da li koristim samo svedsku ili tera i svedsku i na koji nacin?

Chippica
    14. Kolovoz 2016. 20:37

Cure, meni jutros nekakva tekucina curila niz nogu. Obicno ujutro imam iscjedak koji tokom dana stane, a jutros je bilo vodenasto. No stalo je...

Ulovila me neka totalna opsjednutost ciscenjem, cak sam naletila na clanak na netu  koji kaze da se to naziva gnijezdjenje, umrla sam od smijeha xD i da je posve normalno ponasanje za trudnice pred porod.

Osim toga, peru me hormoni i sva sam nervozna, skacem na svaku krivu rijec...

Danas smo obavili zavrsnu kupovinu. Imam osjecaj da ce curka uskoro, ne znam, nekakva intuicija.

Tala-kupili smo onaj proizvod za dezinfekciju koji si spominjala, s njime cemo spricnut jaje, kolika, spuzvu za previjanje i ostale povrsine s kojima ce beba u kontakt doci.
    U Mulleru sam uzela grudnjak za dojenje, barem da jedan imam iako mislim da ce se cice jos dosta povecat nakon poroda...

Saky, tebi stali trudovi?

Luckyme, ni ja pojma nemam kako se previja, ali navodno to pokazu u bolnici. Koliko cete vi tetra uzeti sa sobom? ja za sad imam jednu spakiranu za bolnicu...

Chippica
    14. Kolovoz 2016. 20:39

*povija xD

koala988
    14. Kolovoz 2016. 20:55

chippica kako tekućina niz nogu?!? Ne znam baš bi li to trebalo, jesi sigurna da nije sluzni čep otpao, a da je puka vodenjak valjda bi osjetila. ali čudno mi je kad kažeš tekućina, nigdi nisam čitala da to ima osim sluzavog čepa i vodenjaka. Mislim, ja imam baš jak isjedak cijelo vrijeme, ali u tvom slučaju bi odmah zvala doktora i  pitala. možda ja paničarim, ne znam :)

Chippica
    14. Kolovoz 2016. 21:00

Ma nije nista tako drasticno bilo, kao vodeniji iscjedak, i nije toga puno bilo. Mozda je malo plodne vode isteklo, ali nista too much, vec bih ja napravila paniku :)

Sunnyday
    14. Kolovoz 2016. 21:02

Uzmete svedsku pelenu rasirite je. Tetra pelenu savijete pa stavite na sredinu svedske. Bebu stavite na pelene. Uzmete predni dio tetre i podignete bebi izmedju nogu pa zatim svedku isto tako. Svedku zategnete i zavezete.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.