Pozz curke!
Mi cim smo saznali spol odlucili smo se da ce biti Filip.
Frabe ma ja ti inace bas ne gledam serije, a tu neku sam gledala i ne znam kako se zove, ali me tvoj izgovor rijeci podsjetio na nju. Kao da imas neki naglasak, ne znam zasto ali tako mi "zvuce" tvoji postovi
Stramplice su hulahopke.
I mi smo se jedva dogovorili za ime. Zvace se Luka.
Znaci ovde je Luka u vodstvu! 😆😆
A moze bit da tako zvucin kad jedina medju vama ne znan sta su stramplice! 🙈
Digod kad pisen sta se zanesen pa se ispravin jer znan da me familija iz Zagreba cesto pita sta san rekla,a u biti mi ovdi i je govorimo bas toliko starosplitskih rici i cak mi je i za sta se to gubi.
Pa ja cu izludit
Svaka bestija me ujede!! Nikad me ovoliko komarci nisu izboli kao zadnjih par tjedana!!! Ali nikad. Za izludit. Evo sad sjedim za stolom u kuci i eto dignem se ono po nogama ujedi. Izgledam kao curica sto trci po polju pa ju izujedaju. Sve mi noge flekave.
Kako se vi borite protiv njih?
Popodne san sila na balkon pet minuti i noge su mi bile cile izbodene!
Namazem Kamagelom da ne svrbi a inace je super Dr Bzzzz krema na bazi citrusa za namazat se da ne napadaju.. mojima nikad nisan autan i slicno koristila nego tu kremu i bila nam super.
Smiju i trudnice dr Bzzz?
Ja cu poludit stvarno s njima. Pogotovo jer me nikad ne grizu inace. I sad mi bas i to treba. Aj da se secem po livadi ne bi nista rekla. Ali ovo mi nije jasno
Učinkovita zaštita od komaraca i drugih insekata.
Prirodnog je porijekla, na osnovi eteričnih ulja geranija i limunske trave, s dodatkom glicerina.
Ugodna je mirisa, koži pruža primjerenu vlagu i njeguje je, pritom je ne nadražuje.
Lako se upija i ne masti kožu.
Posebno pogoduje zaštiti osjetljive dječje kože svih životnih dobi.
Bez alkohola.
NAČIN PRIMJENE: Ravnomjerno nanesite na dijelove tijela koje želite zaštititi od insekata, više puta na dan.
Učinkovita zaštita od komaraca i drugih insekata.
Prirodnog je porijekla, na osnovi eteričnih ulja geranija i limunske trave, s dodatkom glicerina.
Ugodna je mirisa, koži pruža primjerenu vlagu i njeguje je, pritom je ne nadražuje.
Lako se upija i ne masti kožu.
Posebno pogoduje zaštiti osjetljive dječje kože svih životnih dobi.
Bez alkohola.
NAČIN PRIMJENE: Ravnomjerno nanesite na dijelove tijela koje želite zaštititi od insekata, više puta na dan.
Sortiraj odgovore
Najstariji