Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    12. Kolovoz 2016. 14:29

Evo tko mene čuva i tješi kad je mm na poslu :D 

Sanjac slatke su tene :))))

Vjeva
    12. Kolovoz 2016. 14:30

PALE, ja sam 33+6, ali pregled nam je sljedeći tjedan u srijedu pa ću javiti naše težinu...
    Mene je na prošlog pregledu dr kod koje idem privatno stavila na ctg...

Hubica01
    12. Kolovoz 2016. 14:34

Ajme Sanjac, presuper su tenke!!! Gdje si ih kupila?? Aaa želim i ja te :))   Morat ćemo mm i ja skočit do Buzina u onaj outlet, jednom smo tamo kupili Fila tenke male slatke za nećakinju za neke male novčiće pa možda imaju još ... 

Pale, i ja želim provesti s bebom što više vani i šetati... Drago mi je da je kod kardiologa sve ok prošlo...

sanjac
    12. Kolovoz 2016. 14:56

Hvala cure 😊

Hubica tenke su narucene preko ebaya, tamo stvarno ima veliki izbor, meni je trebalo dost dugo da se odlucim koje cu naruciti hehe 😊

Croatina a mis mali, kako se stisnuo kraj tebe 💕💕

tala
    12. Kolovoz 2016. 15:25

sanjac, onda nam curice imaju iste majice!

za bolnicu:

tajice su iz kika, samo 33kn:

hlacice imaju fora natpis:

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    12. Kolovoz 2016. 15:52

tala da, curke nam imaju iste majice :) Ja sam ju narucila preko h&m-ove stranice kad sam narucila i crnu bombericu (mm ima istu takvu) Ne znam da li je vise bio odusevljen jaknicom ili majicom. :)

tatjana_zg
    12. Kolovoz 2016. 15:55

Ja sam kupila bodi isto crni "this baby rocks" hahahahaha. Svi ce biti isto obuceni

tala
    12. Kolovoz 2016. 16:16

super su mi tenisice, tek sam ih sad vidjela. ja sam narucila neke zute, pa cekam, cekam.... : ))) 

mislim uzeti baby starke da ih svi imamo za proljece. sad su na -20% u onom ducanu na trgu. hoce li to jos ici dolje? gledala sam i online, nije nesto vece snizenje+postarina, opet dođem na isto. 
    ako netko naleti na nesto povoljno, neka javi : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

PALE
    12. Kolovoz 2016. 17:13

Sve je slatko,ali super mi je ova majica,da nosim curicu odmah bi ju kupila! 😊
    Sad i mene zanima di ima trudi kozmetika?Sam u ljekarni ili ? 
    Vjeva može javi, ma mislila sam čisto zbog neke usporedbe za grame,ponovio je 2puta da je sve uredno i da lijepo napreduje a to najbitnije.
    Hvala Hubica, mislim da je i za klince dobra šetnja i nova okolina.

Glede spavanja,prije trudnoće sam uvijek spavala na desnom boku,sad kad se okrenem na desni bok Niko me počne lupati i gurati čim se okrenem na lijevi onda prestane ili me onako lijepo lupa lagano.Čak sam ga više puta testirala sa mužem da vidim da li umišljam.Moji i muževi kažu da smo oboje bili jaaako zahtjevni kao bebe tako da bi nam moglo biti zanimljivo...

Ivcy1306
    12. Kolovoz 2016. 17:42

Frabe drzi se! Saljem ti 😘 
    Croatina koja je pasmina? Presladak/tka je, ja sam inace ljubiteljica zivotinja a pogotovo pasa! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.