Pozz, danas smo imali goste pa vam se nikako javiti.
Ja sam se htjela prijaviti online ali je frabe rekla da mora cekati karticu, a ivek da se moze na kasi, tako da sam odustala jer mislim otici ovih dana otici do bubamare.
Pale jako je lijepa komoda.
Ivci haha zviz u glavu, nasmijala si me ja isto cucim cesto, a kako cu drugacije kad nr migu od stomaka.
Ivek ja imam takav ali je jos malo tanji jastuk (tako mi djeluje na slici) koristicu ga. Beba cesto bljucne pa je lakse promjeniti jastucnicu. A tetru ne zelim staviti moze je rukicama nagurati u usta.
Luckyme ja sam uzela ali je ne planiram koristiti sada nego kad se bude odvikavao od pelena, sada nece biti potrebno.
E sta se tice kusina! Ja san mojima tek s tri godine stavljala kusin za spavanje.Inace mi je to savjetovala fizijatrica s prvom bebom i tako nekako mi to normalno.
A ovo za karticu u Bubamare;postoje dvi koliko san vidila.Ta sta u trudnoci se moze dobit samo u ducanu i dobije se poklon bon i za nju cak ne moze online prijava i ova sta san ja ispunila-tako meni ponudilo na njihovoj stranici.
Frabe kusin je jastuk? Ma ne, ja zivim u Osijeku, tu sam se udala. A trudnocu mi vodi moja gin Sabina Galic. Mislim da cu jos samo jednom ici kod nje pa onda u bolnicu dok ne rodim.
Jutro, ja ranim danas, probudih se neznam zašto tako rano,
da nastavim na temu,
Luckyme ja sam uzela tu nepropusnu podlogu u ikei,nekih 35 kn bila i stavit cu na predio od struka na dolje tako da je prozracnije kod glavice.
Probat ću pa vidjeti kako to funkcionira, ne bi htjela da mi mrlje ostanu po madracu.
Ja sam se baš kao trudnica učlanila u bubamaru i odmah i na blagajni dobila i paketić dobrodošlice sa dudicom, chicco losiočić,čarapice,neki popusti, vlažne maramice, ne mogu se sjjetiti šta još. Al bitno da po klub cijeni možemo kupovati😁.
Jel znate kad u dmu možemo dobiti onaj paket besplatnih pelena? Jel to moram rodit prvo pa doć s nekim papirom il kak to ide?
Jutro svima!
Hvala Chippica i sunnyday,super je,velika je i čvrsta,puno stane,a poslije može biti klasična komoda.Jedva čekam da sve bude gotovo.
Baš vas čitam,muž mi se danas vratio na posao pa mi to koma.Kod meme se svi od gostiju zadnjih dana šokiraju kad čuju koliko kg dobila,a i moj muž, jer imam sam trbuh i cice, a na +13.
Luckyme ne planiram koristiti nepropusnu podlogu,madrac ima navlaku koja se pere jedino kod odvikavanja,a umjesto jastuka imam onaj kao trokut iz bubamare,na tečaju rekli da on super protiv kolika i za bolje probavu,kupljen u bubamari,a može se staviti i ispod madraca-daje nagib 15 stupnjeva,netko mi govori da beba treba biti na ravnom,netko na tome više nemam pojma?
U bubamari sam dobila na blagajni trudnički popust i karticu i poklon,nemam pojma za ovaj drugi popust.
Ivek dobiješ pelene nakon poroda,ali proceduru ne znam.
Sorry zbog tipfelera jer uvijek nešto radim i pišem na mobitel,a baš mi multitasking u zadnje vrijeme ne ide. 😊
jutro curke!
ja cu isto vodonepropusnu podlogu uzeti u ikei, bez obzira sto madrac ima perivu navlaku i staviti ju negdje ispod guze.
isto imam neki maleni jastucic, izgleda kao trokut i ima jako, jako mali nagib. to cu vidjeti hocu li i kada koristiti.
nama je danas pregled, pa se idemo gledati. iskreno, meni se uopce ne ide. moja dr. je takva panicarka i mislim da bi opet mogla napraviti neku frku, a ja sam shvatila da se mogu zivcirati ili ne, i da to apsolutno nista nece promijeniti tako da sam flegma. nadam se da cu odraditi jos dva pregleda kod nje i da je gotovo. kako me vode kao visokorizicnu trudnocu i prijeteci prijevremeni porod, mislim da ce me ranije poslati u bolnicu.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Ja sam uređivala stopala tj rezala nokte-nije lako ovih dana 😂 i zalijevala cvijeće,sad ležim.Ovaj tjedan moram rješavati papire za 45dana do poroda,valjda me neće opet birokracija ubiti u pojam.Kad se odmorim idem rezati domaće povrće za sataraš pa opet malo leći.
Tala sretno na pregledu,mi nastupamo u petak i u Petrovoj i kod kardiologa jer svi idu na GO i već mi sad zlo.Ali ovo mi zadnji pregled kod kardiologa što je super.Moja doktorica bila super,a ovdje u Petrovoj na kog naletim,ovi mlađi su paničari i živciraju me.
Pale ja sam rjesila papire prije 2 tjedna i nema toliko birokracije. Ja sam sa godisnjeg isla na porodiljni pa sam samo kod svog ginekologa otvorila porodiljni. Odnijela te papire u firmu. U firmi dobila ispis place za zadnjih 6 mjeseci. Odnijela to u hzzo. Tamo popunila obrazac i to je to. Bila gotova odmah.
Sortiraj odgovore
Najstariji