Samo da vam mahnem,nakon puno muke složili komodu tj moj ujak i muž,baš sam zadovoljna,krivu sliku postala,ova mračna,ali vidi se dovoljno.Ovaj poličar iza nam id prije,biti će na suprotnoj strani,sad tam stvari natrpane.
Nj ja ne mislim prati kolica iako se lako skida,prebrisati ću samo.
Ivek super je posteljina. I ova tockasta Ikea mi je fora. A veca je ikea koliko vidim pa se da prekrojiti po ovom poplunu i jastucnici iz Bubamare? A sta sad.
Pa ja sam mislila da popust odmah vrijedi kad se uclanim tamo na kasi? Zar nije netko to napisao vec? Bice da Frabe ceka karticu jer je online se uclanila?
Da da ja zmajac, to sam ja pisala, ja sam došla u dučan i popunila pristupnicu na blagajni i teta mi odmah dala karticu i pokupovali sve na toj klub cijeni,i posteljinu i tetra pelene i podlogu za prematanje ovu http://www.bubamara.in/djecja-soba/stolovi-za-prematanje/podloge-za-prematanje/cebababy-podloga-za-prematanje-tvrda/066125907672306612
samo što je naša siva sa zvjezdicama, vidim na stranici nemaju tu, al to je ova sa linka sa tvrdom podlogom.
Ova posteljina iz ikee je veća od poplona iz paketa al velim mama će mi skratiti i suziti po tom poplonu,a i ovak sam dobila dvije posteljine za istu cijenu, a ovdje su skuplji ti paketi,čak i ovi u 3 dijela,sa plahtom, a ja sam u ikei ugrabila dvije plahte u paketu za 50 kn
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50113938/
a isto su pamuk,obične bijele.
Da kad se online učlaniš onda čekaš malo.
Pale preslatka je komodica,baš po mom guštu.
A da, zato se i cudim, pa lakse mi cucnut nego se saginjati. Uzas, ja sam se sokirala da nesmijem cucnuti a ja svako malo cucim.
A o ispadanju da ne pricam, lezim u krevetu i pisem vam sa moba i zviz u glavu, samo mi ispadaju stvari iz ruku!
Zaboravila sam napomenuti da sam u ikei i jastučić uzela pa će mi te jastučnice njihove pasati jer je ovo iz bubamare puno manje jastučić od ovoga. Al to ionak planiram da bude sa strane u kindaču je preporučuju kao da bez jastuka bebe spavaju,sad neznam budem vidjela kak će to ići.
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00028508/
Što se tiče čučanja, ja tu na klokanici čitam trudnoća po tjednima, svaki tjedan kad "napunim",i sad neznam točno u kojem al u jednom članku je pisalo da je poželjno se čučnuti, a ne sagibati,jer je lakše zbog trbuha,ne pritišćemo ga, a kada čučnemo i dignemo se onda nam i tlak tako jako ne varira, tako da ja od tada rađe čučnem,jedino kaj istina malo teže mi se uprijet nogama da se dignem, al ako se sagnem i dignem onda samo one crne točkice pred očima vidim,to je taj tlak vjerojatno.
Ali ne može ti ništa biti od čučnja, jedino ako ti baš ne osjtiš kakav jači pritisak,meni je mali dosta nisko dolje pa ja kaj god napravim, tipa vadim lonac iz ormara koji su na doljnjim policama,imam osječaj da se naprežem dolje i mislim si sam da mi van ne ispadne,hehe.
Glede opremanja kindica,da li ste kupovale nepropusnu podlogu na madrac? Negdje pisu da treba, a negdje da bolje ne,zbog prozracnosti....
Ja nisan nikad bas navlaku.Kupila san prije i sad cu za bebu samo ka komad nepropusnog platna.To je prije bilo u turbo limaca pa bi samo pod navlaku za jogi stavila po sredini di ide guza jer ove za cili su mi preplasticne i meni to pari bas ajme za lezat na tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji