Evo tko mene čuva i tješi kad je mm na poslu :D
Sanjac slatke su tene :))))
PALE, ja sam 33+6, ali pregled nam je sljedeći tjedan u srijedu pa ću javiti naše težinu...
Mene je na prošlog pregledu dr kod koje idem privatno stavila na ctg...
Ajme Sanjac, presuper su tenke!!! Gdje si ih kupila?? Aaa želim i ja te :)) Morat ćemo mm i ja skočit do Buzina u onaj outlet, jednom smo tamo kupili Fila tenke male slatke za nećakinju za neke male novčiće pa možda imaju još ...
Pale, i ja želim provesti s bebom što više vani i šetati... Drago mi je da je kod kardiologa sve ok prošlo...
Hvala cure 😊
Hubica tenke su narucene preko ebaya, tamo stvarno ima veliki izbor, meni je trebalo dost dugo da se odlucim koje cu naruciti hehe 😊
Croatina a mis mali, kako se stisnuo kraj tebe 💕💕
sanjac, onda nam curice imaju iste majice!
za bolnicu:
tajice su iz kika, samo 33kn:
hlacice imaju fora natpis:
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
tala da, curke nam imaju iste majice :) Ja sam ju narucila preko h&m-ove stranice kad sam narucila i crnu bombericu (mm ima istu takvu) Ne znam da li je vise bio odusevljen jaknicom ili majicom. :)
Ja sam kupila bodi isto crni "this baby rocks" hahahahaha. Svi ce biti isto obuceni
super su mi tenisice, tek sam ih sad vidjela. ja sam narucila neke zute, pa cekam, cekam.... : )))
mislim uzeti baby starke da ih svi imamo za proljece. sad su na -20% u onom ducanu na trgu. hoce li to jos ici dolje? gledala sam i online, nije nesto vece snizenje+postarina, opet dođem na isto.
ako netko naleti na nesto povoljno, neka javi : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sve je slatko,ali super mi je ova majica,da nosim curicu odmah bi ju kupila! 😊
Sad i mene zanima di ima trudi kozmetika?Sam u ljekarni ili ?
Vjeva može javi, ma mislila sam čisto zbog neke usporedbe za grame,ponovio je 2puta da je sve uredno i da lijepo napreduje a to najbitnije.
Hvala Hubica, mislim da je i za klince dobra šetnja i nova okolina.
Glede spavanja,prije trudnoće sam uvijek spavala na desnom boku,sad kad se okrenem na desni bok Niko me počne lupati i gurati čim se okrenem na lijevi onda prestane ili me onako lijepo lupa lagano.Čak sam ga više puta testirala sa mužem da vidim da li umišljam.Moji i muževi kažu da smo oboje bili jaaako zahtjevni kao bebe tako da bi nam moglo biti zanimljivo...
Frabe drzi se! Saljem ti 😘
Croatina koja je pasmina? Presladak/tka je, ja sam inace ljubiteljica zivotinja a pogotovo pasa!
Sortiraj odgovore
Najstariji