Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    22. Srpanj 2016. 22:12

Tala super ideja za zamracivanje. 
    Croatina pogledaj si i to. Vjeroj je jeftinije. Samo vidi koliko moze zamraciti

• Dony
    22. Srpanj 2016. 22:28

Bok cure! 
    Citam ja vas svakodnevno, drago mi je da ste sve dobro i da  nemate nekih velikih problema. 
    Mene je jucer jako bolio zeludac, ali kao pocne boliti tako odjednom i prestane. 
    Vidim da dosta vas ima normabel i drugi put kad ne bude bolio popit cu pola tablete. 
    Da li vas jako steze koza na trbuhu navecer?? Ja imam osjecaj da ce popucati mi koza i trbuh mi je jako tvrtd. Neznam dal je to normalno! Sljedeci cet idem na pregled pa cu pitat gin. A u srijedu idem na ogtt, jedva cekam da se toga rijesim i nadam se da ce nalaz biti uredan. 
    Naisla sam na fejsu na ovu stranicu i na akciju za kos za pelene od tomee tipee koji je sada 50% snizen tako da sam si narucila jer se to sad bas isplati a svakako sam ga mislila kupovat. Evo linka ako jos koja zeli naruciti. 
    http://www.fun-baby.net/home/616-tommee-tippee-sangenic-spremnik-za-odlaganje-jednokratnih-iskoristenih-pelena1-komad-plavi.html

• Dony
    22. Srpanj 2016. 22:32

Vidim da ste sve u pripremama sobice, mi cemo to tek u 9. mj rjesavati jer se onda nakon sezone selimo u drugi stan. Za sada kupili kolica, robicu i tako neke potrepstine kad naidjem kupim. 
    Molila bi curku koja je kupila torbicu od phipsa sa skaricama i ostalim da stavi ponovno sliku jer mi predugo traje traziti ju unazad a zaboravila sam si ju spremit. 
    Cuvajte se trudnice moje 😘😘

Frabe
    22. Srpanj 2016. 23:07

Dony,ja navecer zadnje vrime iman takvo zatezanje i to su u biti kontrakcije.. neugodno je al nije bol i nisu opasne dok nisu ritmicne ka trudovi i dok na kontrolama nema naznaka otvaranja..

croatina
    23. Srpanj 2016. 11:24

Bokic, evo mene..jučer smo plivali Leić i ja naveliko na rijeci pa sam si dala oduška da se odlogiram :D
    Tala, tiple za stiropor..bravo!!!! Pojma nisam imala da to postoji, svaka čast :D a ovo iz ikee je mrak..mislim da ćemo idući vikend zaletit u ikeu, moramo još i kutnu policu za iznad kade kupit :D
    Jučer smo bili i do svekrve na selu, gdje smo ostavili kolica za koja doma nismo imali mjesta dok smo preuredivali..e tak su mi falila..jučer ih gledam, mazim..muž me gleda ko neku luđakinju hahah

tala
    23. Srpanj 2016. 12:13

hej, mamice! 

dony, hvala ti za link! bas mi je prekrasan ovaj plavi kos, a sad je jos na popustu! ja inace imam neki sangenic bijeli koji mi je jos od sogorice, ali sve mislim da cu si ovaj uzeti. 

croatina, jazmajac, pa mi tipkamo kao da smo na "sam svoj majstor" forumu : )))) 

moram pohvaliti clean express cistionicu! spasili su mi parku koju sam zakapala klorom, prebojili je, ocistili, izgleda kao nova. nadam se da cu stati u nju na jesen jer mi je prekrasna : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 12:29

Pozz buduće mamice,
    Ja preksinoc nisam skoro nista spavala od brige. Ja sam malo krvarila, a kako je mm spavao nisam ga htjela buditi i praviti paniku. Legla sam i cekala da mi se beba javi. Beba mi se redovno javlja pa sam se smirila, da je nastavilo tj da je duze trajalo otisla bi na hhitnu.

• Dony
    23. Srpanj 2016. 12:39

Sunnyday sta bas svjetlo crvena krv ili tamnija? A bolove si imala? Vjerujem da si se prestrasila, i ja bi jer nebi pojma imala sta se desava.. Bitno da si osjetila bebicu.. 
    Cure kakva je vama probava i stolica? Ja moram po nekoliko puta dnevno na wc i to me strasno umara i zivcira!

croatina
    23. Srpanj 2016. 12:48

Dony, baš si me pogodila u sridu sa stolicom  jedan dan sam brojala...5 puta...dakle 5 puta u jednom danu...inače sam kakala svaki drugi, treći dan dok nisam bila trudna i ovo me sad beskrajno živcira..

PALE
    23. Srpanj 2016. 13:05

Sunny kak ti je sad? ja sinoć nisam uopće spavala od brige,imala zatezanja,ali ok,to me ne brine tako već sam ih 2puta imala i nisam bila otvorena,cerviks i sve ostalo ok,ali sam i imala i malo nekog sluzavog bijelo-svijetložutog isjedka u 2 navrata,a Niko me lupao kao lud.Tek kad počnem gledati po netu još me veća panika uhvati pa sam već mislila da nije onaj sluzni čep,ali nije bilo krvi i nije bio obilan.Sad sam ok,nema ni iscjedka,u sri imam ginekološki pregled pa ću pitati,možda neka infekcija mada nemam baš simptoma drugih.Tješim se da stalno neki novi simptomi kroz trudnoću pa bude sve ok.Valjda se iduću trudnoću neću toliko živcirati.
    Glede probave,zadnjih par dana se i to usporilo,mislim od željeza,mislim da mi sinoć i to radilo probleme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.