Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    07. Kolovoz 2016. 15:05

hej hej :)

Mi smo konacno dobili slike sa svadbe, pa ovih dana to pregledavam i biram koje cu izraditi i staviti u okvire na zid :)

Ja nisam planirala prati as ni kolica, to mi jos sve stoji u vrecama da se ne prasi, pa ako bude potrebno prebrisat cu samo prije uporabe.

croatina mi smo planirali nabaviti baby gym, pa ukoliko ga budemo imali ne planiram ga prat, stavit cu eventualno tetra pelenu i to je to :)

chippica puzle su super, mi ih jos nismo kupovali, stignemo :)

JaZmajac ja sam stramplice kupila u nkd-u

Frabe
    07. Kolovoz 2016. 15:25

Citala san da te gnjave sa ogtt i stitnjacu da pratis al san mislila da je zbog trudnickog porasta kila.
    Pa to je super kako si onda tek sad dobila ako je kriticno bilo.

Ja jeden stalno pa mi ne idu gori kili a to nije bilo u prijasnjim trudnocama..

mimica24
    07. Kolovoz 2016. 15:44

Meni ni mama nije dobivala u 4 trudnoće kile,uvijek oko 5 kg kolko bi i ja mogla do kraja.Negdje do 7 mj sam pazila na slatko i bojala se da doguram do 100,ali dobro je ispalo. Zadovoljne smo i dr. i ja, a bome i mm.. kaže s leđa se i ne vidi da sam trudna, to je nama buckama baš kompliment. Nadam se da ću se dojenjem dotjerati na svoju kilažu od prije svadbe (prije 3 god) i da ću doći na 65 kg da budem kolko tolko zgodna

Jado
    07. Kolovoz 2016. 15:55

Curke opet ja sa mozda bedastim pitanjem - koja je dimenzija posteljine standard za bebe? Uzela bi si u Bubamari mozda onu posteljinu za 300 kn na clanstvo. Ali jos nemam poplun ni jastucek. Jesu to neke normalne dimenzije znate li? Treba na nesto paziti? Za madrace znam.
    Sa obzirom da sam sveg nadrobila ispod cu naci link sa bubamare pa zalijepim :)

Hvala i hvala na info oko stramplica. Ali bila u HMu ili sam corava ili ne znam sta. Imali roze bas onako hulahopke. I samo bijele pamucne i to onak prema meni dosta skupo. Poooo hm, najmanje 40 kn/2 kom

Jado
    07. Kolovoz 2016. 16:00

http://www.bubamara.in/djecja-soba/bubaba-posteljina-6dij/33983830057733982

Ova mi je fora ovako na webu. Moram vidjeti uzivo. Doduse svidja mi se medo posteljina ali nema popusta 😕 zelim tako neke da nisu sarene previse. Mogu biti medici, zirafice ali ne sad da mi sve prsti od 'slatkoce' 😂😂

croatina
    07. Kolovoz 2016. 16:36

Ej curke oprostite na upadici... Bas sad vodimo kući raspravu o dječjoj kozmetici.. Nisam imala pojma za pavlovicevu da je stetna dok niste tu pisale.. Što onda preporucate koristiti? I sto mislite o trudi kozmetici u usporedbi s mustellom?  

Standard djecje posteljine valjda ne postoji hahah.. Uzmi jednu posteljinu 5 ili 6u1 i u tom dućanu kupuj svu posteljinu ubuduće.. Mi smo u magic baby uzeli poplun 80x120, a sad u bubamari posteljinu 90x120...valjda svaki duckas ima svoje dimenzije, o ikei da ne pričam... 

Mimica svaka cast na kilazi 😍 i mene ima pa sam na +8 

Sanjac kak mislis tetru na gym.. Onda nije sareno i zanimljivo.. I ne zna di treba lupat za muziku :D bar na mom bi tak.. Skuzila sam da se moze donji dio oprat, a lukovi.. A to cemo tim sprejem pospricat

tala
    07. Kolovoz 2016. 16:37

puzle u plodinama su do 10.8.
    ima katalog online na katalozi.net.

meni je sogorica dala bodyce od njezinog klinca iz petit bateau ducana i mogu reci da su i nakon njezinog koristenja kao novi i premekani. valjda ipak nesto znaci ta ogromna cijena svega unutra 

imam i preporuku za trudi kozmetiku. jucer sam se namackala testetom baby kremice s propolisom i koza mi nikad nije bile meksa. fino mirisi. sutra saljem muza da mi uzme jednu kremicu i jedne vlazne maramice u apoteci. cijene su skroz pristupacne (kremica 29 kuna, maramice 11). sve je na bazi meda i organskih sastojaka.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.