Sunny jesi to ti napisala da spavaš na trbuhu ili sam ja nesto pobrkala? Na mobu sam pa nemogu vise pratit tko sta bas napise..
Ja sam Tetre uzimala u bubamari..i bijele i šarene i iste su debljine,onako fine deblje a nisam ih jos prala pa ne znam kakve su nakon pranja..ja imam sveukupno 16kom,10 bijelih i 6 šarene..valjda ce bit dosta jer osim tog širokog povijanja i stavljanja pod glavicu,ja ne vidim neki smisao..
Crna da ja sam napisala jos uvijek mogu leci tako. Imam ja veliki stomak ali mi ne smeta za spavanje
Ja imam 20 tetra pelena, iz dm-a su i ja sam zadovoljna. Svedskih imam 10, za siroko povijanje, ako mi budu rekli da treba.
ala cure jeste se raspisale, jedva uspijem sve popratit :)
tala, pale što se tiče kilaže, ne mogu doktori to točno ni pogodit, mogu pogriješiti i u pola kg. meni je u 31. tjednui rečeno da beba ima oko 1800 grama, a sad u 35. tjednu 2300 što bi značilo da je u zadnjih mjesec dana bio prirast od 500g, ne više. oni kažu da to varira i da sve ovisi. tako da bez brige.
frabe nadam se da si uspila bar malo odspavat i doć sebi
angela ti imaš slična pitanja ko ja kad sam se priključila na forum haha. ni ja nisam sigurna imam li dovoljno robice. namjeravamo uzeti perilicu/sušilicu pa se nadam da imam svega, a najviše imam 68. od veličine 56 iamm samo 4 body benkice, a jednodijelna odijelca od 62 3-4 62 i 3-4 68 čini mi se i dvije pidamice. Što se tiče povijanja, ja namjerava povijati do prvog pregleda kukova, po potrebi i duže sa tankim švedskim pelenama na vezivanje kojih imam 7-8 + tetrai imam dvije debele na čičak.
Ja imam oko 20ak tetri iz razloga što one trebaju za puno toga. Na podlogu za presvlačenje, za široko povijanje, za stavit na sebe, za obrisat bebu, za staviti na kauč, krevet i slično.
Meni je također rečeno da mirujem još dva tjedna dok ne dosegnem 38. tjedan tj. puni termin. Još malo :)))
Sunny koja si ti sretnica..ja sanjam dan kad cu ponovno zaspat na trbuhu..nekad se znam po noci uhvatit da se pokušavam na trbuh prebacit pa se vraćam na bok jer se bojim da mu nebi smetalo ili da ga ne stisnem nekako..
Mi smo se opskrbili sa malo vise robice+ sto računam da cemo jos od svih dobit bar po jedan body..ali ja nemam sušilicu pa bolje imat vise..a ako bljucne ili procuri pelena,moram ga presvuč cijelog pa računam po 2-3 bodija dnevno da ce trebati..
ja isto nisam s nexta narucivala, ali me narucivanje s cartersa jako zanima.
sad sam prvi put isla preko sogorice jer je pitala sto zelimo da nam kupi, pa sam odabrala par stvarcica za bozic koje su mi fora. onda ce nam ona to poslati u hrvatsku.
od svega mi je ovaj body najslađi
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Koala 988 ja malo kasnim u svemu za svima vama pa moram nadoknaditi. Kako sam radila i bila je i meni i mm totalna ludnica na poslu smo sve ostavili za zadnji cas pa sad citam sve i svasta ko luda. A i cijelo vrijeme mi je bilo super, mucnine nisam imala uopce i sve je bilo ok sam i mogla raditi srecom, jos imamo dva psa koja sam evo do pred koji tj setala po 7-8 km svaki dan. Da nema vas na forumu ne bi nista znala, tako da hvala svima puno, naucile ste me hrpu stvari.
Tala ovo je divno, idem odmah vidjeti sto jos imaju za naruciti!
angel kod mene slična situacija. ja sam se priključila tek prije 15ak dana jer sam sve do sada radila i nisam imala vremena za ništa. sad nadoknadujem. :)
Evo ja upravo spremila torbu za rodilište. Ne znam koliko paketa uložaka pomijeti sa sobom za prvu ruku? Već sutradan mi mm može donijeti ako zafali pa mi se ne da baš previše toga trpati. Stavila sam 4 paketa za početak i dva paketa jednokratnih gačica. Nadam se da je to ok za početak, pa mi lako donese još.
Nadopunite ako mislite da mi još nešto nedostaje: spavačica, papuče, dvije donje majice za dojenje, grudnjaci za dojenje, jastučići za dojenje, čarape, ručnici, toalet papir, maramice, vlažne maramice, ulošci, jednokratne gačice, nešto za prigristi i plastične čaše, neseser sa sitnicama: gel za tuširanje, četkica, četka, balzam za usne, kantarionovo ulje, krema medela za grudi, tekućina i kutijica za leće, gumice za kosu, vatice, krema, deo roll (ostalo od kozmetike ubaciiti) Za bebu: tetra pelene,male tetre za pranje, sterilne i pelene za svaki slučaj iako kažu da ne trebamo ništa za bebu nosit.
Još ubaciiti: uputnicu, trudničku, zdravstvenu, osobnu, vodu, punjač i mobitel!
Ako se sjetite još nečeg, javite :)
Crna ja te razumijem, oduvjek spavam na stomaku i onda u prvoj trudnici sam pocela spavati na boku jer sam se bojala da ne naudim bebi. Pitala sam gin za misljenje, rekla je da spavam dokle god je meni udobno tako. Bas sinic googlam o spavanju,ne mozemo mi njima nista, tako da ja ne odustajem :) Mm me pita do kad planiram da gnjecim sina, al ja nemam u planu ovog puta da se odreknem dobrog sna,jer sad znam koliko cu tek neispavana biti kada rodim! Probaj i ti da se namjestis, bolje ces se naspavati.
Frabe kako si?
Koala spremi japanke za tusiranje i paracetamol.Punjac za mobitel.
Mislim da ti cetri paketa ulozaka nece bas bit potribna za prvu ruku😂.Rucnik za osvjezit se spremi i pice neko;voda,sok.
Sunny,dobro san..ne znan jesan van di danas napisala da me skinilo s prepara i sad nista,lezin,povremeni ctg i dobijan za pluca momku.A cila san komaaaa,valjda nespavanje sad djeluje al nema prepara da mi drzi tijelo napeto.I glava mi je unatoc pospanosti bistrija,a bome mi evo i coca cola kraj kreveta jer mi fali kava uz jutarnju dimilici jednu (je,grozna san sta zapalin iz kavu i navecer kad dica zaspu! 😭😛)..
E sad svasta ste pisale a ja san bas bila u nekom bunilu ovih dana pa nemojte zamirit i vidim nove gravidne drugarice pa heloooouuuu!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji