Frabe jesi ok? Nema te
Moram ti rec da sam i ja probala po trbuhu malo prstima lupkat i mali se javlja :D htjela sam snimit, ali to malo prase kad god upalim kameru jednostavno prestane sa svim aktivnostima ..kad mužu hoću pokazat da se mice, prestane..bas je mali mudrac..
Ivcy doberman je :D hvala ti :D
netko je spominjao da voli variva..koja variva radite? ja nisam ljubitelj i nemam ideje, ali definitivno je vrijeme da probam nesto..mozda mi pomogne laganija hrana oko tih grceva...vise nemam pojma
Pozdrav svim mamicama,
stavljam link za trudničke tečajeve u domovima zdravlja. Stavljen je popis za rujan. Zvala sam danas u DZ - Zagreb zapad i gospođa rekla da nema naručivanja već samo treba doći prvi dan kad tečaj počinje i tek onda sestra zapisuje tko je prisutan.
http://www.zagreb.hr/default.aspx?id=453 - ne mogu staviti link
pale, ovdje imas popis, cak mozes oznaciti dio zg koji te zanima za trudi:
http://www.trudi.hr/gdje-kupiti/
kad se sjetim koliko sam novaca dala za mustelu, a miris neki bolnicki..uh... nadam se da je barem kvalitetna i dobra za guzu jer ju mnogo mama hvali, pa ce se potrositi...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pale meni je ovo bio prvi ctg a sad sam u 35. tjednu pa pretpostavljam da prakticiraju ctg od 35. tjedna nadalje.
Cure, vidim ja vi svasta kupujete. Ja sam se sad opskrbila za prvih nekoliko mjeseci, a kasnije cu ostalo i vecinu sam posudila. Kupila sam samo slatki skafanderic za zimu i neke pamucne hlacice br.68 u HM-a, prva tri mjeseca je beba ionako u bodicima i jednodijelnim odijelcima pa racunam da mi i nije potrebno toliko toga, a i bolje da ne ulazim u ducane jer imam osjecaj koliko je sve slatko da bi sve pokupovala! :)
Super je stranica od trudi,mislim da ću kupiti par stvari.Većinom svi hvale mustelu oa vjerujem da će se iskoristiti.
Croatina ja jedem puno voća j povrća,većinom domaćeg,a od variva znam napraviti kelj,grašak,mahune,pileći paprikaš...-većinom jednom tjedno,po zimi češće,a volim i juhe i tak,svašta kombiniram.
Sad recimo jedem čokolešnik 😂
Ugodan vikend svima,mi idemo skinuti neki film.
Croatina, pas je divan :) ja sam nešto spominjala variva, staviš sve povrće unutra koje imaš, mrkvu, krumpir, tikvicu, ubaciš domaće rajčice nasjeckane, piletine, začiniš i voila...
Neznalice, hvala za info o trudničkim tečajevima.. taman mi paše 6. i 7.09. Kaže mi kuma da su bolji tečajevi u bolnicama ali netko je već spominjao da nema mjesta u rujnu.. morala bi nazvati i pitati... ako nema mjesta, ići ću u dom zdravlja vrapče i dobro...
Curke, kaj vi mislite o platnenim pelenama?? Hoće li neka od vas ih koristiti za bebonje naše? Meni je to ok, tko hoće, moja kuma ih koristi za svoju kćer i super su joj, ali meni se to ne da prati...čini mi se puno s tim zezancije...
Frabe drzi se, i javi nam se!
Sanjac trakica mi se bas svidja
PALE ja imam zakazano 30.8 ali očekujem da ima preko 2kg jer je na proslom pregledu imao 1500grama
tala, kupili smo drzac za boce i ne brini za velicinu. stane boca pana od litre :-D muz testirao xD
Cure ja u bolnici,primam Prepare infuziju.. ne da mi se tipkat jer mi stalnoooo zvoni mobitel. 😙
Sortiraj odgovore
Najstariji