Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    12. Kolovoz 2016. 11:46

Cure mi smo za u bolnicu.Moja propinjanja sta san mislila da su BH su trudovi i otvorena prst.
    Iman uputnicu i pratit za vikend pa otic ili u utorak ujutro obavezno na prijem.Morat cu primit in. za pluca bebi i oni ce procjenit sta dalje..

PALE
    12. Kolovoz 2016. 11:57

Frabe,koliko si trudna?
    Držim fige da sve dobro prođe 😉

ivek2207
    12. Kolovoz 2016. 11:59

A joj frabe,koliko si tjedana,dobro da si ustanovila to,bit će sve ok. javi šta u bolnici kažu.
    Nisam skužila ideš danas ili u utorak.
    Šaljem pozitivne misli.

Frabe
    12. Kolovoz 2016. 12:02

29+3.
    A nisan jos pametna kad cu.

tala
    12. Kolovoz 2016. 12:05

nemoj brinuti. tako sam i ja prije tri tjedna, prst otvorena i beba dobila dvije injekcije za pluca. kazu da im je to ucestala praksa za slucaj prijevremenog poroda.
    nakon sto dobijes injekciju, masiraj misic da te kasnije ne boli i da peckanje brze prođe. 
    kontrakcije ce ti pratiti ctg-om. drzi se!

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    12. Kolovoz 2016. 12:08

A blesavo mi cekat sad do utorka kad stalno imam ta zatezanja pa oli znan jel djeluju i kako djeluju na otvaranje.
    Nije mi drago ic al ako vec moran pa onda mozda bolje sta prije..

sanjac
    12. Kolovoz 2016. 12:12

Pozdrav! :)

Cure moje, ja sam sinoc tako lose spavala, zapravo skoro uopce nisam, legli smo u krevet mm je zaspao odmah a ja sam se cijelo vrijeme vrtila po krevetu do 3 sata. I kad mi se pocelo spavat mm je poceo hrkat i onda zbog toga nikak nisam mogla zaspati. Prebacila sam se u boravak jer kao tu ce mi biti bolje, tu je pak zeko cijelu noc suskao u gajbici, pa mi je smetao sat.. Zadnji put sam gledala na sat oko 5, i u 6 me mm probudio da se prebacim u spavacu sobu jer se on spremao za posao. Uglavnom trenutno sam kao zombi..

crna pa onda bi on mogao vec imati 2000g :) nadam se da ces sve saznati na pregledu :)

pale kolica su divna, bas mi se svidaju :) 

tala i mi imamo majicu “this girl rocks" :) siva sa kratkim rukavicima, vidjela sam da su dobili i sa dugim :)
    croatina nadam se da ce na privatnom pregeldu otkirti sto te muci ;)

frabe drzi se :)

Jado
    12. Kolovoz 2016. 12:49

Uf frabe drzi se i javi nam se obavezno!
    Nadam se da ce kontrakcije stati i da cete biti u komadu sto duze 😘

Hubica01
    12. Kolovoz 2016. 12:53

Bokić, evo i nas malo...

Jučer navečer kad sam se umirila i legla na leđa, Ema je bila u nekom položaju ili se naguzila ili ne znam ali mi je trbuh bio izobličen u stranu.. MM je pitao jel to normalno i sav se uznemirio, reko je je, sada je narasla pa se igra po trbuhu :)  predobro :)  

Croatina, kako si danas? Držim srećke da je sve ok...

Frabe, šaljem pozitivne misli... 

Pale, kolica su genijalna... mm je jučer pronašao neki link od kolica pa ćemo ih ići vidjeti u utorak, izgledaju jako dobro... http://djecjakolica.com/djecja_kolica/djecja_kolica_babyboom/djecja_kolica_serije_mirage_reverso/    Iako mi je Bebetto Holland i dalje broj 1 :))  

Tala, ja imam te trudničke tajice iz HM-a i meni su baš dobre...

Sanjac, probaj odmoriti popodne, ja isto imam rascjepkane noći, a zaspim ko top ujutro, jer mm ide na posao u pol 6.. i onda do 9,pola 10 zaspim...

Danas sam se uhvatila pospremanja stana jer uskoro selimo pa da kasnije imam manje brige pa sada imam odmor malo, nekako mi trbuh postane tvrd nakon kaj se umorim... 

Veliki pozz  

tatjana_zg
    12. Kolovoz 2016. 13:09

Haubica mi smo uzeli bebetto holland. Meni su odlicna. Nadam se da ce i malcu biti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.