A ekipa mi pozaspala pa ja bezvezarin.. gledan tv pa malo citan,pa se "guran" sa malisanom.
Smisno mi kako ja prstima po drobu on ko da sakom ili nogom povuce cilu liniju.
I maloprije skuzin da neman pojma kako je okrenut i ka sad se vec moze i namistit polako kako triba.
E i cackala san malo o epiduralnoj,uf pa ja ne znan sta bi!!
Cure puno vam hvala na podršci :) zbilja mi to znaci
Razmišljali smo i pricali, otići ćemo privatno negdje riješit jer ovo nema smisla..gdje god dođem nitko si ne želi dat truda nego samo prebacuju lopticu s jednih na druge i kažu mi znaš to ti se sve sad pomice..nemoj me..da ne velim kaj..svima se pomiče pa nemaju grceve..
Imate li neku preporuku gdje bi mogla u zagrebu to obavit?
Pale kolica su super :) ovisi od rodilišta do rodilišta kakvu praksu imaju..i naravno o tebi..može se dogodit da dobiješ tlak pa će te ranije hospitalizirat..to je sve podložno promjenama
Netko me pitao (na tabletu sam pa ne mogu vrtit..) zašto idem na carski...zbog srca..imam aritmiju i velike otkucaje..
Ja sam danas skoro cijeli dan prespavala..relacija krevet-wc i ništa drugo..kasnije predvečer sam podove oprala i to mi je domet...osjećam da mi je cijeli abdomen jako ranjiv...A psihički se osjećam uzasno..stvarno nisam cmoljila tijekom trudnoće ..ne mogu rec da me peru hormoni emocionalno..ako i da suzdržim se..ali ovo me stvarno ubija..
P.s. Frabe nisi jedina noćna ptica..ja sam isto do kasno budna..
Jutreko,nisam baš pisala jučer,otišli u šoping popodne.
baš su lijepa kolica,isto ko i sobica pale.
Još ćemo danas do zare da ugrabim paketić bodija, i imaju mama mi rekla dvoje hlačica za 54 kn sa nogicama pa da mu i to uzmem, i još neke trenirkice su dobili nove.
Uzet ću i jedan paket u F&F dućanu bodija,oni imaju preslatke stvari a nisu skupe,5 kom 99 kn,i onih tješilica.
Jeste vi to kupovale,te tješilice. Mi nemamo još nikakvu igračku,kupila bi nešto al neznam što za tako malu bebu, jedino te krpene lutkice, ono gumeno mislim da još nije vrijeme,neznam.
Imat ću jedino ove zvjezdice na kindaču pa da to lupa,mama će mi sašiti,neznam šta bi još.
Imate kakav prijedlog,ili link za nešto.
http://www.atelierlela.hr/webshop/proizvod/girlanda200294
http://www.atelierlela.hr/webshop/proizvod/girlanda200294
Baby gym nećemo,jer nemamo baš mjesta u stanu.
Jutro, drage cure! :-)
ja ili zaspim tek pred jutro ili se probudim oko 7... tako da smo danas već budne iako smo sinoć u 2 ujutro pratile Suze sv. Lovre!
Croatina, vjerujem da te sve ubija i imaš pravo i na suze i na promiješane emocije, ali jedino ti preostaje (kao i meni i ostalim curama) vjerovati da će proći! mene već mjesec i pol raaastura ispod desnog rebra, sad bol dođe tako jako da znam i povraćati i suze mi idu kako se ne mogu namjestiti (niti leći niti sjesti)... nekidan čak nisam mogla leći na desnu stranu..i krenula se bol širiti i u leđa (ali gore visoko, iza rebra)... i već sam par puta krenula na Hitnu, ali onda se nekako primirim i zaključim da će me tamo samo našetati i iživcirati i vratiti doma bez dijagnoze pa odustanem :-( kad me ulovi- provjerim da nemam temp, pokušam naći najbolji položaj, eventualno probam prohodati bol... a zadnja 2 dana mi to smiri samo topli tuš i poslije oblog na to mjesto... i ista stvar kod dokt- beba je visoko, beba tuče, sve vam se širi, sve se pomiče, to je normalno... i kako mi je rekla zadnji put dokt- smirti će se sa 36im tjednom, pa eto- brojim još par dana :D inače, od prije trudnoće sam imala problema sa žuči, pa moguće da je i to, ali kako kažeš- nitko ne želi provjeriti takve stvari :-( pa se nadam da će poslije poroda proći!
no, ukoliko želiš privatno ići provjeriti, moja preporuka ti je Poliklinika Sunce u Zagrebu (Trnje)! stvarno su im super doktori, ja sam već išla par puta na svoju ruku kada mi treba da se primirim ili detaljniji pregled i svaki put sve brzo obavim i sve ti objasne, tako da sam jako zadovoljna!!
uh, al sam se raspisala, ispričavam se... samo sam te htjela utješiti da nas ima još :D
cure, ja zadnjih par dana ne osjećam glad :-( iako je zahladilo, pa mi je logika i da mi je tek bolji.. al valjda je to sve normalno...
i da vas pitam- kao što znamo, u zadnjim mjesecima se ne preporuča spavanje na leđima! ja spavam /zaspim sa jastukom za bočno spavanje, no zadnjih par noći se probudim i vidim da sam na leđima. valjda mi tako najviše paše... što da radim? koliko je to opasno? nesvjesno se okrenem, pa ne mogu na to utjecati....
idem lagano doručkovati i na kavu sa frendicom... želim vam svima lijep dan sa što manje trudničkih tegoba :-)
Jutro!
E ovo je super!!!!Kad bez ustrucavanja napisemo jade,evo i ti Maya isto sta Croatina i ja ima i zive smo.Idemo dan po dan,hrabro!
Meni npr. nikako ne pase nego bad na taj desni lec kad boli al ima jos jedna jaka bol i tesko je se vidi a to je medjurebreni spazam i on bome zna bolit ko lud a u biti je grc misica.
Ja se znan isto probudit na ledjima al svjesno ne mogu lezat na njima jer mi smeta za disanje.
Mislin da to sta se u snu okrenes uopce nije problem,nije Bog bas tako lose kreira nas organizam kad nam daje da nosimo mala cuda!
Ivek ne triba ti u pocetku nikakva igracka,ti ces bit i igracka i tjesiteljica i sve najpotrbnije.Lako ces u hodu uzet nesto.
Sad odoh pod tus i idem vidit svog stanara malo!
Jutro cure!
Evo i nas malo uz kavicu :) mm radi od 12-23danas, sutra idemo na svadbu, inace kupila sam si haljinu medjutim izgledam kao trokrilni ormar u njoj pa cu ipak nosit tajice i tuniku😊
Sto se spavanja tice, meni najvise pase desni bok, ali silim se na lijevom zbog tih protoka tako da mi na kraju spavanje bude nula.
Inace kako ste?
Jutro! ☀️
Ja odmaram između pregleda,popodne kardiologu 😁 Niko je žilav ima 2220g 💖 rekli da ta i sve druge mjere uredne i da lijepo napreduje,a onda smo bili pokusni kunići,doktori pokušavali vidjeti da li bi skužili dijagnozu srčeka i ništa,rekli da im srce najveća nepoznanica,sva sreća što me intuicija odvela na taj 1. pregled dr Kosu.Mm kaže da sam vještica.U petrovoj se ostaje 4 dana u bolnici nakon carskog ak sve ok.
Hvala za kolica,joolz su,neutralna su pa imamo odmah i za 2.dijete.
Tala stavi kaj si ugrabila u Zari.
Croatina predugo to traje,ja bih na tvom mjestu otišla na pregled,možda su tipa kamenci pa ćeš dobiti konkretnu uputu kak postupati.
Ja spavam na ledjima jer drugacije ne mogu. Ako legnem na bok mali se odmah pocne micat i gurat me bez obzira na jastuk.
Tatjana neka tebe kod nas, odmah za tobom svo mi na redu
Pale super su kolica.
Kod nas je danas sunce
Sjetih se,mislim da si ti tala pitala neki dan za trudničke tajice iz H&M-a,evo mama mi kupila jučer u cvjetnom,doduše dugačke za jesen i donijela mi, čitam etiketu 95% pamuk,5% elastan,za 70 kn je rekla da su bile. Oprala ja odmah i obukla danas,i baš su ugodne,jedino su mi malo velike oko trbuha,možda je trebala broj manje,al kako će mi još trbuh rasti to će se vjerojatno popuniti,a po nogama su mi čist dobre,kao normalne uske tajice. Tako da meni su ok pa tko treba nisu loše.
Meni bitno samo da je visoki postotak pamuka.
Sortiraj odgovore
Najstariji