Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    08. Kolovoz 2016. 11:14

Jutro, kod nas danas sunce 
    Tala sretno na pregledu i opusti se,idi da vidis Cvitu i nemoj panicariti 
    Pale sredjivanje noktiju je sada jedva izvidljivo, jedva sam nokte nalakirala.

PALE
    08. Kolovoz 2016. 12:07

Ajme tatjana sad vidim da si u 36tt,jako si blizu 👍 
    Hvala na info,ja idem s komplikacija na porodiljni,valjda nije neka razlika,vidjeti ću sutra.

Da sunnyday i jednostavne stvari kao nokti postaju komplicirane,a tek kad mi nešto padne zlo mi je,a stalno mi nešto pada.😊 Inače sam jako brza,a sad mi za sve duplo treba vremena.
    Iako kad smo bili u Areni na piću muž mi prigovarao da prebrzo hodam i to kad je skužio druge trudnice u manjem stupnju trudnoće kak se vuku.Sad mi to stalno spominje,grrr...

Chippica
    08. Kolovoz 2016. 12:29

tala, sretno danas i javi kako je prosao pregled!

ja sam danas isla na transfuzijsku medicinu za antitijela. mm je pozitivac, a ja negativka. bas mi je bila interesantna info da nam dijete moze ispast bilo koja krvna grupa, s obzirom da sam ja A, a on B. rezultate cekam 2 dana, a sutra nam je ponovni pregled. sad me cesto narucujem i mislim da bi sutra mogla i uputnicu za rodiliste dobit.
    inace, u bolnici sam odcekala cijeli red gotovo cijelo vrijeme stojeci, prakticki pred porod, nitko se nije ni sjetio pitat ako bi mozda preko reda isla. ljudska govna i nas mentalitet, fuj!

inace, nepropusnu podlogu smo kupili u baby centru i vec montirali na krevetac, mekana je i prakticna jer se zakaci za madrac s donje strane. preko nje ide pamucna jogi plahta i pripremit cemo samo plahticu za pokrivanje za pocetak, vruce je a beba ce uskoro.

ivek2207
    08. Kolovoz 2016. 12:54

Evo me opet,popeglala sam hrpu košulja i majica mmu za posao,samo su mi se stopala znojila.
    Joj kakvih mi problema imamo trudnice, meni već mjesec dana negdje mm kopča sandalice na stopalima i sad zadnji put kad sam si radila pedikuru jedva da sam mogla dići noge gore tako da ga sad idući put planiram uposliti da mi on nalakira nokte i skrati ih, bi će to smijurija živa,ali ja ne mogu bez nalakiranih noktiju na nogama tako da nema izbora a ne želim ići do pedikerke da neku infekciju ne poberem,zadnji put mi je tako zrezala da mi je još doma krv išla od te kožice.
    A i depilacije mi isto već duže vrijeme odrađuje on na bikini zoni ,sad će mi morat i noge jer ni to ne mogu više,a eto izdržat ću još dva mjeseca, jedino me malo brine kad me trudovi uhvate kak će me obrijat dolje, oboje ćemo biti u panici,makar ja to sve održavam al neznam jel mora se dolje sve skinuti ili može ostati koji milimetar dlačica.

Tala bit će sve ok,sretno na pregledu,neka paničari,ako kaže da je sve ok i ti super osjetiš cvitu,nema mjesta strahu.
    držim fige.

Jado
    08. Kolovoz 2016. 12:56

Bokic curke. Mi se pikamo danas za guk. Nadam se da bude sve ok. Sa nekom zenom sam se "prometno" pokacila tik pred vadjenje pa se nadam da taj secer nije toliko osjetljiv na stres/nervozu da od te gluposti ne skoci bzvz
    Sad pecem musaku sa tikvicama pa cu fino rucati juhicu pilecu koju sam napravila i musaku, i domaci paradajz 

Ja uzela u ikei zastitu. Sad sam lijena provjeriti ali mislim da isto ne ide na cijeli madrac samo pod guzu. Zato sam ju i uzela. Ne znam da li treba maloj bebi odmah. Znam da se znaju dogoditi "tekuce" nezgode 😂

Chippica
    08. Kolovoz 2016. 13:11

cure, pazite na porodu ne smijete imati nalakirane nokte.
    ja sam bila na pedikuri i nogice mi super izgledaju, ali planiram uskoro skinuti lak jer su me na to posebno upozorili. 
    navodno se prvo na noktima vidi neki potencijalni problem pretpostavljam s krvotokom pa moraju biti lak free ;)

sanjac
    08. Kolovoz 2016. 13:11

croatina ako cu stavljat tetru na gym, to je onda onaj dio na kojem je beba, a ove igrackice koje vise na luku necu prat 

Mi so dobili posteljinu iz ikee na poklon, tako da smo onda tamo kupili i poplun i jastucic. Nebum ni gledala posteljinu po drugim ducanima, vec bum onda uzimala u ikei. :)

ivcy ja jos nisam od nikoga cula da ne smijem cucnut zato sto sam trudna. Kada mi nesto ispadne najnormalnije cucnem i pokupim to. Mislim da je to bolje nego se sagnuti.

luckyme mi cemo uzeti tu nepropusnu podlogu za madrac i planiram ju staviti odmah od prvog dana, ne samo kad ce odvikavat od pelene.

ivek meni je prodavacica rekla kad sam se upisivala u program za trudnice da kad rodim samo odem u bilokoji dm i kazem da bi se prijavila u babybonus program za bebe i onda dobivam paketic za bebu.. 

pale znaci mi koje smo na komplikacijama vec neko vrijeme opet moramo nositi papire kad nam bude 45 dana prije poroda?

tala sretno na pregledu :)

Meni je frendica rekla da nebi bilo lose staviti nepropusnu podlogu na bracni krevet mjesec dana prije poroda, jer njoj je poknuo vodenjak po noci i kaze da se to tjedan dana susilo doma.. A kak se meni neda madrac skinuti sa bracnog kreveta mislim da to uopce nije losa ideja.

Mi idemo u srijedu na pregled, bas se veselim. :))

Frabe
    08. Kolovoz 2016. 13:17

Tala pozdravi Cvitu! 

Ja cekan sad za par dana svoju kontrolu zbig crvenila noge.. a i da vidin momka koliki je jer je cudo kako se vrti za vidit! 

Jado
    08. Kolovoz 2016. 13:27

Tala ma pusti ti doktoricu. Samo se ti veseli slikicama i sto ces vidjeti Cvitu. 
    Javi se poslije da znamo kako je bilo

croatina
    08. Kolovoz 2016. 13:33

bok trudnice :D
    evo i mene :) ovaj vikend je bio presuper..toliko smo uzivali, rostiljali, cistili, slagali da jednostavno nisam mogla bit preaktivna :D
    danas i mi imamo pregled..moram priznat da me malo trta jer moja doktorica..ah..zbog natečenih nogu mi se prijeti bolnicom..a ja zbilja nemam tak natečene noge..pa mi daje savjete poput pij manje tekućine (wtf?) i odrekni se soli, što ima logike, ali splasnu one meni sa ili bez soli kad se ne opterecujem previse..
    tala sretno nam danas :)

jazmajac mislim da ne može šećer od zivaca skocit :D javi rezultate

ivek mene mm vec sad brije jer imam uzasno osjetljivu kozu i lako se porežem i kad gledam, kamoli na coravo..već dobro vrijeme se ne vidim dolje hahah a njemu je to fora i zabavno..
    bome ne znam kaj u rodilistu traze za porod, ali ja bi radije da me mm doma obrije neg da me oni tam briju haha

pale komodica je super :D

hvala vam za preporuke oko trudi kozmetike :D kad počinjete kupati bebice, što se koristi? kupke, gelovi za tuširanje, šamponi? možda glupo pitanje, ali zašto u opisu određenih proizvoda piše pomaže u liječenju tjemenice? :O nije li tjemenica ona prva kosica i zašto se to treba liječit O.o

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.