Pale, super su kolica!
Frabe, drži se i slažem se da je možda bolje što prije da odeš da ti daju inekcije za bebicu...
Ja sam primijetila da mi se čim malo hodam trbuh skroz stvrdne i baš mi je teško i hodati i stajati na nogama :/
Danas sam tražila neku bezveznu spavaćicu za porod, al neuspješno, u c&a imaju ali 150 kn mi je nekako puno...
Tatjana-zg, reci mi koliko zauzimaju mjesta kada se sklope?? Meni se isto baš sviđaju... koje kombinacije boja si uzela?
Vjeva, tako i meni stvrdne se i nemrem više hodati,moram stati i leći...
ja sam jucer isto trazila bzvz spavacicu. joj, koji su to dezeni u nami, a cijena iznad 100 kuna.
a bas sam skrta, pogotovo kad vidim da za taj novac mogu kupiti trudnicke tajice i majicu s gumbicima za dojenje, a sve to mogu i kasnije nositi po kuci da mi bude udobno.
curke, hvala za info u vezi tajica : )))
chippica, jeste li kupili drzac za casu/bocicu za stokke kolica? je li dovoljno velik za bilokoju bocicu ili trebam paziti?
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Pale bit ćete i Niko i ti prezadovoljni kolicima..pogotovo sto kažeš da ćete šetat..
Ja imam vec duze tajice trudničke iz hm..meni su super,ja imam s i taman su mi u trbuhu sad..
Frabe, Croatina držite se..kad vas čitam kakve bolove imate,ja se ne smijem na nista zalit..mene samo moj podstanar voli u desnu stranu ispod rebra izlupat..a i cijeli je nekako pozicioniran na desnoj strani..
Mi se vraćamo za ZG pa se nadam da cemo veceras normalno spavat..
frabe drži se, bolje spriječiti nego liječiti. dobro da su ti ustanovili od čega tolika bol
croatina ja ti isto savjetujem da odeš kod privatnika. pto je sigurno, sigurno je
maya ja ti imam sličnih problema. Kaže doktor da forsiram spavanje na lijevom boku, a ja se probudim uvijek na leđima i više mi odgovara desni bok. Ne koristim niti jastuke, imam osjećaj da mi to sve samo smeta. A strah me da nešto krivo radim.
Mi smo jučer bili na pregledu, curka ima 2330 iako je prije 4 tjedna imala 1800. Čini mi se mali prirast, ali kaže doktor da je to sve normalni prosjek. Imam i neku upalu rodnice pa moram to rješavat vaginaletama i mekši cerviks i moram mirovat bar još dva tjedna.
E da, ja ne osjećam nikakve posebne bolove, a jučer mi na ctg-u kažu da vidu kontrakcije tj. male trudove ilitiga trudiće i da se pripazim još malo, da izdržim ova dva tjedna dok ne dodem bar do 37. tjedna.
Bokic i od mene :D
Ja sam danas puno bolje..odmorila sam se od jučer..spremna za novi val grčeva ahahaha (šalim se :P)
Ja imam samo jednu igračkicu..nekog lavića malenog koji u sebi ima najlon koji šuška, a nožice su gumene za žvakati..to ću možda uzet u rodilište sa sobom..imamo i baby gym..
E Al da vidiš Ivek gdje sve ljudi zguraju taj gym..brat od mm ima mali stan, oni preokrenu čitav dnevni i sve moraju nabacat da bi stavili gym haha..joj bas sam zahvalna kaj imamo tak puno mjesta..mislim da nema potrebe kupovat igračke kad će to sve ljudi u babinje donijet..
Ajme frabe žao mi je...želim ti da malac i ti što duže izdržite u komadu..vjerujem da si sad u banani negdje :/ mazi tibicu i čuvaj se
Cure baš ste drage..baš se osjećam ugodno s vama tu..sve smo si međusobno podrška i rame za plakanje :)
hubica budem danas odmarala, mada se nadam da cu nocas lijepo spavat :)
Vidim sve nas muce te spavacice, ja za sada imam jednu iz c&a, trebala mi ih jos nabaviti a uopce ne znam gdje da trazim, a da mi ne bude zao dat noce za nju..
Nama su danas stigle male tenisicice i traka za glavicu
Kod kardiologa sve ok,srčeko zdravo,ista dijagnoza sa žilama,više tamo na moram ići.😉
Koala od kojeg tt se ide na taj ctg?Meni još nisu spominjali.Glede kilaže mislim da to ok jer i meni rekli da kilaža uredna imamo 2220g.
Ionak ti ta procjena nije točna u gram. Ne znam kako drugi blizu našeg termina stoje sa gramima,sunnyday je blizu?
Hvala za kolica,ja mislim da ćemo mi stalno biti vani jer mi nedostaje aktivnosti ivu trudnoću.
Frabe drži se,vjerujem da ćete vi biti još dugo u komadu,ali bolje biti siguran s tim inekcijama.
Ja svakih par tjedana imam problem sa probavom zbog glupog željeza pa jedem domaće kruške i šljive a to jedino voće koje baš ne volim.Baš se u trudnoći sve promjeni.
Sanjac super tenke 😎
Haubica kolica ne zauzimaju toliko mjesta jer se sve moze skinut. Ona se jednostavno sklapaju i odklapaju tako da nemoram uvijek imati pratnju. Nisu teska.zapravo su u nekom prosjeku.
Meni su se svidjela jer sam ja visoka a ta kolica imaju dosta velike kotace i visoko drsku pa su mi prakticna.
Sortiraj odgovore
Najstariji