Ja se ubila danas od ciscenja i tako cu sada slatko zaspat, zenske pozdrav 😘
E da shopping! Umalo zaboravila
Vec se sve razbralo naravno na snizenjima. Uzela sam si 2 benkice hm 56 jel mi je falilo na popisu. Regularna cijena ali sam imala 15% bon za iskoristiti pa sam ga rijesila jer ne bi stigla do kraja mjeseca.
20 kn hlacice za drugo ljeto lagane. U benettonu 2 benkice 9-12 mj po 60kn i carapice za 15kn. I u zari hlacice sa carapicom 2 kom za 40kn, 62 isto.
Slozila sam robicu 56/62 za pranje posebno a vecu u drugu vrecicu. Sad imam jos nesto pokupiti od prijateljice i to je to. No mislim sa cu morati uzeti malo vise od 68 velicine. Ne bi se bas dovodila u situaciju da se nasetavam pod mus u ozbiljnom shopp sa malom bebom. Ipak se treba opskrbiti nesto da se ima
E da trebaju mi stramplice pamucne pa ako tko ima savjet gdje pogledati neka javi - hvala!
JaZmajac,nadan se da ce bit ucinkovita krema pa mozes i zapravo skakutat po livadama! 😊
Ima ura ipo mi je gospon mali u desnoj strani nabiven i to vidljivo i boliii.Al bas boli kako se nekako ugnjezdia a kraj pupka skakuce drob,ocito se namistia pa sad lupa.A mama se misli kako ce lec da me ne vridja! 😨
Ajme uopće vas ne uspijem pratit..mužić mi je doma pa uživamo :))))
Vidim neka nova lica, pa dobrodosle!! ;)
Vidim da vikendom sve cure manje pišu, valjda guštate kao i ja s boljim polovicama :D
Bagica i ja sam se ubila od čišćenja danas..kupio mi je dragi parni čistač pa sad podovi blistaju..
Ej nakon tjedan dana pranja, peglanja i slaganja dječje robe i opreme napokon je gotovo!!!! Torba za rodilište spremna, sva robica oprana i speglana, autosjedalice oprane i složene u najlone..itd iti..eto napokon...jedva čekam složit kinderbet :)
Se sjećate kak sam pred tjedan dana umirala od brige jel s malim sve ok kak se umirio? Evo mi ga sad mlati nenormalno..nema spavanja, samo roka po trbuhu :D tak mi je to drago <3 radije tako, nego da je miran..pišem u ponedjeljak više jer ovaj produženi vikend u ljeti bez godišnjeg od mm (čuva si GO kad dođe beba) je pravi mali raj :)
Držite mi se i budite dobro pčelice :)
Sad ste me podsjetili za kolica,tj nosiljke... planiramo ih kupiti, ali zanima ne kako ste ih kao nove "ocistile". Da li je dovoljno vlaznom krpom prebrisati?
Jutro, da i mene zanima, sad kak si pisala croatina nije mi ni palo napamet da operem autosjedalicu. Ka si to izvela, skinula si tu tkaninu pa u vešmašinu ili ručno sve? Jel trebam onda i kolica prati?
Mene isto komarci vole,ja sam sva ispikana a mm nista, valjda smo im mi trudnice finije za papati. Ja se ne mažem,imam od olivala protiv njih al slabo šprickam,ne sjetim se,pokrijem se plahtom ako kojo zaluta u stan,a inače smo postavili mreže na prozore protiv insekata tal da skoro niš ne ulazi..
Ja isto u ponedjeljak pišem,ali me isto zanima da li ste tipa nova kolica i sjedalicu prali?
Meni to još u kutijama.
Mene pikali na moru,u Zg smo na 5katu,baš tu i ne dolaze,možda 1 svakih par dana zaluta pa tih problema nemam.
Da...ja sam sve skinula i oprala u vesmasini na 40° i košaru i as...sportski još neću, di smo još od sportskog..imamo maxi cosi sve i baš je mm komentirao kak je sve lijepo logično napravljeno za skinut i stavit natrag :)
P.s. ako mislite to prati, iskoristite ove vrućine jer ne znam kad bi se inače to osusilo :D
Sortiraj odgovore
Najstariji