Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    croatina
    07. Kolovoz 2016. 08:46

Zaboravila sam napisat...imate li baby gymove i kako ih mislite prati i mislite li uopće? Mi imamo neki kaj svira...to ima elektronike u sebi više nego računalo ahahaha..nebi bilo dobro da stavim sve u vesmasinu...ne znam kak bi to...

ivek2207
    07. Kolovoz 2016. 08:54

Aha, ok, ja bi i isportski oprala, nismo uzimali košaru jer se on spušta u nulti položaj pa se i novorođenče može voziti u njima, mi smo uzeli peg perego pa se isto nadam da se mogu skinuti navlake, baš ću vidjeti sutra, sva oprema mi je kod mame, ona ima puno više mjesta u kući,mi smo u stanu malom pa da ne gomilamo stvari. Nama je isto sve u kutijama, krecemo od iduceg vikenda sve slagati polako,pa kad po stanu sredimo onda krecem s pranjem robice i peglanjem,to je taman negdje pocetak 9 mj i onda imam još mjesec dana,malo više do poroda i to je to.

Jeste vi sve dobile/kupile uz kolica kišobrančić, mi nismo uz svoja peg perego al se dvoumim sad, neznam jel mi odmah treba. Za ljeto sigurno, makar imaju kolica krović al ne pokriva on i nogice pa neznam dal da sad nabavljam ili da čekamo proljeće.

ivek2207
    07. Kolovoz 2016. 08:57

Mi nemamo taj baby gym, razmišljamo još dal da kupimo pa ti neznam reći. Da ak ima puno toga malo je onda zeznuto.

croatina
    07. Kolovoz 2016. 09:06

Kaj se suncobrana tiče, navodno je to toliko nespretno da na kraju to nitko ni ne koristi...postoje ona sjenila kaj se zakace na ručku i krovic...ali opet si mislim..pa nećemo valjda po najvećem suncu setat? Tako da ne mislimo suncobran kupovat..ma ide i mura u nulti..al smo uzeli i košaru ipak..ne znam kak bi onak malu bebicu stavila u ogroman sportski haha :D

tala
    07. Kolovoz 2016. 11:54

hej, mamice! 

evo se i kod nas peru dzemperici. nadam se da ce prezivjeti : )
    ne mislim prati ni kolica ni as (nju jos nismo ni kupili :). eventualno bih sve pospricala onim nuk dezinfekcijskim sprejem za bebe. beba ionako nikad nece biti direktno na tome, nego je uvijek neka tetrica, dekica... poprilicno sam neopterecena oko tih stvari. kazu da se s drugim jos manje brines i manje skaces na sve 

ja sam hulahopkice kupovala u hm-u i nkd-u. ima ih i u kik-u.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Chippica
    07. Kolovoz 2016. 13:07

ciao curke!

mene jutros u 8 probudili bolovi tj. grcevi u donjem dijelu trbuha i ledja. ponovno sam zakimala i nakon pol sata opet.
    e vec nakon toga vise nisam spavala nego cekala ako ce krenut za ozbiljno, mislim si ne bi me iznenadilo da je mala odlucila uraniti i biti lavica, nekako mi vise ima osobine lavice nego djevice ovako u trbuhu xD ali na kraju nista od toga, smirilo se.
    ja sam uglavnom spremna, torbe cekaju.

malo prije smo se vratili iz plodina, na 50% imate one puzzle za na pod, znam da je mozda rano to kupovati, ali dobra je prilika i one su super slatke. uzeli smo 5 paketica. stavit cu vam fotkicu, jedne sam vec sastavila :-D

Chippica
    07. Kolovoz 2016. 13:10

tala
    07. Kolovoz 2016. 13:37

puzle su super i cijena je vise nego povoljna. mi smo uzeli slova i brojeve.
    tko nema plodine, imaju ih i u kauflandu za 35 kuna (u plodinama su 25) : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

mimica24
    07. Kolovoz 2016. 14:06

Pozdrav! Mislila sam da jedina neću prati kolica i as, nisam uopće planirala, u as ide tetra ispod glavice, isto s kolicima,nema direktnog dodira, mislila sam prešpricati samo nekim dezinfekcijskim sredstvom za ležajeve,torbe i sl., vidim tala spominje da ima baš za bebe.. pa super onda.

Mene je sinoć probadalo u prsima, ali sam se dobro najela pa predpostavljam da je sve od tog pritiska na želudac i prema gore. Danas sam do sad jela samo breskve i pila mlijeko i super je. Vrijeme je da stanem na loptu i prestanem se prežderavati, inače cijelu trudnoću jedem na silu,bude dana kad je bilo minimalno jela, ali vikendom se ugl. ubijem u hrani. U srijedu imam pregled i očekujem prvu upisanu +1 kg u trudnoći jer moja vaga i kaže da je tako, sve se manje krećem, a više papam pa eto i kilica. Moram prestat jer je Luka veliki dečko već sad i dr. me stalno plaši s carskim rezom ako nastavi rasti, a ja se tješim ranijem porodu pa neće stići nagurati 4 kg s koliko kod nas rade carski.

Frabe
    07. Kolovoz 2016. 14:23

Cek Mimica ti niti jedno kilo nisi dobila? Mozda si prije i pisala al nisam citala do ukljucenja bas! 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.