JaZmajac,ja stvarno ne znan dimemzije mojih jorganica al mislin da 120x90 i bude nekako jer znan da su bile navlake 135×100 za kupit.A i da ti ne bude tih dimenzija nigdi u Bubamare imaju bas setovi samo navlaka koji odgovaraju toj velicini i preslatki su im dezeni.
Ja jedva cekan njihovu karticu jer im he bss razlika u cjenama za klub a super stvarcica ima..
Vidin da mi niko nije virova za Trudi 😛😛😛!!!
Meni su je i farmaceutkinje dvi (poznanice) preporucile a miris je mmmmm... Ja cu cili paket pa cu i starije u njih umeljat! 😂
Petit robe imamo i mi i sad ce treca beba u njihovo,sta bodiji,sta plis tutice i to je sve stvarno savrseno uredno.Oni drukeri za kopcanje super cvrsti,nigdi nema balotica,rastegnutosti..
Croatina,ja nikad i nisan Pablovicevu.Meni je odlicna JGL od prvog dana bila.
jazmajac, tamo gdje mislis kupovati posteljinu i dalje, tamo uzmi poplun jer ti skoro nista ne odgovara i cini se kao da svatko vodi svoju politiku.
mislim da su moje mjere totalno drugacije od frabinih, nekih 100x120.
da, ova trudi je predobra. nije da ja nisam vjerovala nego nikad nisam ni cula za to i sad dobila testere i odusevila se : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala,zezan se za kozmetiku.
Al mene je isto stvarno odusevila pa san ko reklamna papiga o njoj svima vikala tako da sve bebe oko mene mirisu na nju. A cjenovno je ludilo u usporedbi sa dosta njih. I gori mislin na Pavlovic a ne Pablovic,jel 'te!
Ja zmajac mi smo ugrabili ovu posteljinu http://www.bubamara.in/djecja-soba/posteljina-i-dodaci/bubaba-posteljina-6d-medino-drustvo-siva/602293830064560229
i unutra je pokrivač/poplon kao i kod tvoje.
A neki standard nema, ostale dvije koje imam su iz ikee:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10289996/
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/10290184/
i to su pak potpuno druge dimezije, al kak mi mama zna šivati onda će mi prilagoditi ove iz ikee poplunu iz seta kaj smo dobili u bubamari,jer u principu svi madraci su 60*120,osim ako krevetić nije veći,tako da plahte pašu ali pokrivači su svi različiti. Tako da ili kupuješ u istom dučanu ili prilagođuješ kako ću i ja ,nemam drugog izbora, a htjela sam baš ove iz ikee tak da se moram snaći.
Moram i ja probati tu trudi kozmetiku,nisam ni znala da postoji dok frabe nije spomenula samo sam zaboravila gdje se nabavlja.Znači u ljekarni ima,a vidim nije ni skupa.
Ja sam odlučila da za prvih barem mjesec dana neću kupovati nikakve kupke ni losione,okupat ću ga u malo vode i maslinovog ulja i neću ga mackati.Imat ću samo za guzu mast,pa poslje kupim nešto ako će zatrebati,probat ću prvo samo ovak da vidim...
Ja cu prati navlake od kolica od košare..od as ne mislim jer je jos ni nismo kupili,a i mislila sam Dat Napravit dekicu koja ide bas u as,ima onako rupe za provuć remenčiće da se moze bebač fino zamotat a opet i normalno vezat..
A ovaj babygym..sta ja znam..mi imamo jos neki nećakov koji nije sav onako šaren nego ima taj luk sa igračkama..Tak da taj donji dio mogu strpat u mašinu..
A malog cu kupat u par kapi bademovog i domaćeg maslinovog ulja..oni ionako imaju nježnu kozu..mozda kupim neku tako malo bolju kupku pa eventualno nekad stavim kap ili dvije radi mirisa..
Saljem vam pozdrave s mora,mm uživa u moru,ja u hladu na lezaljci..
Vecer trudnice drage, kako ste? Bura puse pa je bas ugodno..
Htjela sam vas pitati smijemo li mi cucnuti? Mozda glupo pitanje, medjutim evo maloprije mi je bila sestricna a meni ispala zlica na pod pa sam cucnula da ju podignem a ona na mene da jesam li luda, da ne smijem cucnuti jer radim pritisak na trbuh i bebu, e sad sam se ustrtarila jer ja svako malo cucnem, pogotovo ako imam cistiti apartmane i sl, pa dok prebrisem wc ili tus kabine, stalno sam u tom polozaju! Eto, zanima me vase misljenje!
Ivcy,ja isto cucnem ako mi nesto padne.To je ispravnije nego se saget preko droba.Isto tako znam cetveronoske oprat kupatilo jer mi bude lakse nego se saginjat po krpu.
A npr. zbog vrtoglavica mi je savjetovano kad pomislin da bi mogla u nesvist da cucnen tako ako i padnem blize san podu pa mi to govori da nije zlo.
Normalno necu cucat po ure al moran digod sta skupit koliko mi sve ispada. 😂
Ivcy onda ne znam sta bi ja rekla - pa ja radim cucnjeve i dalje naravno lagane skroz i sa malom kilazom ali i dalje treniram uredno. Slabijo tempo, krace i manje dana u tj. I doktor mi nikad nije rekao da stanem ili nesto. I da lakse mi cucnut nego se sagnuti sa trbuhom?? Sto nije i vama?
Hvala cure na savjetima. Onda cu vidjeti sto u Ikei ima i da li je povoljnije. Ali imam i ja kome dati sivati pa cu se vjerojatno tako snalaziti.
Sortiraj odgovore
Najstariji