Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    23. Srpanj 2016. 18:28

Bas mi je super s vama 😂
    Ja san skroz smetnila i pumpicu za nos i toplomjer.. doduse vec san pisala da jos nista nisan ni pripremala al planiran sad za pocetak skupit robicu svoju okolo pa vidit s cin baratan i onda dalje.
    Nego mene zanima kozmetika koju planirate koristit?

croatina
    23. Srpanj 2016. 18:36

Pratim...
    Posto je i meni prvi puta, mama mi je rekla samo pavlovicevu mast za guzu i ništa drugo..nikakva ni ulja ni nivee, becutani i ostalo jer će postat preosjetljiv..

ivek2207
    23. Srpanj 2016. 19:02

negdje sam čula/čitala( davno je bilo pa se ne sječam),možda smo i tu pisale za tu pavlovićevu da baš ne preporučaju, e ja sad ne znam zašto,znam da mi je u glavi ostalo kao da ne, al sam to i ja mislila kupiti, to mi je prvo palo na pamet. Ja ju i imam doma za sebe,jer ju ponekad koristim poslije depilacije da mi se koža ne iritira i super mi je, a zašto kao za djecu, neznam,a za to je i namijenjena, nešto kao da iz eu nije dobila odobrenje ili šta... tko će ti ga znati, ja sam mislila uzeti u ljekarni,sad neznam kaj,svi hvale mustelu, poznanica se kune u eucerin i a-dermu tak da još neznam, ja bi najradije nekaj u dmu da ne kompliciram a opet bi htjela nekaj kvalitetnije. a neznam, mislim da ću na kraju na žutoj srijedi u city centru kupiti kad imaju popuste u farmaciji neki malo skuplji losiončić i kupku i to je to.

Frabe
    23. Srpanj 2016. 19:08

Ja san JGL kremu za guzu dici i mislim da cu i sad.U pocetku sam ih samo lagano u mlakoj vodi sa kap dvi maslinovog ulja kupala i skroz blagi sapunic jedan put u par dana i onda san prvih par miseci Mustellu koristila pa Hipp,Niveu.Sad se mislim bi li Mustellu ili da uzmem u apoteci u startu Trudi.Predivno mi mirise,sebe bi cilu u to uvalila.😍

croatina
    23. Srpanj 2016. 19:10

Ozbiljno? Nisam znala...makar...kaj se tiče eu, odobrila je dvije sorte gmo soje, prema tome..njihove standarde (neću dovršit rečenicu hahah) 
    E dobro si me sjetila..čime kupate novorođenčad? Čitam samo voda eventualno par kapi maslinovog ili bademovog ulja..kad se počinje sa kupkama onda? Niš ne znam 

Frabe
    23. Srpanj 2016. 19:13

http://www.mojaljekarna.hr/29_trudi
    Ivek,ova linija se bas uzima u farmaciji i dosta je hvale a cjenovno je super.

tala
    23. Srpanj 2016. 19:24

pavlovicevu ne preporucuju zbog borne kiseline u sastavu. 
    ja sam kupila mustelu, a kasnije cemo preci na bubchen. curka i ja ga obozavamo i ni jedan posjet mulleru ne moze proci bez kupke ili dvije, pogotovo ona s nevenom. kremice su im isto fantasticne.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    23. Srpanj 2016. 20:05

hvala na linku, pogledat ću za tu trudi pa ćemo vidjeti. Da mislim da je to bilo za pavlovićevu, zbog borne kiseline. A opet toliko se godina proizvodi i koristi.
    Danas ima toliko opcija tako da će se sigurno naći nešto.
    Našla sam ovaj chiccov u bubamari: http://www.bubamara.in/njega-djeteta/aspiratori-i-dodaci/chicco-aspirator-physioclean/04904008003670823537
    i ovaj  http://www.bubamara.in/njega-djeteta/aspiratori-i-dodaci/pic-proizvodi-za-njegu/pic-nosni-aspirator-2-u-1-digi/10451674716873990312
    ali meni to sve izgleda zastrašujuće . Neznam kako bi to uopće koristila.

Sad samo surfam i pretražujem te aspiratore,uhvatila me panika,haha jel znam da se nebudem snašla s time, morat ću muža zadužit za taj dio brige oko djeteta. Eee,kak sam ja mislila da ću dobro proći s onom malom pumpicom,i eto,pitam na klokanici,i dobro da jesam, i otkrijem jednu posve drugu stranu svih tih spravica. Nisu sve tako jednostavne i slatke.

ivek2207
    23. Srpanj 2016. 20:12

DA, za te kupke,ja ću isto valjda prvih mjesec dana ,samo u vodi i maslinovom ulju,to i ja svugdje čitam,tak mi je i gin preporučila,kao da se drži bebica i malo pobriše sa tom vodom,. A dok ne otpadne pupak kao ništa uopće. Ja neznam kad pupak uopće treba otpast, valjda za tjedan dana, tak mi nekak logično, a onda sa vodicom a kao kasnije sa kupkicama, valjda će mi netko znati reći.

Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 20:28

Ja imam ovaj digitalni toplomjer za uho braun, 

i ovaj aspirator za ciscenje bebinog nosica

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.