tatjana, gdje si citala o izdajanju? negdje online?
jako me zanima. ovaj put stvarno zelim dojiti, no ako ne bude islo, mislim izdajati pa da hranimo bebu bocicom, ali mojim mlijekom barem.
svoju sam curku dojila jako kratko, no smatram da smo povezane kako neki roditelji mogu samo sanjati. mm kaze i previse : ) kao najbolje prijateljice.
hubica, mi imamo zabranu odnosa zbog otvaranja, tako da zapravo nemamo izbora : ))))
croatina, jako mi je zao sto sve to prolazis u ovim tjednima kad bi se trebala odmarati i psihicki pripremati za porođaj. odite ti i muz do dr. opce prakse i neka ti da hitnu uputnicu za uvz abdomena ili ako imas mogucnosti da odete privatno. mozda na onim stranicama tipa crno jaje postoji kupon s popustom (cure cesto tako idu na 4d ultrazvuk).
ivcy, i danas se za epi koriste isti konci. oni se sami resorbiraju i ne moraju se ici vaditi. ja sam isto koristila kantarion nakon operacije ciste. lijepo bi umirio kozu i kao da bi me savovi manje zatezali.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala da online. Upisala dojenje i izdajanje u google i redom citala clanke i forume . Ima i na klokanici jedan clanak neke zene koja se odlucila iskljucivo za izdajanje. Ma ima svega....
Mene danas muž iznenadio i izveo na ručak manja im strka na poslu jer svi na GO,sad ga krivim što će sutra vaga pokazati na pregledu 😊
Croatina,ja sam shvatila dan prije da idem u bolnicu,idući dan carski baš ću pitati.Jako mi žao što te tako boli kao i tebe Frabe ,ništa o tome ne znam,znam samo da je grozno kad ti ne vjeruju,ja nisam znala da imam miom i bolilo me toliko u 1. tromjesečju da sam povraćala,u 2h u jutro zvala hitnu,i rekli da dođem ako bude krvarenja i da popijem lupocet??!Debili,na kraju privatno to rješila i sve ok otad.
Tatjana super za pregled 👍 još sitno...
Crna uživaj na moru 😉
Kod mene zadnje tromjesečje zabranjen seks,a i 1. tako bilo,budemo to kasnije nadoknadili...💕
I ja moram malo proučiti dojenje i izdajanje i malo o carskom,budem to ovih dana...
Mi složili kolica napokon,imamo ih od 14tt i super su,jednom rukom se voze i baš su lagana.
Pale kolica su bas lijepa, meni se bas svidjaju
Croatina ako smijem pitati zasto ides na carski? Nisam bas u toku nekako, sve zaboravljam.. nemojte zamjeriti
Fina kolica!
Ja san bome obukla pidzamu veceras.Nije da spavan gola al umisto boksa tri kvarta i umisto spalina kratki rukav,bura lipo ucinila.
Cili dan san bljakasta,mora bit da mi je stvarno Ante poremetia sve jutros.Stalno mi drob pod rebrima napet pa se nadan da cu bar zaspat brzo kad priselin u odaje.
Kako ste vi?
Pale, jako su vam lijepa kolica! Niko ce uzivati!
Popodne sam imala osjecaj da me nesto hvata, pa smo kao izasli malo na svjez zrak i zavrsili u shoppingu. Kud ces bolje! Cvita je svasta dobila. Nevjerojatno, odemo s namjerom da uzmemo 62 jer nam toga fali, onda mm donese 68 i kao "mala je razlika" i na kraju nista 62 nismo uzeli : ))) U zari vise nema nista snizeno za bebe, a u HM-u samo par sitnica.
Imala sam i HM kupone -15%, pa me trenirkica izasla 85 kuna, a premekana je i u kapici ima "krzno", uzeli sesiric za iduce ljeto za 25 kuna, pa mm birao neku "this girl rocks" majicu i tu nisam imala pravo glasa
U zari su donji djelovi trenirkica 54 kune, a majicice 39. I tu smo uboli finih stvarcica...
Slicice cim stignem!
Ma, nisam stvarno, hahahaha...
Meni samo malo dulje treba da nađem sto mi se sviđa, pa idem cesto : )))))
Ti si nocna ptica? Nema nikoga ovdje.....
Sortiraj odgovore
Najstariji