Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 20:39

Ivek ovo sto si stavila likove, oni ti rade tako da ti jedan dio stavis u usta a drugi bebi u nos, pa povucs kao na slamku da pijes (nemoj sad da povratis haha) ja sam dobila al nisam ni probala. Ovaj sto sam ti pokazala je super, skuplji je od ovih, ali po meni se isplati jer ne moram paliti usisivac, na baterije je i dovoljno je jak da izvuce iz nosa. Mislim da je oko 300kn od prilike. Sa toplomjerom sam isto zadovoljna.

Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 20:52

Dony nisam ja kupila torbicu od phipsa, ali sam je slucajno nasla sad kad sam trazila aspiratorhttp://www.eko-butik.com/kompletzanjegubebe

ivek2207
    23. Srpanj 2016. 21:05

a jooj, katastrofa, baš si i ja znam odabrati. Dobro mi zvuči taj tvoj sunny. A gdje ga kupim?
    U ljekarni?, i čija je marka da znam reći što tražim, jel isto braun kao i toplomjer?
    Ma šta košta da košta, nebum srkala niš iz ničijeg nosa pa makar i moje dijete bilo, nemrem si pomoć.

Frabe
    23. Srpanj 2016. 21:52

Nama je maslinovo ulje bilo super,jedino bi laganin sapunom kosicu al to svako par dana.
    Pupak im je otpada mislim nakon 10ak dana,al to ce ti svakako patronazna gledat pa ce ti rec najbolje kad moze pravi kupanjac.

Frabe
    23. Srpanj 2016. 21:55

Hajaha,ajme oprosti al uvatia me smij di se branis od srkanja sline 😂😂.Ovi sta san imala oba puta je bia na vakum,pritisak gumene bocice mojom rukom i muzeva teta bi se zgrazala da kako mogu tako sta ditetu ne isisan ustima slinu! Okeeeeej teta,drz' se ti toga! 🙊

Sunnyday
    23. Srpanj 2016. 22:22

[justify]Ivek Ovaj je PLUS COMFORT http://ljekarnabanovic.hr/aspiratori/ ima i slicnih, samo kazem da je praktican a dobar, ako ne zelis onaj na usisivac a da je dovoljno jak. Mm je kupio, mislim u apoteci[/justify][justify]Frabe Hahaha [/justify]

croatina
    24. Srpanj 2016. 09:40

Jutro curke :)
    Imam jedan problem, bolove skroz nisko desno u trbuhu..skoro kod pubisa, ali desno..samo me preko noći počelo boljet..jel to opasno? Boli me jučer i danas, ali nema krvarenja, beba se javlja, tako da ni sama ne znam kaj bi mislila..boli kad se krećem, okrećem u krevetu, hodam itd.. :/

Mom2besoon
    24. Srpanj 2016. 09:51

Bok Croatina, jel moguce da ti beba stisce neki organ, vec je velika :)

croatina
    24. Srpanj 2016. 09:58

Mislim da beba još nije tako nisko..kak imam te grčeve i naprezem se dok pokušavam ili se pokakat ili ispustit plinove, a cijeli abdomen je u grču, možda je od tog silnog napinjanja nešto dolje se dogodilo..mislila sam proći će, Al kak ne prolazi tak me malo panika hvata

Frabe
    24. Srpanj 2016. 10:00

Jutro!
    Ako je pri mirovanju bezbolno onda je vrlo vjerojatno samo jos jedna u nizu reakcija rastezanja koje imamo car osjetit.. bebina aktivnost uredna,nema grceva nalik trudovima,nema krvi i slicnoga-mislin da mozes bit mirna i malo odmori! 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.